The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Michonne idegesítõ bár többé kevésbé hozza a karaktert ellenben Andreát legszívesebben fejbe vágnám egy baseball ütõvel. A katonáktól való autólopás meg oltári nagy baromság volt.
Egyébként kíváncsi vagyok mennyire lesznek bevállalósak a következõ részekben mert azért van egy-két durva jelenet közelgõben.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Carl + Hershell lánya? 😄DD Hagyjukmár XDDD
PSN ID.: Beegabor
.jpg)
"Delta-1, Delta-1 FÉNYMÁSOLSZ?"
gyöngyszem is...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Kumiho #2179
Sztem nagyon jó rész volt, alap, hogy mindenki gyanakvó, azért a világvégén ha elvisz egy csapat fegyveres bekötözött szemmel akkor abszolút tehetetlen vagy, szar érzés. A néger csaj pedig hozzászokott, hogy senkiben se bízzon és a fegyvere olyan mint a karja, hozzánõtt, azzal érzi biztonságban magát. Am. én gerincre verném azonnal, jó kis domina. Andrea úgy néz ki mint akit a kutya szájából húztak ki, a Kormányzó viszont érdekes figura, nem teljesen tiszta, hogy mit akar. Merle korábban se volt több egy fogdmegnél, egy szimpla redneck.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
1
00:00:00,487 --> 00:00:03,460
Azelõtt Amc's
A Sétáló Halott...
2
00:00:03,581 --> 00:00:06,566
Te bilincs fiútestvérem
egy tetõ és te bal õt ott?!
3
00:00:06,684 --> 00:00:07,692
Megyek vissza.
4
00:00:08,230 --> 00:00:11,348
Merle! Nem!
Nem!
5
00:00:19,450 --> 00:00:20,769
Hogyan az arra ?
6
00:00:21,698 --> 00:00:22,687
Ez nyugodt.
7
00:00:22,801 --> 00:00:24,097
- Te kellene megy.
- Nem.
8
00:00:24,204 --> 00:00:25,463
I'll tart te vissza.
9
00:00:27,084 --> 00:00:28,653
Fogunk bemegy néhány napok.
10
00:00:39,225 --> 00:00:41,259
( helikopter suhogás )
11
00:00:48,367 --> 00:00:51,502
Whiskey-1-2.
Whiskey-1-2, te másolat?
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Akiért úgymond "aggódnék" az Glenn és Maggie. De Glenn már a kezdetektõl egyik kedvenc.
És még mindig kíváncsian várom, hogy az elsõ évad, elsõ epizód pákó fater-kölök párosa feltûnik-e még valamikor.
Kumiho #2179
Amit sajnálok, hogy nem derült ki, kik voltak a zombi rabszolgái, tudtommal a képregényben esik róla szó.
A viselkedése érthetõ, neki ilyen a stílusa, zárkózott, bizalmatlankodó, és megmondom õszintén, nekem is az lenne egy ilyen apokaliptikus "paradicsom", csak racionális, tudja, hogy valami nem stimmel, nem úgy, mint a mindig naiv Andrea, akit én csíptem az elõzõ évadokban, de a bárgyú mosolygása és naivitása egyre inkább bosszant.
A pákó nõ esetében csak simán nem tetszik a fazon, akit a karakter formálására választottak.
A kormányzót viszont baromira eltalálták, nem tudom, ki ez az angol fickó, de nagyon korrektül játssza a szerepét, az elsõ pillanattól kezdve látszik, hogy nem stimmel valami, pláne ha a vaskarú is szimpatizál vele, aki nem épp egy erkölcsi mintapélda.
Kumiho #2179
nem baj az, hogy rick-ék nem szerepeltek. 16 részes az évad, még nagyon sok van hátra, kellett egy rész amiben bemutatják woodburyt és a kormányzót. simán belefér, hogy csak õk szerepeltek ebben a részben. továbbiakban nyilván már máshogy lesznek a dolgok.
kormányzó karaktere nekem már most kedvencem. andrea-t én se bírom, a néger csaj meg tényleg iszonyat irritáló😄
Yo, Bitch!
Ahj már, én próbálom nagyon szeretni ezt a sorozatot, de az írók nem hagyják. Annyira idétlen mondatokat adnak ezeknek a szerencsétlen színészek szájába, hogy az valami szörnyû, minden megnyilvánulás teljesen természetellenes. De a legnagyobb bajom nem is ez, hanem hogy egyszerûen nincs egyetlen karakter, akikért izgulhatnék. A Ricktátor nem halhat meg, ahogy a fanfavorit Daryl sem, a csoportban mindenki más feláldozható és abszolút semmilyen/idegesítõ/nulla karakterek tök mindegy élnek-e vagy halnak, bár az utóbbinak örülnék a többség esetében. Akkor itt van ez a szõkenõ, aki ebben az epizódban jócskán rászolgált a haja színére, hát most komolyan, hogy lehet ilyen marhaságokat kérdezni?? Na és akkor ez a mufurc gettóbuksza, hát a világból ki tudnak kergetni vele, pedig elvileg õ a képregényben szintén fanfavorit karakter, itt tuti nem lesz az. Merle-t pedig elsõ blikkre egy standard fogdmeggé degradálták. Ellenben úgy tûnik, hogy ez a kormányzó érdekes lehet a továbbiakban, van benne lehetõség, csak nehogy egy negatív karakter legyen a legjobb a sorozatban, hogy nézne már ki?
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.