The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
Ha a világ legjobb sorozatára kezd hajazni, akkor az dicséret 😛 Meg amúgy is ez annál sokkal lassabb, meg itt nincsenek high-conceptes wtf-ok minden részben 😊 Na de nem etetem a trollt 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Michonne-t én amúgy bírom csak a sorozatban nem jön át eddig <#whatever> Andreát meg soha nem szerettem. Lezbiszex meg nem nagyon lesz mivel ez nem HBO sorozat <#idiota>

Nekem Michonne és Andrea már csak akkor tudna szimpatikus lenni, ha összeboronálódnának és elkezdenének leszbiszexelni. Azonban gondolom, ilyen nem lesz. <#rinya>
Narxis
Ajaj, mit fogsz kapni ezért stargatelost-tól... 😄

Na, kezd az egész arra a dögunalom Lost-ra hajazni... <#szomoru2>
Itt a The Walking Dead - 3. évad- 4. részének elõzetese :

Hát az !
Na nekem is megvolt a 3. rész és hát a képregény ismeretében a falat kapartam.

Michonne idegesítõ bár többé kevésbé hozza a karaktert ellenben Andreát legszívesebben fejbe vágnám egy baseball ütõvel. A katonáktól való autólopás meg oltári nagy baromság volt.

Egyébként kíváncsi vagyok mennyire lesznek bevállalósak a következõ részekben mert azért van egy-két durva jelenet közelgõben.

berczely
Gyönyörû megnyilvánulás. <#idiota>

Vaxi
nem, de kapja az ívet rendesen a rühes kurvája

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Herold
PB Sáránkat megették már a zombik? Mert ha nem akkor inkább kihagyom.

stargatelost
Nagy hiba, mert kurva jó 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Herold
Na mi van skacok, milyen az új évad? Én még bele se néztem.

Kongy
Csakis 😄 Énis kis 13 éves vérpistike vagyok 😄D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
<#idiota>
BoneDragon
De már az elsõ részben is rángatta magának titokba, csak a második részben beszállt a csaj is.

tommygear
mert itt mi volt? a második részben kezdtek el kúrni 10 évvel késõbb
Narxis
looool 😄

hát ööö.. jó kérdés <#idiota> de mindegy, ezt a kockázatot vállalom
RatBaG
ez az idõsebb csaj szitu már a legutóbb se sült el jól...

Per Aspera Ad Inferi.

tommygear
sose értettem az ilyen embereket, akármit nézek, ha szar, ha nem, végignézem ha már belekezdtem
tommygear
de csak azért mert te tudsz vele azonosulni, magadat képzeled a helyére <#idiota>
kommersz
de honnan tudod ,hogy amit eppen attekersz abban nincs semmi erdemleges?😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

? ez nem egy Breaking Bad szintû dolog, ahol minden szónak jelentõsége lehet. ami unalmas/idegesítõ azzal nem fogom magamat kínozni
BoneDragon
Én már odadobtam volna....

Kongy
Szerintem Carl a legjobb karakter a sorozatban.. bocsmá'! XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Ennél már 1000-szer jobb, ha angolul nézem felirat nélkül 😄 Nem húz fel, igaz van néhány szó, amit nem értek, mert elharapják, vagy esetleg nem ismerem, de 90%-ban megértem 😄

Carl + Hershell lánya? 😄DD Hagyjukmár XDDD

Seth
Most akkor õ átavanzsált badass karakternek, hogy egyedül elment orvosi cuccokért ? 😄

PSN ID.: Beegabor

Hasonlóan sirvaröhögõs a

"Delta-1, Delta-1 FÉNYMÁSOLSZ?"

gyöngyszem is...
jah és persze úgy h kb 200 méterre voltak... 😊
engem ami ebben a részben zavart az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor a katonákat leölik, állig felfegyverzett KATONÁK, kocsik fedezékébe és 10 sec alatt meghaltak úgy h nem is lõttek vissza😄DDD wtf
nem is értem minek nézed, ha beletekersz (!) a részekbe

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

és van aki így nézi meg... xD
vaaa, egyszer sem (!) tekertem most bele. nem is emlékszem mikor volt utoljára ilyen.
böröczk
Az a baj, hogy túl sok régi karakter kimúlt, az újonnan behozottak közül, még ha lenne is úgymond szerethetõ, nem ismerné a nézõ annyira jól, hogy kötõdjön hozzá, és nagyon megsajnálja esetleges elhalálozásakor. 😄

Kumiho #2179

Narxis
Aki nem tudja, hogy webfordításos. 😛

Sztem nagyon jó rész volt, alap, hogy mindenki gyanakvó, azért a világvégén ha elvisz egy csapat fegyveres bekötözött szemmel akkor abszolút tehetetlen vagy, szar érzés. A néger csaj pedig hozzászokott, hogy senkiben se bízzon és a fegyvere olyan mint a karja, hozzánõtt, azzal érzi biztonságban magát. Am. én gerincre verném azonnal, jó kis domina. Andrea úgy néz ki mint akit a kutya szájából húztak ki, a Kormányzó viszont érdekes figura, nem teljesen tiszta, hogy mit akar. Merle korábban se volt több egy fogdmegnél, egy szimpla redneck.

ki az aki letölti.....😊

kommersz
ki kuld be ilyen webforditasos okadekot barhova is?😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Rossz feliratot szedtem le..1 percre sokkot kaptam<#csodalk><#csodalk>
1
00:00:00,487 --> 00:00:03,460
Azelõtt Amc's
A Sétáló Halott...

