• Line
    Legnagyobb tisztelettel de ha te szóltál nekem hogy felkiáltójel van a felszólító mondat végén úgy gondolom nem lehet probléma ha megemlítem felseleges beidézni az egész hozzászólásomat ami kettővel lejjebb van de amugy is ha ráklikkel bárki a jobb alul lévő hivatkozásra elődobja hogy mire irtad.

"Értelmezésük is kétséges lenne egy idegen faj szempontjából." AZ érzéseket nem feltétlenül kell értelmezni és nem minden embernek egyforma a fantáziája, gondolatai. Amigy neked szavak szimbólumok fogalmak keringenek a fejedben addig Tolkien világot alkot a gondolatával. Méghozzá igen érdekes világot.

Persze ez mint említettem csak egy példa. Kijelenteni pedig nem igazán tudunk róluk semmit mert aki idejut az sokminden ojan dologra lehet képes amit mi föl sem tudunk mérni agyilag. Nemhogy kétséges lenne az értelmezése hanem az is lehet hogy beszélned se kell vele egyszerűen rádnéz és mindent tud rólad és a gondolataidról.

A lényeg az hogy egyáltalán nem volt korlátolt hawking gondolkodása amikor kijelentette hogy szüksége lehet valamire az idegeneknek..