djhambi#124
Jöttél az evolúcióva, és azzal, hogy emiatt valamennyire hasonlítanának ránk, és ennek nagyon öülök, mert én is így gondoltam.
Szerintem viszont ennél többről van szó. Erőforrást minek pazarolna bárki is, hogy kiirtson idegen fajokat, akik sokkal primitívebben, ráadásul?
Talán tudományos kíváncsiságukat tudnák kiélni, vagy elvinnék a romokat, és a múzeumaikba dugnák, meg gyűjteményeikbe, az emberek meg háziállatok lennének. Persze ezeket csak akkor feltételezve, ha hozzánk hasonlóak, de ha teszemazt ivarosan szaporodnak, és van evolúció, szerintem megjelenik a státusszimbólum.
Persze egyáltalán nem biztos, hogy ők lesznek azagresszívebbek, bár talán van köze a fejlődésnek az agresszióhoz. Az európaiak gond nélkül kiirtották az őket békésen fogadó indiánokat, talán azt lehetne az evolúcióra ráültetni, hogy aki durvább, az fejlettebb is.
De az is simán előfordulhat, hogy mi igázzuk le őket a fejlettebb technológia reményében - már amennyiben használnak számunkra használható technológiát.
Mellesleg korábban voltak Hawking beszámíthatóságát megkérdőjelező hozzászólások, nekik üzenném, hogy ez úgy működik ezeknél a caornáknál, hogy felvesznek párszáz mondatot egy tudóssal, és aztán azt az 1-2 monadtot vágják be, ami a leginkább meghökkentő, és foglalkoztatja a közvéleményt. Aztán elterjed Spartacusról Rómában, hogy buzi.