"Amíg nem talál alkalmas munkát, addig persze inkább munkanélküliset játszik, mint szüretelné a szőlőt. Az meg ott rohad meg a tőkén. Ez a baj a magyar mentalitással. Talán rá kéne döbbenni, hogy a túlképzés miatt mégsem ér annyit a diploma, amit ezelőtt hittünk."
Az hogy mennyit ér az tényleg relatív dolog. Hogyha az a minimálbér elég lenne ahhoz, hogy normálisan éljünk, és legalább többet keressünk annál mint aki ott koldul az utcán ahogy te is írtad (bár azért az a 3 perc / 100 Ft kicsit túlzásnak tűnik), akkor egyet is értenék. A jólképzettek inkább kimennek külföldre, mert ott többszörösét megkeresik, mint itthon. Mint amikor volt a hírekben, hogy 2-3 diplomával kiment Írországba büfésnek, és messze jobban él mint itthon gürizne. Hát igen, "el lehet hagyni ezt a kurva országot" ahogy Gyurcsány mondotta.
Hiába mondod, hogy a Háború a nemzet ellen csak kampó, ha egyszer a szüleim munkahelye az egyik legtökéletesebb példa az egész privatizáció lényegére, hogy hogyan építik le, hogyna rugták ki sorra a szakembereket, majd záratták be először a termelést, majd végleg, hogy fillérekért el tudják adni külföldre az egészet, és kiadhassák irodáknak. Erről szól a film, meg pl. ez a cikk is. Vártam, hogy megjelenik valami cáfoló reakció a filmel szemben, egyedül tőled olvastam valami magyarázkodást, de mintha azt próbálnád megcáfolni, hogy én itt épp a gép előtt ülök. Pedig a kurucinfotól még ők is igen messze állnak, én hiányoltam is mondjuk belőle.
"A butító műsorokkal kettő hozzászólásom lenne. Egyrészt lehet ellenük cselekedni, pl. úgy, ahogy én, hogy nem néz ilyet."
Tehát te is elismered, de akik leakarják építeni, vagy átalakítani, az már szinte biztos, hogy magának akarja meghódítani a médiát? :D Az tény, hogy nem kell nézni. Én akkor is jobb szeretnék kultúrális, építő jellegű műsorokat. Meglátjuk mi lesz belőle.
Kőrösiről annyit lehet olvasni, hogy nagyon népszerű volt, mindennek a lehető legalaposabban utánajárt és vitázott is, a felvétel után indítványozott egy magyarellenes politika valamit, ami miatt kirakták az MDF -ből is. Ő még az ott bennt lévőkkel vitázott, és nem az embereket akarta meggyőzni, hogy ő milyen nemzeti hős.
Molnár F. Árpád szerintem direkt rendezte meg így, a videóit szerintem ő se gondolja komolyan ^^ Persze azt se lehet mondani, hogy ezekben sincs igazság. Kőrösinek van másik videója is (Tágra zárt fülek), az azért komolyabbnak tűnt ennél amennyit láttam belőle, de olyan rossz minőségben van fönnt...
"Miért volt Vona mellényének gyakorlati haszna? Lehet eteni a népet, hogy valaki, aki különbözik a többitől, aki ki mer állni a haza igazáért. Ez a mozi lényege, hogy elhitesse az emberekkel, hogy nem emberek járnak ebbe a pártba, hanem nemzeti hősök, de minimum angyalok."
Igen, hogy elhitessék. És kivel akarják választás után most elhitetni? És mi történne velük, ha az emberek rájönnek majd, hogy ők is csak szinészkedtek, és ellenük forul a kurucinfo meg a "szélsőjobb" sajtók is. Vona Gábor nagyon is komolyan gondolja amit csinál, amíg nem ad okot, nem indulok ki abból hogy hazudik. Ennyire még nem csalódtam az emberekben. A Gárdát is létre tudta hozni, úgy hogy szemben az olasz gárdával semmilyen támogatást nem kapott, még rendőrségi elhurcolást is át kellett élnie. Mert megölt jópár ci... ja nemis, tüntetést szervezett, amiben nem tetszését fejezték ki a társadalmi problémákat növelő politika ellen. Mert az, hogy idáig fajult a dolog, az nem a Jobbik meg gárda hibája, nagyon nem.