2
00:00:03,581 --> 00:00:06,566
Te bilincs fiútestvérem
egy tetõ és te bal õt ott?!

3
00:00:06,684 --> 00:00:07,692
Megyek vissza.

4
00:00:08,230 --> 00:00:11,348
Merle! Nem!
Nem!

5
00:00:19,450 --> 00:00:20,769
Hogyan az arra ?

6
00:00:21,698 --> 00:00:22,687
Ez nyugodt.

7
00:00:22,801 --> 00:00:24,097
- Te kellene megy.
- Nem.

8
00:00:24,204 --> 00:00:25,463
I'll tart te vissza.

9
00:00:27,084 --> 00:00:28,653
Fogunk bemegy néhány napok.

10
00:00:39,225 --> 00:00:41,259
( helikopter suhogás )

11
00:00:48,367 --> 00:00:51,502
Whiskey-1-2.
Whiskey-1-2, te másolat?

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Mondjuk Glenn és Maggie, õk ketten tényleg szerethetõ karakterek. De a többi.. Pfff
böröczk
Én Ricket bírom, túlzottan is, de neki egyértelmûen nem lesz baja, legalábbis mostanság biztos nem.
Akiért úgymond "aggódnék" az Glenn és Maggie. De Glenn már a kezdetektõl egyik kedvenc.
És még mindig kíváncsian várom, hogy az elsõ évad, elsõ epizód pákó fater-kölök párosa feltûnik-e még valamikor.

Kumiho #2179

böröczk
Nem tudom, mi a bajotok a pákó nõvel, szerintem a belépõjétõl kezdve egy vicc. 😄
Amit sajnálok, hogy nem derült ki, kik voltak a zombi rabszolgái, tudtommal a képregényben esik róla szó.
A viselkedése érthetõ, neki ilyen a stílusa, zárkózott, bizalmatlankodó, és megmondom õszintén, nekem is az lenne egy ilyen apokaliptikus "paradicsom", csak racionális, tudja, hogy valami nem stimmel, nem úgy, mint a mindig naiv Andrea, akit én csíptem az elõzõ évadokban, de a bárgyú mosolygása és naivitása egyre inkább bosszant.
A pákó nõ esetében csak simán nem tetszik a fazon, akit a karakter formálására választottak.
A kormányzót viszont baromira eltalálták, nem tudom, ki ez az angol fickó, de nagyon korrektül játssza a szerepét, az elsõ pillanattól kezdve látszik, hogy nem stimmel valami, pláne ha a vaskarú is szimpatizál vele, aki nem épp egy erkölcsi mintapélda.

Kumiho #2179

BoneDragon
Shane-t a népnek! 😊

hacsak nem,KArl-t....😄😄

Nekem is ez a problémám a sorozattal. A gyenge második évad után végre kaptunk egy eddig jónak tûnõ harmadikak, de a karakterek közül senkit se tudok megszeretni, izgulni miatta.
ForzaInter
jó rész volt.

nem baj az, hogy rick-ék nem szerepeltek. 16 részes az évad, még nagyon sok van hátra, kellett egy rész amiben bemutatják woodburyt és a kormányzót. simán belefér, hogy csak õk szerepeltek ebben a részben. továbbiakban nyilván már máshogy lesznek a dolgok.

kormányzó karaktere nekem már most kedvencem. andrea-t én se bírom, a néger csaj meg tényleg iszonyat irritáló😄

Yo, Bitch!

Szolnokboy1
3x3

Ahj már, én próbálom nagyon szeretni ezt a sorozatot, de az írók nem hagyják. Annyira idétlen mondatokat adnak ezeknek a szerencsétlen színészek szájába, hogy az valami szörnyû, minden megnyilvánulás teljesen természetellenes. De a legnagyobb bajom nem is ez, hanem hogy egyszerûen nincs egyetlen karakter, akikért izgulhatnék. A Ricktátor nem halhat meg, ahogy a fanfavorit Daryl sem, a csoportban mindenki más feláldozható és abszolút semmilyen/idegesítõ/nulla karakterek tök mindegy élnek-e vagy halnak, bár az utóbbinak örülnék a többség esetében. Akkor itt van ez a szõkenõ, aki ebben az epizódban jócskán rászolgált a haja színére, hát most komolyan, hogy lehet ilyen marhaságokat kérdezni?? Na és akkor ez a mufurc gettóbuksza, hát a világból ki tudnak kergetni vele, pedig elvileg õ a képregényben szintén fanfavorit karakter, itt tuti nem lesz az. Merle-t pedig elsõ blikkre egy standard fogdmeggé degradálták. Ellenben úgy tûnik, hogy ez a kormányzó érdekes lehet a továbbiakban, van benne lehetõség, csak nehogy egy negatív karakter legyen a legjobb a sorozatban, hogy nézne már ki?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Fabio Capello
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lefogadom, apu anyu volt a két "serpa".

Amúgy valóban, én is kicsit gyengébbnek éreztem ezt a részt, mint az elsõ kettõt, dehát nem lehet mindig az öt csillagot hozni... 😛