418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #390792 Azt dobozosdi TankRewards bizbaszt csinálod? Ahogy olvastam E25-ököet, T28E-ket, Pz III K-kat is lehet nyerni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.25. 23:07:11 -
Jó de még mindig nem tudom hogy in-game melyek ezek az ostoba tankok kínai serveren :D
kínai TD ág persze úgy ahogy van hagyjuk... de az más serverre is jön nem ?
Gold Type meg a PattonType rémlik csak, más ilyen bugyutaság nincs .az hogy valami újság szerűbe van 2 csövű Panther hát na... azt hittem hogy in-gamae vannak bent bugyutaságok már
Utoljára szerkesztette: Master91, 2017.04.25. 23:05:58 -
yossarianHUN #390790 De ez is vicces. Ez egy tök komoly kínai publikáció volt a kísérleti német WW2 tankokról. A végén a photoshoppolt Panther külön ínyencség. -
yossarianHUN #390789 Például a nemsokára megjelenő teljes kínai TD ág, ami gyakorlatilag tokkal-vonóval fake, úgy, ahogy van. De ilyen volt az 59 Patton is, amit aztán meglepő módon a többi szerver is átvett. Volt erről egy cikk anno TAP-on. Egy KhongZhong nevű cég gyártja a fake tankokat a WoT kínai szerverének. Volt, hogy konkrétan modellezésben jártas fiatalokat toboroztak, hogy modellezzenek nekik kitalált járműveket. -
"totál fake tankokat tesznek be"
ez nekem új ,miket? -
yossarianHUN #390787 Gyakorlatilag minden szervert külön bagázs igazgat. Ennek a kínai szerver a legextrémebb példája, ott azt csinálnak amit akarnak, azért lehetett kapni az arany Type 59-et, totál fake tankokat tesznek be, amik egyetlen másik szerveren sem kaphatóak, de a Chieftain/T95 CW reward tankot is megveheted ott valami 200 dollárért. -
Lokker #390786 Az nem fentről jön nekik hogy az adott régióban milyen eventet indíthatnak milyen jutalommal? Ennyire gyík csapat nem lehet eddig "élen". -
yossarianHUN #390785 Az NA-n töredéke a játékosszám az EU-sénak. Egyszerűen normálisabb csapat kezeli ott az eventeket, egyebeket, de hát ez mindig is így volt. -
Lokker #390784 Mi kis piac vagyunk az NA-n meg meg kell tartani valamivel az embereket. Fck logic... -
Cserébe mondjuk észre sem vettem hogy zűr volt a szerverrel, valószínűleg azért mert eleve így szocializálódtam, mondjuk igencsak meglepett a sandboxos zöld 40 ping, mert az NA-n átlag 150-300 között látom
-
Myke28 #390782 Basszus akkor ezt benéztem
-
yossarianHUN #390781 Pörsze, NA szerveren, ahol ki van nyalva a playerek segge. Az EU-nál soha az életben nem fogunk látni ilyet. -
suba53 #390780 Ja.
-
Myke28 #390779 Ez most tényleg jól jön, szabin vagyok :) ( én meg a gyerekekkel veszekedtem a sok lagg meg kidobás miatt :( ) -
Aranyosak ezek, nem megmondtam...
https://worldoftanks.com/en/news/announcements/special-gift/ -
Lokker #390777 Nem vagy kiválasztott. :( -
yossarianHUN #390776 Nem, többször is megnéztem, miután itt a fórumon először írta valaki, de nem volt. Na mindegy, nem nagy ügy, csak fura :) -
stork13 #390775 Akkor passzolom. Egyszer csak feldobott a játékban egy üzenetet és a wot honlapján, a fiókomban megjelent.
Hüle kérdés: Nem lehet , hogy nem vettétek észre és letelt a 6 nap? -
yossarianHUN #390774 Én ott vagyok, de nem kaptam. -
stork13 #390773 Gondolom aki az éles játék indulása óta ott van. Úgy van meg a 6 év.
Jól jött, olcsóbb volt a Lori 4k-val. :) -
Plata #390772 Ha hat éves az accod akkor kaptál tudtommal. -
Plata #390771 Dettó.
