• Renegade
    "...Ha most ki kéne menni a földekre kapálni mint jobbágy és egy egész életet úgy leélni, lehet előbb halnánk meg mint az akkori emberek."

áááh, nem olyan veszélyes az, a hű de kemény (még nem elit) katonai kiképzés is azért rövid (az is főleg menetelés, torna) mert az állóképesség nagyon gyorsan, "szinte" a végtelenségig fokozható. Bárkiből (aki mentálisan bírja, megvannak a végtagjai, stb.) szívos kisdisznót lehet csinálni relatív hamar, más kérdés, hogy inkább még egy pálya/rész a kedvenc játékunkból/sorozatunkból, mint hogy meg kelljen mozdulni. :-)

mozgás/cukor bevitel: én amióta az eszemet tudom benyakalok kb 1 liter/nap teát, (jó anyám vidéki lány volt, szóval 2 púpozott kanál cukor/liter a tanult arány), mivel 8 évet áldoztam arra az életemből, hogy versenysportoló legyek így kb 15 éve 85 +-5% kg vagyok, ha eszem rendesen, ha nem. Kiváncsi lennék ez a bevitel mit kezdene egy tunya emberrel, aki mindezt beviszi + még egy kis sütike, malac cola, ilyesmi.

számomra a cukor ártalom fő tünete: mire megtanultam, hogy tán éjjel nem ezt kéne, nos addigra majd az összes fogam tömött volt :-)

"Szerintem azért élünk most eddig, mert nem sokat kell tenni azért, hogy életben maradjunk" ezt viszont tanítani kéne, jó mondat :-)