418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Ja. Csak először azt hittem, hogy az eredendő szopóroller mellett érvelsz, aztán beröffent a konteóallergiám:)
  • Lunki88
    Nem emlékszem már kivel vitáztam itt arról pár hónappal ezelőtt, hogy a prém m41 90 milyen jó kreditfarmer light létére. Hát őő izé, azóta hogy megvettem kb. ez az első olyan köröm vele, ami vállalható és kreditet is jól hozott. Szóval csak annyit szeretnék neki üzenni hogy igaza volt, azért nem egy kreditfosó gép ez. :) Csalóka az hogy legtöbbször ugye mindenki a jó köreit posztolja és azt hiszi az ember hogy ezzel majd lehet "aratni" állandóan.
  • Kronos79
    Csupán azt kívántam bizonyítani, hogy nem minden új tanknak jut pár jó csata, majd szopás. Mielőtt elterjed ez a tök felesleges konteo is. Gondolom 100 csata még belefér talán esetleg az új tank kategóriába.
  • Lucifer001
    LT-10 is sikerült . Tier10 ben troll T49-el . Mindkét csapat közül a legtöbb xp . 3 db 10 es kill , 3K seb. Spot seb, felderítés hanyagolható Ez kellett neki . . LT-15 hiányzik a lightok közül . Na az nem lesz piskóta :/ Végül is csak Malinovka kell majd hozzá , meg 2 vödör szerencse , hogy lőjék is a sportot.
  • yossarianHUN
    És az állítás mellett, vagy ellen érvelsz? Mert ez számomra nem igazán derül ki.
  • Kronos79
    A téma: új tankom van beetet majd megszopat a WG/WoT. 1000 csata már nem nagyon fér bele ebbe a kategóriába.
  • yossarianHUN
    És ez mire is nyújt bizonyítékot? Majd 1000 csata után térjünk vissza rá.
  • Rammsch31n
    Nevetséges... nem csinálok lófaszt se, mert nem jön ki a lépés, volt egy értelmes lövésem TD-vel... győzelem 600 exp kb....
    Vereség, csinálok 4k dmg-et... szintén 600 exp körül... azért igazán elgondolkodhatnának valami TELJESÍTMÉNY alapú jutalmazáson, mert a faszom ki van már a grindelésnél ezzel...
  • Kronos79
    ...és még egy kis statisztika a kétkedőknek.

Anno megvettem a Panther/M10 med csodát. A Pantherrel összehasonlítva: mindkettővel kb. 100 csatát(10 csata a különbség) mentem. A Panther átlagsebzése 90-nel rosszabb, tehát nem látványos. Mégis a Pantherrel 66%-os WR-t sikerült összehozni, míg a Panther/M10-zel 45%-nál tartok.
  • Kronos79
    Pont ilyen érzésem volt az ISU-val. Én a troll ágyúval nyomtam és már nem tudtam mihez kezdjek. Annyira mindegy volt mit csinálok. Aztán meg lett a BL-10. Első csata Himmelsdorf. Eldurrant az agyam a mapválasztás miatt és nyomtam vele egy 6k+ os kört. Helló tankász! Azóta sem lőttem vele ennyit.
  • Sir Charles
    Én most a Tortoise-val voltam így, már sírógörcsöt kaptam, ha csak arra gondoltam, hogy játszani kellene vele, mert csak a Type Barrel B ágyú volt rajta és tier 10 ellen gyakorlatilag használhatatlan.
    47% win rate van vele. Ma is játszottam két, gyakorlatilag 0-ás meccset, meg egy normálisabb duplázót, ezzel meglett végre a 120 mm gyorstüzelő ágyú.
    Következő(igaz, hogy csak tier 9 meccsen) úgy lőttem vele 3800 dmg-t, hogy meg sem izzadtam.
    remélem most már ez lesz a jellemző.
    Úristen, az az ágyú nagyon beteg: 5,99 sec alatt tölt nálam és még nincs BIA a legénységen, 256 pen és 400 dmg gyakorlatilag úgy lő, mint egy táras ágyú. Egy meccs alatt beleszerettem.
  • Lucifer001
    Öngyilkos yolokat kerülöm. Sem az én , sem a csapat hasznára nincs ;-)
  • Sunsetjoy
    Az ISU-152-vel valami 30 körüli lose sorozatom volt új tankként...úgy hogy annyi kellett hozzá, hogy egyszer nyerjek vele (nem egy nap, nem egy időpontban, nem egy szerveren próbálkoztam anno vele).
    A nemprém FV4202-vel meg talán második-harmadik meccsen összejött a tankász...
    Ez nagyon piszok véletlenül jön ki, mint ugyanaz, amikor egy tank fullozása, eladása közeledik, ultrabrutál módon kezd jól menni vele :)
  • Rammsch31n
    Az ilyenre kell rávágni a Benny Hill-es üldözős nótát... garantált a földön fekve nevetés. :)
  • András77
    Nem pont ezt a küldetést, de van olyan, ahol szintén sokat kell spotolni és szerintem sokan öngyilkos rohammal próbálják megcsinálni, hiába kikötés az életben maradás, próbálnak életben maradni, ami általában nem sikerül.