Jah nem,régen volt gold lőszer a tankomban,ha megláttam egy bizonyos klánba tartozó játékost,akár csapat társ volt akár nem,goldot be és kilőni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.25. 20:00:17 -
yossarianHUN #390770 Én zárt béta óta, de én sem. Know that feel bro. Na mindegy, egyébként se hiszem, hogy felhasználtam volna. -
Soha nem használok gold lőszert. -
Rammsch31n #390768 Ilyen 30%-os kupont ki kap? :D Csak mert elég régóta tolom, de hozzám nem érkezett. :S -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vita kerülés miatt mondom. -
Amíg számos tankot nem lehet ingame shopban megvenni, addig ilyenekre nem is gondolhatunk... -
Angelus1991ster #390765 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi az ótvaros faszért kéne a gold lőszerért bocsánatot kérni? Csaló módért kéne bocsánatot kérned, ha használnád (de nem használsz), nem egy efféle fityfasz dologért.
Aki meg azt hangoztatja, hogy soha nem használ gold lőszert, az inkább menjen ki a szabadba mert rászakad a mennyezet. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!IS-3, Fadin medál, 6k sebzés, carry
gold miatt bocsesz, nem gondoltam át a szituáció miatt mit is lőjek -
Kryon #390763 Igazán hasznos akkor lenne, ha lehetne az új prémekre is cserélni, mert annak, hogy egy ma már gyenge régi prémet egy ugyancsak gyenge régire cseréljen valaki, mégpedig komoly ráfizetéssel, nem sok értelme van. -
Kíváncsi leszek hogy mégis mennyit kell majd ráfizetni a cserére, így hogy az utóbbi időben nagyon meg akarnak felelni a playereknek.... -
Aki egyszer fizetett az fizet másodszorra is szóval mindegy ez a visszajár/nem jár téma, mert megveszi a másikat is, ha kell neki :D Csak idő kérdése. -
Azért a WG egy belarusz cég, jobbára anyagilag nem túl jól eleresztett keleteurópai, stb. közönséggel, nyílván jobban kapja az ívet a sajátjaitól mint pl. mondjuk a Blizzard ami hosszú évek alatt rászoktatta a híveit hogy minden csip-csup szar tartalomért, amit nagy ritkán kiböfögnek hozsannázzanak ala Diablo session, pennant, stb...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.25. 16:15:52 -
yossarianHUN #390759 Mikor nem megy? Eddig még erre se volt lehetőség, ha új prémet akartál venni, megvetted teljes áron, vagy vártál egy akcióra. A WG simán megtehette volna, hogy soha nem hozza be ezt a fícsört, senki nem rótta volna fel nekik. De hát nyújtsd a kisujjad, és egyből az egész karod kéne...
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.04.25. 15:58:14 -
A wg akkor is jól járna ha 50% helyett mondjuk 25% lenne a hasznuk, sokkal többen cserélnének mint 50% bukta mellett... -
Egyszerű akkor ne legyen cserebere és kész :D Vegyék meg teljes áron az újat a régit meg adják el normál creditért és ennyi :D -
Addig is lehet nézelődni mit tudnak a pályákon a 10 lightok...
https://www.youtube.com/watch?v=tms0fjcSvv4 -
Kipróbálták és nem sok embernek jött be hogy csak a fele árát (goldban) számolták bele a cserélendő tanknak az új árába, ment is a fórumokon a köpködés hogy piszok pénzéhes wg...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.25. 15:14:57 -
yossarianHUN #390754 Az csak a teszt volt, a RU szerveren próbálták ki. Azóta állítólag a visszajelzések alapján némileg átdolgozták, és nemsokára jöhet az összes szerverre. -
Azért az új MM is olyanokat produkál hogy eldobom a hajam, addig rendben van hogy azonos számú és tierű járgányokat pakol, de pl. olyanok vannak hogy simán berak az egyik oldalra top 10 artyt és a másik oldalon egy E100 van, alatta 2-2 tier 10 light vagy med tetszés szerint...