Életmentõ lehet a sóbevitel csökkentése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt a lájtos cigik szerintem a legveszélyesebbek, volt is per belõle, amit megnyertek a fogyasztók.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ha dohányzol, van egy nagyszerû kísérletem, otthon is elvégezhetõ, 4-5 nap az egész:
ha mondjuk egy hétig otthon pihensz, nem mész sehova, akkor ahelyett, hogy betáraznál kedvenc cigi márkádból, vegyél 2 csomag dohányt, töltõt, hüvelyt, és szívd csak azt, az én tapasztalatom, hogy kb 4 napig roppant vicces elvonási tüneteid lesznek (dohányzol és rá akarsz gyújtani) miért is? hiszen beviszed a nikotint, biztos csak hallucináció, hiszen adalék anyag nem lehet a cigiben, az csak papír, meg dohány, nem igaz? :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
vagy szerinted a malac bele miben ázik mielõtt hurka/kolbász kültakaró lesz belõle? :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
egyébként észrevettétek, hogy az utóbbi idõben egyre több az olyan reklám, ami betegnek titulál, ha: meghültél, jóllaktál, stb és valami "gyógyszernek nem minösülõ" készítményt akar rád sózni?
A cikk is írja, hogy nem azért magas a só fogyasztás, mert az emberek szórják meg az ételüket vele, hanem eleve van az élelmiszerekbe. Abba is igazad van, hogy a sok ízfokozó meg színezék se lehet valami egészséges. A cukor és só tartalom sokkal magasabb koncentrációban van jelen a mostani élelmiszerekben mint 30 évvel ezelõtt.
Természetes anyagokat eszel, amikor itt a sok nagyszerû ízfokozó, amiket milliókért fejlesztettünk ki???? Áh, akkor biztosan buzi...ja, az nem, az trendi..megvan, komcsi vagy! Je,je, szép új világ :-)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Én ezt is olyan bullshit pénzelt propagandának tartom, mint a koleszterines témát, habár nem tudom, kinek/minek áll az érdekében, hogy a sófogyasztást visszaszorítsa...
bár van egy-két tippem - különbözõ ízfokozó adalékanyagok népszerûsítése, mint alternatíva...
maradjatok a természetesnél emberek, a só nem öl meg senkit.
az egészséges táplálkozás nem a kivételekrõl szól<#integet2>#integet2>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!