Kicsinek tartom annak az esélyeit,hogy előforduljon egy 0 típusú találkozás,akár úgy hogy mi megyünk,akár úgy ,hogy "ŐK" jönnek el hozzánk. Logikusan miért is? Azt gondolhatjuk,hogy milyes sokat tudunk a kürülvevö világról,pedig szerintem igazán sz**tse tudunk.Ma elképzelhetetlen egy ilyen utazás fizikailag(jó képzeletbe minden belefér)tudom jöttök itt sztár trekkel,meg hogy 200éve azt monták,hogy 45km/óra fölött nem képes az ember az életre,meghogy.......
és most meg 30.0000-el megyünk a föld körül.
Az ember fiziologiájábol adodik,hogy nem képes élni máshol csak a földön.
1-2 év a ürben persze belefér(nem beszélve a leépülésröl,teljesen az egész szervezetre vonatkoztatva)
Ha élet van még valahol,akkor arra az életre is ugyan ez vonatkozik,szerintem a csillagközi utazás,megmarad CIFINEK,nem ez lesz az igazi út,de ez csak az én véleményem.
Valahogy saját fizikánkon túl,a szellemi fejletségünk fog sokat fejlődni,és rájöhetünk esetleg az igazi élet nyitjára,na most ezt ki lehetne vesézni,de csak hülyét csinálnék magamból ezért nem teszem.
Hawking már sokszor tévedett,sok sok elmélete dölt meg,ő sem mindenható,jó koponya azt kész(különben sincs mása amit használjon)
Ezért nem biztos ,hogy ténynek kell venni amit mond!
Az is csak egy vélemény ,mint amilyen tied ,vagy az enyém,csak rá esetleg többen figyelnek,és többen nem értenek vagy értenek egyett.
Summa summáron ,ha tényleg magunkbol indulunk ki,hogy rádók segítségével keressük a körülöttünk lévő civilizációkat ,már akkor is nagy nagy tévedésben vagyunk!
mondok egy pédát: a 2 világháborúban kifejlesztettek az angolok "radart"
ma ezt ugye továbfejlesztettük,finomítottuk,aztán kitalálták ,hogy hogyan lehet becsapni,gondolok itt a lopakodokra,amit a mai radarok nem látnak,de a nagyon nagyor régi radarok érzékelik!
eltellik még vagy 200év és más müszereink lesznek,így nem fogunk foglalkozni a mai rádiójelekkel.
Ezt talán vetítsétek le a távolba,no mindegy.....
Az idegen élet rejtvénye nem a világürbe van,hanem itt a földön van a kulcs,csak rosszul kérdezünk,és még rosszabb válaszokat adunk rá....majd talán egyszer!
tisztelettel.....