12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
syberia2 #5011 kiégett -
Pares #5010 Szerintem igen is volt WTF rész ebben a részben. Amikor megálltak, és a Governor tudjátok mit csinált. Én csak néztem a döbbenettől, azért nem gondoltam volna még róla se, hogy csak úgy képes ilyenre... -
#5009 Ma én is időt szakítottam az utolsó két részre (lehet nem kellett volna :D). Még úgy nézném :D vége elég drámai lett, de szerintem nem ütött akkorát mint egy évadzárónak kellene, de nekem tetszett :) -
G_ArchAngel #5008 Mondjuk az sem mindegy, hogy hol van a fedezek es hova kuldik a granatot.
Ha a ketto ugyanaz a hely, akkor tobbet nem kell forgatasra jarnod. -
#5007 Most csak én nem figyeltem, vagy a kormányzó tényleg nem purcant meg? wtf.... -
BlackWolf #5006 Milyen szép zöld bakancsa van Hershellnek a hiányzó lábán :D -
bcrics #5005 "az ilyen kommentek, hogy: "vontatott, unalmas a sorozat, kevés az akció" már kurvára unalmasak"
Azért talán egy évadzárótól elvárható lenne némi iránymutatás a következő évadra vonatkozólag, ahogy tette ezt helyesen az első kettő.
És ne ugyanaz legyen már mint az évad többi részében.
Érted a problémát?
Semmi baj a drámával, a szereplők jellemfejlődésével stb, de azért nem egy átlag részről beszélünk, most így engedtek el egy fél évre?
Semmi Wutafucka?
Na majd Spartacus:)
-
#5004 loooool -
syberia2 #5003 Kicsi izgalomfokozó momentum lehetett volna a legvégén, mondjuk egy öregasszony parókája alól kivigyorog a Governor a fél szemével, vagy ilyesmi:D -
#5002 És erre carl hogy beduzzogott Rickre, végén ő maga fogja fejbe lőni "véletlenül". -
#5001 Ez az évadzáró? Egy rakás szar, nem még annyi sem volt ez a rész. Semmiről nem szólt. Baromira nem keltette fel az érdeklődést a következő évadra. Elhozták az embereket Woodburyből, MINEK??? Andreát meg bevihették volna inkább a Governer házába... de nem. Nehogy legyen már vmi poén. -
#5000 kár, hogy utálom :D Én a jófiúkkal vagyis Rick-ékkel lennék ha választhatnék :D -
#4999 akkor Te vagy a kormányzó embere:D -
#4998 Én simán maradtam volna és szépen fedezékből kilőttem volna őket. Egy kis kurázsi kell, semmi más. -
#4997 Ott még csak 3 epizódban szerepelt és már mennyire utálom... :) -
#4996 drámailag ez a rész nagyon ütött
a nyitó jelenet szerintem marha jó volt, de utána sem volt gond. én egyedül a cliff-et hiányoltam a végéről.
a kormányzó azért az évad végére már simán olyan geci lett mint a képregényes változata.
az ilyen kommentek, hogy: "vontatott, unalmas a sorozat, kevés az akció" már kurvára unalmasak. ez egy dráma sorozat, és egy olyan csatornán fut amely pont a dráma sorozatairól híres, és a képregény sem az akcióról szól..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azon amúgy nem értem miért problémázik mindenki, hogy miért futamodtak meg. odamentek a börtönhöz egy csomó rutintalan átlag emberrel, akiknek a többsége még lehet zombit sem ölt. rick-ék ezt nagyon jól tudták, csak egy jó taktikát kellett kitalálniuk az emberhátrány miatt és nyert ügyük volt. jó hogy elmenekült a legtöbb ember mikor minden irányból lőttek rájuk, full sötét volt, nem láttak semmit csak azt, hogy egy csomó zombi támad rájuk.. így kívülről könnyű okoskodni, de ha belegondolunk a helyzetükbe akkor tok logikus lépés volt a részükről. rick-ék kevesebben voltak mint a kormányzóék, de ők sokkal tapasztaltabbak voltak, ennyi. -
G_ArchAngel #4995 Most jöttem rá, hogy Sasha a Once Upon a Time-ban Tamara... -
#4994 Maggie I love them :D már a VD-be is adta :D -
MrAndree #4993 Szerintem az a mosoly ijesztő... -
#4992 Carl nevet? photoshop mindenütt -
#4991 -
G_ArchAngel #4990 Napom:
Reggel TWD, aztan Dawn of the Dead, elmentem egy kavezoba olvasni a World War Z-t, hazajottem es Day of the Dead.
