Életmentõ lehet a sóbevitel csökkentése

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Én több cigit is próbálgattam az utóbbi években és van amelyiknél 1 doboz elszívása után éreztem, hogy kifejezetten arra akarok rágyújtani. Nafgyon dúrván adják elõ a gyártók!!!

Másrészt a lájtos cigik szerintem a legveszélyesebbek, volt is per belõle, amit megnyertek a fogyasztók.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

egy kis szösszenet az utolsó bekezdéshez (dohánygyárakról):
ha dohányzol, van egy nagyszerû kísérletem, otthon is elvégezhetõ, 4-5 nap az egész:
ha mondjuk egy hétig otthon pihensz, nem mész sehova, akkor ahelyett, hogy betáraznál kedvenc cigi márkádból, vegyél 2 csomag dohányt, töltõt, hüvelyt, és szívd csak azt, az én tapasztalatom, hogy kb 4 napig roppant vicces elvonási tüneteid lesznek (dohányzol és rá akarsz gyújtani) miért is? hiszen beviszed a nikotint, biztos csak hallucináció, hiszen adalék anyag nem lehet a cigiben, az csak papír, meg dohány, nem igaz? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tetsuo
Pont hogy nem kivetelrol van szo.. az en nagyszuleim is es sokan akik adalekanyagmentes kajat ettek es ledolgoztak sokaig eltek..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Meghallgatnám egy francia vagy egy magyar tudós véleményét is.:)

õõõ ez biztos? Voltál te már disznó vágáson? Szerinted az egyszeri ember mivel tartósított? :-)
vagy szerinted a malac bele miben ázik mielõtt hurka/kolbász kültakaró lesz belõle? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ez azért annyira röhej, ne egyél cukrot, egyél édesítõt, ne egyél sót, egyél mesterséges tartósítót/ízfokozót, szerintem 1-2 év, és jön a ne egyél természes húst, csak olyat, amit sejtkádban növesztettünk. :-(
egyébként észrevettétek, hogy az utóbbi idõben egyre több az olyan reklám, ami betegnek titulál, ha: meghültél, jóllaktál, stb és valami "gyógyszernek nem minösülõ" készítményt akar rád sózni?

Aktiv sportolas mellett mennyivel nagyobb az ajanlott / megengedheto so mennyisege? Es a homersekleti tenyezo? Hosegben valoszinuleg sokkal tobb sora van szukseg, mint hidegben. Gondolom a testsuly is lenyeges tenyezo lehet.
De a nagyapád nem a hipermarketbe vette a szalonnát meg a kolbászt.
A cikk is írja, hogy nem azért magas a só fogyasztás, mert az emberek szórják meg az ételüket vele, hanem eleve van az élelmiszerekbe. Abba is igazad van, hogy a sok ízfokozó meg színezék se lehet valami egészséges. A cukor és só tartalom sokkal magasabb koncentrációban van jelen a mostani élelmiszerekben mint 30 évvel ezelõtt.

Jaja, valahogy nekem is ez ugrott be azonnal.
Természetes anyagokat eszel, amikor itt a sok nagyszerû ízfokozó, amiket milliókért fejlesztettünk ki???? Áh, akkor biztosan buzi...ja, az nem, az trendi..megvan, komcsi vagy! Je,je, szép új világ :-)

Zsoltika 007
Ja csak nagyapád dolgozott egész nap kemény fizikai munkát. Õ felhasználta amit megevett. Szerinted manapság ki dolgozik annyit? Te?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ahogy távolodunk az Egyenlítõtõl, úgy csökken az ember sóvisszatartó képessége, a mi szervezetünk a sótöbblettel simán megbirkózik, innentõl fogva ránk ez annyira nem veszélyes
Én ezt is olyan bullshit pénzelt propagandának tartom, mint a koleszterines témát, habár nem tudom, kinek/minek áll az érdekében, hogy a sófogyasztást visszaszorítsa...
bár van egy-két tippem - különbözõ ízfokozó adalékanyagok népszerûsítése, mint alternatíva...
maradjatok a természetesnél emberek, a só nem öl meg senkit.
edios
van aki meg csak egészséges kajákon él, és meghal 30 évesen:C

az egészséges táplálkozás nem a kivételekrõl szól<#integet2>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Az én nagyapám is 97 évig élt. Csak aztán a buzeráns nagybátyám berakatta õt az otthonba és ott olyan mérgeket(adalékanyagotkat) tartalmazó fosokat etettek vele, hogy aztán vitamin hiány következtében meghalt...

Nagyapám mindig is a parasztételeket ette /szalonna, kolbász, stb./, erre fel 90 éve él és virul. A sok mesterséges adalékanyag sokkal ártalmasabb...

← ElőzőOldal 3 / 3