A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Volt egy nagyon jó köröm, még mindig remegek pedig pár csata is volt azóta..
T29-el egyedül maradtam a végére 2 is3, 1 JP, 1 Grile, 1 KV3.
A JP és a Grille 100%-on volt a többi 1 lövéses, nekem 443 HP-m volt.
A Grillenek szerintem elfogyott a golyója mert sikerült mellém állnia, de nem lőtt.
Első is3 simán megvolt a 2. rám rontott kilőtte az ágyúmat így nem tudtam visszalőni rá nekem jött és kipukkant :), Kv3-nak sikerült oldalba lőnie 44 HP maradt a kv3 ment a levesbe. JP eközben azért kapott egy kicsit úgy 65%on kezdett el foglalni, de befejezni már tudta :)
Összesen 9 kill lett, az kellett hozzá, hogy T29-nek előnyös pozicíban voltam :)
Képet szerettem volna csinálni, ennyi mindenre, de a ctrl+prtsc kombinációra kilépett a játékból.
Wittman, Kolobanov, Kamikaze, Top Gun biztosan megvolt, mennyi credit, XP volt azt nem tudom :(
Sajnos ezt a képkészítést utána eljátszotta még egyszer, az sima Top Gun ~2400XP-s kör volt (ISU, KV, 2 Tiger, AMX valamelyik).