Egy elc viszont ma berohant malinovka encounterben a hegy lábához és végig az oldal mellett le cikk-cakk vonalban és túlélte basszus. A sok böszmeteg meg lőtt mindenfele (egymást is ), tekerték bután a tornyot vagy autoaimeztek. Most talán nem volt aimbotos vagy kicselezte. Sőt a kis pimasz még bele is lőtt az egyik artyba és körbefutotta, erre az egyik böszme csapattársunk kilőtte a nyomorult artyt, mintha nem lett volna már úgy is elég baja

Általában megdöglenek az öngyilkos rohamban, de néha lehet jókat röhögni.
  • Lucifer001
    Ez engem is érdekelne .
  • Lucifer001
    OBJ 260
    LT-9 küldetés .
    * Spotoljak 7 enemyt , ne vegyenek észre .
    * Másodlagos : éljem túl , nyerjük meg .
    Ezt a küldetést hétvége óta cirka 4x megcsináltam , fel sem spotoltak ! Most meg beadta , de én sem tudom mire ...... mivel felvillantott az enemy batchat .

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2016.08.10. 18:45:14
  • Rammsch31n
    Nem tudjátok véletlenül, hogy kapunk-e a közeljövőben olyan akciót, ahol a 10-esek ára lemegy mittomén 15%-al? :D csak mert az is sokat segítene. :D
  • Kronos79
    Érdekes. Nekem az esetek többségében az a tapasztalatom, hogy az új tankkal olyan mélytorkozás van, mint állat. Olyan 40%-os WR-rel kezdek szinte mindennel. Anno a SU-152 ilyen volt, aztán az ISU is, a kínai T34-1 detto és ha már med, akkor a Panther is. Most a T32 szopat rendesen pedig ez már fullos.
    Persze vannak pozitív példák pl. T34-85, T-43, Pershing, JP2, de nem ez a jellemző.
  • HTS s3rg1nh00
    az IS-t konkrétan 1 hónapig parkoltattam a garázsban,amíg a T34-85re ki nem húztam az ágyút...és még úgy is eléggé szánalom.hu a tank
  • asolyom
    Megfigyeltem a következő WoT stratégiát: amikor megveszek egy tankot, akkor az első pár csata a beetetés időszaka. Normális MM, normális csapatok, lila WN8. Ezek elmúltával jönnek a rosszabbnál rosszabb csapatok, amikor 3 perc alatt a csapat 80%-a elhullik, alig bírok nyerni, sebzés a korábbiak töredéke. Nyilván elfelejtettem játszani.....
  • asolyom
    Meg van benne egy extra rádiós is; ugyebár a KV-85-től 4 fős a legénység azon a vonalon. Kivéve az IS-7-et, ahol egy plusz töltő van.

Én, mint mondtam, most azt az ágat parkolóra tettem, és a KV-3-at húzom. Ha meglett a 122-es, akkor megyek vissza az IS-3 vonalra.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.08.10. 15:38:06
  • András77
    A churchill nem általánosan jól használható, hanem bizonyos helyeken, bizonyos ellenfelek ellen használható. Nagyon csírák ellen lehet elrettentő erejű fegyver a 2sec töltési idejével. A gond tényleg az, hogy a célzási ideje lassabb és így csak nagyon közelről lehet vele kihasználni az ágyúját, különben nagyon pontatlan. A játékosok nagy része sajnos azt is tudja, hogy a tornyot kell lőni rajta, úgyhogy a páncélzat értéke kicsi.

A jó tulajdonsága, hogy sok hp-ja van, tehát az a feladat, hogy odamenni vele a dühöngőbe és 1 bekapott lövésért cserébe kiosztani 2-3-t vagy leláncolni az ellenét és az már nem szabadul onnan. Sima sebzés "trade" / adok-kapok-ot kell vele játszani: kb 1,2-1,5x hp-t le lehet kopasztani vele az ellenfélről, még akkor is ha többen támadnak, ami sebzés mennyiség vagy elég a győzelemhez vagy nem.

