banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho
    Most húztam 75%ról 1 skill 100%ig dmax legénységet, kedvenc tankom a T30, ennyit a TDkről. Szinte minden tankot tolom full alapról végighúzva elitre, az aktuális freexpt használom fel, nem váltok goldért. Mindenről be is szoktam számolni ph fórumon. Replayt most már nem rakok fel, de van fent rengeteg korábbi. Ellátmány néhány tankon van, mert különben újra 100M kredit lenne. Prémium accom van, semmit nem várok el ingyen, pláne egy szoftvert.
    Ja és volt streamelés, 2-3 napig de nincs hozzá net a lakhelyemen, 20/1 van jelenleg, ez a max, próbáltam más szolgáltatót, sebesség volt, meg 200+ ping ha esett az eső. Streamelés alatt 1 goldot sem lőttem, mégis volt nem kevés ace. Aki játszott velem tudja, hogy a gold spam annyira irritál hogy szakaszba sem megyek olyannal, aki használja.