• Balumann
    #162
    Most tehát te azt mondod, a palesztinok is ugyan olyan hibásak, mert nem fogadták el az Izraeli megszállást (hogy az ENSZ meg a zsidók úgy döntöttek, hogy szépen betelepülnek oda és létrehozzák Izrael államát), és nem hajlandóak elfogadni még ma sem, hogy a zsidók az erősebbek (persze mert USA is fegyverzi őket rendesen).
    Aztmondod Jasszer és társai csak felhasználták a lakosokat, hogy milliókat zsebeljenek be, én meg azt, hogy fölismerték, hogy ez a helyzet így nem igazságos, béke nem lesz sose (már csak a zsidók mentalitása és vallása miatt sem), és ellent kell állni, abban reménykednek hogy majd azok a szervek, amik pont a háború megelőzéséért jöttek létre, megakadályozzák, legalább a további terjeszkedést. Naná hogy megkapta Izraeltől meg a cionistáktól Arafat a "legkorruptabb" nevet. A főgonosz aki miatt meghíusulnak a békefolyamatok, hát persze! :D

    Nem népírtás, jólvan. Tényleg nem ez a jó szó rá, végülis csak az egykori Izrael területén élőket akarják kiírtani, akik nem hajlandóak elmenni, vagy úgy tenni ahogy a zsidók akarják. Béke csak akkor lesz mindenkinek, ha a zsidók hagyják el Izraelt, vagy meghódítják az egész területet és megölik az összes ellenkezőt. A durva az, hogy még Izraelben is nagyon sokan vannak börtönben, mert megtagadták a KÖTELEZŐ katonai szolgálatot, mondván nem akarnak részt venni az írtásban. Egyszerűen fogalmazva, számomra a zsidók lesznek ott a főgonoszak, és a palesztinok csak az áldozatok.