Nekem se jött be egyébként... Másodaccon az is7-t húztam ki és oda vettem legénységet húzni, de kreditet is jó lett volna, ha termel, de szinte könyörög az arany lőszerért sok helyzetben, nem jó ez így.
  • Userx2
    TOT. 152 csatából csak meg lett. :) A végén kompenzált az MM és az RNG is.
  • asolyom
    Ezért jobb a KV-3-al kihúzni a D10T-t, mert az rámegy az alap IS toronyra, ahogy nézem, és akkor legalább nem a 85-ös csúzlival kell bohóckodni.
  • robogo81 #378470
    Amugy elég lehuzás szagu az hogy a kv 85-ön kifarmolt 100 mm ágyut nem lehet továbbvinni az IS-re,a penje elég lenne ha az alap toronyra rámenne, hogy szabadon ki lehessen grindelni a nagy tornyot,de nem, vagy ráköltesz egy rahedli xp-t,vagy 120 pen tier 9-be,az elözö tank alap ágyujával.
    a csöcs 3ra szerintem még 1 célzásgyorsító is kell,hogy még utolérje magát lövés közben.de távolra ez sem elég.a matilda 4-re kellene ez az ágyú,ha már lassú meg alig van penje,ami t5-be is igényli a célzást(az OI ellen oldalt is necces a goldja).
    Utoljára szerkesztette: robogo81, 2016.08.10. 12:34:28
  • Userx2
    Szánalmasabban megy vele, mond azt. Megtéveszted a népet. Fajlagos teljesítményben, toronyforgásban, átütésben, toronypáncélban messze elmarad az E-50.
    Aki nem irtózik a hardcore T10 MM-től annak én ajánlom a 10-est. Nyilván a 9-el könnyebb jól teljesíteni.
  • asolyom
    Engem továbbra is a gyomorgörcs kerülget a Churchilltől.

Ahogy látom a stock IS grind oltári nagy szívás. Jobb, ha a 122 mm-es csöve(ek)t kihúzom a KV-3-on, és utána megyek az IS-re. A KV-3-on legalább tudom használni a ZiS-6-ot, ami egy viszonlyag tűrhető löveg.
  • Rammsch31n
    A Kharkov nevezetű debil pálya egy valamire jó... átrusholni középen, rálátni a base-re megölni az artyt ha ott van, és ha van AFK akkor azt is... :DDD Egyébként semmi másra, és akkor még az arty jelentget fel, mert szerinte csalok... :D csak szar a pálya, kisöcsi. :D
  • joe662
    Tudjuk,a titkos scriptel
  • Lokker
    nekem még mindig, már vagy fél éves a top ágyú hiányzik az E50-ről, egyszerűen nem visz rá a lélek hogy anélkül menjek vele :D
  • besti
    Volt még 1500 spot sebzés is hozzá + 4 spot + 3 kill. Nem tudom miért nem light tank küldinek hívják azt :)
  • HTS s3rg1nh00
    milyen laggról beszélsz?úgy repülnek a tankok,hogy a world of warplanesben érzem magam
  • Kotomicuki
    Túl szép az ahhoz, hogy hosszútávon így is maradjon...
    Ez csak a szokásos beetetés, aztán, majd ha már sokan vettek belőle, jól helyrerakják ezt is!
  • Rammsch31n
    az a 7,4k dmg nem piskóta. :) és még így is csak 1400+ exp-et kaptál... csak azért írtam, mert ugye a 7végén volt az 1800 exp-es contest... hát annak fényében durva a dolog.
  • besti
    De jó lenne, ha a tier IX-el is lehetne TOT missiont csinálni!

Egy szánalom az E50M a "kistesóhoz" képest.
  • Lucifer001
    Szegény wg megint mindenki őket szidja . Pedig nem tehet róla , hogy esténként újabban elég durván belaggolnak a szerók . De a gift shop az szép , és naprakész
  • yossarianHUN
    Na ja, mikor még lehetett farmolni T5 tankokkal. Aztán jöttek a "gazdasági változtatások"
  • ROMOTO
    Nekem az volt a farmtankom az ingyenes T34 előtt.
  • Sherman0070
    KV-1et utoljára vagy 2 éve használtam, amikor még kezdő voltam