World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Meg kéne tanulnom a Photoshop használatát, legalább alap szinten.. Eléggé láma vagyok hozzá.
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
Nincs is láthatósági bug<#eplus2>#eplus2>
Csak kicsit elõbb rakták be ezt :D
Láthatatlan tankot fejleszt a brit hadsereg
Már én is szeretnék magamnak csinálni egyet, de nem tudom mivel lenne a legegyszerûbb.. Mivel csináltad?
Szóval ez az.
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/01/14/shot_017.jpg
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Köszönöm szépen a válaszokat az M6-al kapcsolatban, igazán sokat segítettetek. <#worship>#worship>
Remélem még a beta végéig sikerül megkaparintanom a T29-et.
Kb egy hete amikor még játszottam, akkor a VK3002 DB-vel Prokhorovka pályán a következõ eset történt. A falut megtisztítottuk, még kb 80% HP-m volt. Elõre rohantam a bokrokba, hogy felderítsem a csapatomnak az ott kempelõ ellenfeleket (késõbb kiderült hogy nem figyeltek rám, mert a dombon lévõ T-44-el voltak elfoglalva). Már majdnem elértem a vasúti töltés feljárójához, amikor pontosan velem szemben felbukkant az egyik bokoban egy SU-100-as. Egy lövést se adott le az 55 km/h-val feléje repesztõ VK-mra, gondolom mert nem látott. Gyorsan az oldalába kerültem és kilõttem. Aztán mentem volna át a síneken, de akkor vettem észre hogy az SU-100 mellett 20 méterre az egyik bokorban egy T-34/85-ös van és veszettül forgatja a tornyát. Kereste ki lõtte ki az SU-100-ast. Ott álltam mellette 20 méterre és nem látott. Szerintem akkor se látott amikor még az SU-100-ast lõttem, mert amúgy rámlátott volna és tudott volna lõni rám.
Egy másik csatában ugyanígy alakult a csata, annyi különbséggel hogy csak 92 HP-m maradt. Ugyanúgy elõre rohamoztam felderíteni, most a csapat is figyelt. Egyszer csak ronccsá válik a harckocsim a bokrok közt. Kérdezem a platoontársamat mi lõtt ki. Mondja fogalma sincs, nem látta. Nézem a roncsom, oldalba rammoltam egy VK4502-est ezért lesérültem a 92 HP-mat. Egyikünk se vette észre a másikat. Csak amikor már roncs lettem.
- nem tudom, függ-e attól, hogy mennyit száguldozol, de mikor rögtön kör elején bekapcsoltam, akkor kb 13-14 percnél bekrepált a motor. persze a kör eleji helyezkedés után ha benyomod, az tényleg olyan utána, mintha végig használnád.
- a legutóbbi patch óta már nem lehet büntetlenül használni, ha 100%-on fejezed be a meccset, akkor is 75% fogad a garázsban. elég ha bekapcsoltad, nem a konkrét motorsérüléstõl függ.
Per Aspera Ad Inferi.
Mert most az IS-en az alap van az 14 rounds-os, ráteszem még a 85mm D5T-85BM az 11-es, sebzésük kb. egyforma de a Penetration értéke jobb.
Viszont ott a 100mm D10T ami csak 8 rounds de elég jó sebzése és átütése van.
De agyfaszt kapok amikor lõni kéne és csak tölt csak tölt csak tölt.
I will use google before asking stupid questions.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
- nem fogy el, elég csak egyszer megvenni
- ki/be kapcsolgatható szükség szerint
- az egész meccs alatt használható, nem csak 2 percig mint a többi 3000 credites cucc
- igazából nem robban le tõle a motor, vagy csak nagyon-nagyon ritkán (tegnap használtam elég intenziven).
Tehát a kötelezõ medikit/repair kit mellé nagyon jó 3. consumable itemnek.
A T1-hez képest az M6 ég és föld, a T1-el semmit nem lehet csinálni mert még az alatta lévõ medek is átlövik az ágyúja pedig vicc, az M6 minden tekintetben felülmúlja, és ha nem is übertank, legalább tudsz vele harapni (páncélzata ennek se ér túl sokat, de legalább a kisebbek ellen véd, de pattantam már le nem egyszer Tier8-assal is róla. Ugyanezt T1-rõl nem tudom elmondani).
Ha választhatsz hogy free XPbõl melyiket léped át, mindenképpen a T1-et lépd át és az M6-al grindelj.
Eddig három tankom volt amit a legnagyob örömmel gyújtottam fel a grind végén:
Hetzer, Lee, T1 (borzalom szerinti növekvõ sorrendben).
Duplázva 8 XP.
Na jó, 10 méter megtétele után hadvare malfunction és leállt a gépem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Majd délután beszúrom a képet is csak most dolgozok.
I will use google before asking stupid questions.
Másik hogy durva mikor én vagyok a 'top tank' meg mondjuk másik PzIV és a másik oldalra besorsol 2-3 KV-t. Hiába mindegyik V õs de valahogy nem egy kategória a kettõ. :( Sajnos tegnap este volt pár ilyen menetem.
Most elterveztem, hogy megszerzem a T29-et, gyors átugrottam a T1 heavy-t mert az kín, és kéne gyûjtenem az M6-ra. Lehet hogy régebben kérdeztem már, talán Lammaer válaszolt is, de nem emlékszem már, rég volt.:)
Mennyivel jobb az M6, mint a T1 heavy? Érdemes rátenni a 90 mm-es ágyút? Mert ha engem berak a nagyvadak közé, (ami biztos) az M1A1-es ágyúval csak a festéket karcolom, hiába gyors a ROF-ja. M1A2 dettó..
Tudnátok tanáccsal szolgálni?
Elõre is köszi :)
Amúgy meg igen, ha a csapat rendesen együtt dolgozik, akkor lehet ilyen szép csatákat összehozni. :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy egy brutális west rusht toltunk, a kis térképen látszik hol lett a vége, de gyak mentünk egy teljes kört.
Remek csapat, mindenki nyomta az affirmativeot a "right rush, take no prisoners" kérésre.