• djhambi
    #276
    "hogy kirekesztonek veled a Jobbikot, mikor epp azt hirdetik, hogy dolgozzon mindenki egyforman, ne kivetelezzenek senkivel, stb.."

    Nem állítom, hogy a jobbik párt kirekesztőa programjában. A szavazói és támogatói között viszont igen, vannak kirekesztő figurák, sőt! És mivel alulról szervezőik, ezek az emberek a pártba is bejutnak. Egyébként ugyanúgy megrendezett, mint a többi. Miért volt Vona mellényének gyakorlati haszna? Lehet eteni a népet, hogy valaki, aki különbözik a többitől, aki ki mer állni a haza igazáért. Ez a mozi lényege, hogy elhitesse az emberekkel, hogy nem emberek járnak ebbe a pártba, hanem nemzeti hősök, de minimum angyalok. Ez is ugyanúgy meg van rendezve, mint a Gyurcsány táncikálása meg kocogása a parlamentbe. Ugyanolyan megrendezett, mint Orbán "kedves barátaim" szövege meg Petófi imidzse. Miért nem tette senki se fel a kérdést, hogy mit keres a görög származású amerikai nagykövet ápr. 11-én este az LMP buliján? Persz az ő imidzsük az idealista bölcsészlányok meg a greenpeace támogatottsága. Csak mivel van két új párt, két új arculattaol, most ezekre rá lehet menni, és akkor az emberek meglátják magukat pártban, és támogatottságot nyernek. De ez mind csak mozi. Ahogy Molnár Oszkár is mozi meg az önkormáynzati választásra megújulást hirdető mszp mag is mozi, az új köztársasági elnök is mozi, a biciklivel közlekedő fideszes képviselők is mozi, Vona mellénye is mozi.

    "Az MSZP, akik inteztek a rendorterrort, a mutyizasokat vagy a regebbi idoket"

    A komcsizás is mozi. OV KISZ-titkár volt, Kövér MSZMP tag, Csurka III/III-as, stb... A jobbikosok csak azért nem voltak benne, mert túl fiatalok hozzá. És ez a mozi benne.

    "Hat nem olyan embereknek kene atnezni az eddigi ugyeket ill vizsgalodni uj ugyekben, akiken nincs a gyanu arnyeka?"

    Ez a kettőnk gondolkodásmódja közötti különbség. Én abból indulok ki, hogy mindenki hazudik. Te abból, hogy addig nem hazudik, amíg rá nem vetül a gyanú árnyéka. Viszont ennek értelmében én sosem adok bizalmat olyannak, aki ténylegesen hazudik, te pedig ezt nem tudod kiszűrni, így elképzelhető, hogy olyannak adsz bizalmat, aki hazudik. (Ez ilyen szkeptikus, természettudományos hozzáállás.)

    "Ehelyett az MSZPn a bizonyos bunosseg belyege van rajt, amit a (sokjelzos) media eltakar.."

    A magénszemélyeken van a bélyeg, ellenük eljárás folyik, és sok magánszemélyen pedig nincs. De a magánszemélyekből pártra való általánosítás nem állja meg a helyét. Persze, ahogy lentebb írtam, ezzel sok radikális jobboldali fórum él.

    "hazank jelenlegi torvnyesseget en megkerdojeleznem, tobb okbol is."

    Erre kíváncsi vagyok. Ha lesz időm, biztos elolvasom.