World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.12.07. 06:23:33
Így elég volt az elsődleges... csak hát na idő volt. 😄
pedal to the metal...
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.06. 22:17:30
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.06. 21:47:12
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De azt hatarozottan visszautasitom, hogy a Serb bekopogjon hozzam! A fene akar vele talalkozni!!! <#ijedt>#ijedt>
pedal to the metal...
Semmivel sem ad a jatek jobb/rosszabb MM-t a szerint, hogy fizetek premet, vagy sem.
A jobb MM eleresenek kulcsa azon HT mission, amikor meg kell olnom ketto magasabb tieru heavy tankot. Hetekkel ezelott elesitettem, de ennyit azelott en meg nem voltam top tierben heavy tannkal, mint azota, Hozzateszem: ritkan heavyzek, mert nem igazan fekszik a heavy stilus.
pedal to the metal...
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.12.06. 21:32:32
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
a, egy heten at kuzdottem azzal a light missionnal, hogy spotolj fel es sebezz 3 artyt, de a meccsek tulnyomo reszeben no arty, vagy oldalankent 1-1. Nagy ritkan elofordul az oldalankent 2-2. De kb. egy het alatt mindossze 2 alkalom volt, amikor megvolt a harom enemy arty...
b, gondoltam ez nem megy, atvaltottam arra a missionra, hogy spotolj legalabb 6 enemyt es ezalatt maradj felspotolatlan. Azota folyamatosan varosban es sivatagban jatszok az osszes lightommal, ahol lehetetlen lathatalannak maradni.
Es akkor a ket MT15 ot nem is emlitettem meg, hogy ha meddel megyek, akkor az enemynek biztos nincs elegendo TD-je. Se a t28, se a t55a MT15-jet nem tudom teljesiteni...
Szoval jo lenne, ha valaki tudna valami biztatot mondani, hogy ez nem egy beepitett MM algoritmus, hanem csak a vak veletlen balszerencse es elobb utobb megkapom a missionok teljesitesenek alapveto felteteleit a jatektol.
(Esetleg, ha vennek premium elofizetest, talan kegyesebb lenne az MM ?! <#rolleyes>#rolleyes>)
pedal to the metal...
Plata-nak HD remodell T49-re
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Tudom, sokan írták, hogy szar a többihez képest, de nekem valahogy adja vele.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Kérdésekre válaszolva nekem kreditnyomda kell, nem legénységképző, vagy funtank. Amúgy írtam is, hogy van olyanom, amiről áradoztál 😊
Köszi a tanácsokat, akkor sztem SP lesz belőle.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ámen. 😊
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.12.06. 13:35:35
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.12.06. 13:21:22
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Azért máskor ne add el . 😊
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.06. 12:34:05
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.