Jo ez a husvet hetfo :D -
#4989 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hja, a szponzorok koze meg beveszik a "Plants vs Zombies" jatek fejlesztoit :)
-
#4988 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pontosan. 4. évadban végre megcsinálja Rick amit régóta tervez. Börtön udvarát beülteti zöldségekkel (16részen keresztül mutatják, ahogy növekednek) és majd 1 váratlan pillanatba megjelenik a kormányzó és felgyújtja. Ez lesz az évadzáró rész. -
G_ArchAngel #4987 Bortonokben vannak irodak es konyvtarak. -
#4986 Merle is előkerült, senki se számított rá :D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szegény most már nem fog :( -
#4985 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
En is. Ezert is volt udito latni, hogy a sztorit masfele vezettek, es nem a mindenki altal elvart iranyba :) Illetve, tuti, hogy valamilyen modon elokerul meg a felszemu, a kovetkezo evad egyik legvaratlanabb pontjan... Vagy nem :)
-
#4984 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, én vártam, hogy meghaljon a Governor, de nekem mindegy lett volna, hogy milyen módon. -
#4983 Valami vérben tocsogó agyonírtós hentparádé befejezésre számítottam,de egynek ez is elmegy!
-
#4982 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Annyi elonye van a nyugis zarasnak, hogy idoben igy ugorhat megint egy nagyot a sorozat (mert hat Carl sem lesz fiatalabb), nem marad elvarratlan szal, es ha 2 evvel kesobb folytatjak, uj helyen, siman elfogadhato - ellentetben azzal, hamondjuk egy vadnyugati jo es rossz parbajban eldordult loves utan fel ev mulva derulne ki, ki talalt es ki nem... (mert erre a parbajra vart titkon mindenki, csak hat nem mindig klisekbol all az elet)
-
#4981 Erősen közepes zárás volt. Igazából meglepett, főleg a Governor és Carl, ez piros pont. Az a baj, hogy sztem a dráma meg a zombis világ nehezen fér 1 sorozatba, legalábbis több évadon keresztül. Mert abban mi a dráma ha ölik egymást? Ha másért nem akkor az élelemért tuti azt teszik egy ilyen szituban az emberek. A zombi a rokonom, barátom és sajnálom megölni jelenetek meg már sokszor el lettek lőve. Persze ettől még sajnáltam a végén, de szóval na, annyira azért mégsem.
Persze itt nem csak 2 ember hanem 2 világnézet csapott össze amit a szituáció szült, ezen moralizálni egy sorozatban pedig szvsz nem egyszerű. A legjobban viszont tényleg a WTF zárás hiányzik, egyáltalán nem kell izgulnunk a köv. évadig. Ez van akinek jó van akinek nem, passz. -
#4980 Nem feltetlen kell az ilyen dolgokat tudni a nezonek :) Mondjuk, ha Merle egy jakuzziban ult volna az egyik emeleti cellaban, es kozben jo whiskeyt iszogatott volna, akkor oke, akkor megkerdeznenk, hogy azt akkor most hogyan. De egy ilyen aprosag - amely guberalhato barmikor akar egy tanar-zombi vagy barmilyen papirokkal dolgozo zombi zsebeibol is az utszelen -, egyszeruen csak van. -
Susarc #4979 ÉVAD BEST MONDAT ÉS NÉZÉS!:D:D
-
#4978 Nem emlékszel? Mikor a második évadban Glenn még beszerző volt és járkált a városba, leadták neki az írószerigényt. -
#4977 Hershelnek honnan volt sárga szövegkiemelője? :DDD -
JackMeadow #4976 jó vót ez -
Niotherg #4975 szerintem jó volt, de nem azért várom a 4. évadot mert kíváncsi vagyok hogy mi lesz a folyatatása, mint a 2. évad végénél, hanem azért mert imádom ezt a sorozatot! -
#4974 Most ezt mondod. A valóság nem ilyen. Te kívülről láttad az eseményt. Ők csak annyit érzékeltek, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Katonának sem kell lenni, hogy az ember belássa (de akármelyik profi katona, vagy aki volt katona megerősíti), 2 -főleg gyakorlott- lövész ismétlő fegyverekkel ha jó helyről kereszttűzbe tud venni (főleg meglepett, fedezék nélküli embereket) lehetnek több 10-en is: ha nem tud mp-ek alatt fedezékbe húzódni, 50 emberhez fél perc se kell....hogy több irányból jön az áldás, emberek hullanak, zombik mögöttük, sziréna zúgás, stb. -
#4973 a zombikaja résszel énis egyet értek... :) -
Pares #4972 Van egy buszuk gyerekek! Ez csak számít valamit! Meg most azért megnyugodhat mindenki, egy csomó érdektelen zombikaja karakter van köztük, így a főszereplők egy ideig biztonságban lesznek. Amúgy ez a befejezés szerintem azt jelenti, hogy a következő epizódban továbbállnak.