banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho
    A T57 nem tudom milyen golddal, mert az első pár körömben volt benne 4 gold, de mivel teljesen felesleges, ezért utána azt is kivettem, viszont az E100-al kb 100 csatát letoltam full gold-al és simán plusszos volt.
    Most mivel már elértem rengeteg tankon a 4. skillt, inkább prém tankokkal húzom a legénységet (értelemszerűen a jobb legénység fejlesztés miatt, de ezt sem úgy csinálom, mint az itt jelenlévők, prém tank = 3-4 perc alatt annyi xp-t összeszedni amennyit lehet - természetésen személyi tartalékkal - ha nincs esély valami kifejezetten extrém eredményre, akkor rush és menni a következőre, mivel így sokkal több xp-t szedek össze 2 óra alatt, mintha 10 percig tökölnék a csatákban, így pedig kredit is jön. Legutóbb kellett egy legénység a Bat-be, így CDC-vel mentem elég sok kört, mellé ott volt az FV és az STRV, de így is volt, hogy mindhárom csatában volt, emiatt csináltam meg a T25 küldetést, hogy legyen 4, annyi biztosan elég a legénység húzásra. Így igazából, ha legénységet húzok, akkor jön a kredit is dögivel.