• Oláh Herkules
    #82
    "Bármire szűrve két kattintással tudok műfajra, szerzőre, BPM-re, tetszési indexre stb. szűrni és smart listet kérni, attól függően mit szeretnék hallgatni. Semmi nem kényszerít be egy mappa ostoba zártságában, mikor több ezer szám közül válogathatok egyszerre szabadon."

    jó verheted még magad a faszságaiddal fél órát, de attól még az 1bites júzerek által használt winampon kívül minden komolyabb cucc tudja ezeket, sőt még többet (pl foobar) :D

    "Persze ettől én jól elvagyok, főleg, hogy én elsősorban komolyzenét hallgatok, és a modernebb irányzatok is kimerülnek Jarre-ban, Vangelisben, Kitaroban, Kotoban és jó pár tucat albumom bakelitről lett stúdióban rögzítve.
    Nem mindenki van oda a tucc-tucc zenéért mint te, ahol CD-nként 1 jó szám már élményszámba megy. De persze ízlések és pofonok…."

    hát persze a komolyzene alap, hallottad hogy attól nagyon "kultúrált", és jó sznobként hallgatod, bár nem érted :D amúgy jó produktívak lehettek ezek a zenészek anno, hogy 5000 cd-nyi zenéjük van meg :)

    "Nem mindenki van oda a tucc-tucc zenéért mint te, ahol CD-nként 1 jó szám már élményszámba megy. De persze ízlések és pofonok…."

    és itt vissza is kanyarodhatunk elölre, hogy rohadtul fogalmad sincs az igényes underground zenékről, ugyanis egyrészt nem cd-n terjesztik, még csak nem is cd szerű 45-60 perces kiadásokban. Aki már leírja így hogy ő nem szereti a tucc tuc-ot, le is írja hogy rohadtul semmit nem ért a zenéhez. (amúgy tudtad, hogy jarre, meg vangelis is a "tucc tucc" kategóriába sorolható? :D)

    az ájtyúnyszról meg annyit, hogy általában mindenki nagy egyetértésben a legszarabb, legigénytelenebb zenelejátszónak tekinti, normális ember a vásárláson kívül messze elkerüli, nem véletlenül. Annál még a vinamp is jobb.
    Tényleg tud már valami mixert elkerülő eljárást az itunes? Úgy látom még mindig nem... már pedig az igényes zenehallgatás kb ott kezdődik, hogy nem egy torz fost hallgat az ember :)