• Renegade
    izééé, nem szeretsz te kifordítani néhány mondatot? :-)

persze, hogy nem arra gondoltam, hogy egyél galócát, hiszen természetes, hanem olyan élelmiszert egyél, ami évezredek óta a táplálkozásod részét képezik. Szerintem jó móka tehén tejet (hangsúly a tehénen) inni, felteszem erről pár több generációs városi múlttal rendelkező bélflóra máshogy vélekedik :-).

a mesterséges anyagok ellen:
    relatív kevés olyan tanulmány született, hogy basszus tévedtünk az elmúlt 30K ezer évben, nekünk nem is szabad almát ennünk!! Nem vagyok inkvizitora a mesterséges anyagoknak, mert az én agyamra is hatnak a bónusz hozzávalók (havonta 2*, MUSZÁJ mekibe menni, mert KELL). ;-) csak hát ugye, ezeknél a cuccoknál az se baj ha mérgező, max a gyerekemnek nem veszek (vélekedhet így a gyártulajdonos).

imunitás: bármlyen természetes anyag ellen imunisá válhatsz (kobra méreg, cián, higany), csak gondolom a májad veséd előbb döglik meg mint te :-)

cukorbetegeket belekeverni, meg nonszensz, bár jó lenne tudni, hogy mitöl alakult ki ez a betegség, hány éves múltja lehet.
    Szerencsére csak a lakosság elenyésző százaléka mondhatja, hogy azért nem ehetek meg bizonyos dolgokat, mert a hiba a génjeimben van.
    meg hát ugye, ilyet ritkán hallasz: a dédnagypapa, a nagypapa, és az apukám is rengeteg nova bort ivott és amellett, hogy megvakultak, sajnos én pedig cukor beteg lettem