World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hozzá egy kis fű vagy mittudomén milyen cucc és kész van az lsd nélküli LSD trip 😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.11. 16:06:07

angelus1991ster.blogspot.hu

Igaz, bocsánat, ha tudomásodra jut, hogy a bankodnál sikkaszt az egyik fejes. Nem lehetsz benne biztos, hogy veled már kib*szott, de az tuti, hogy már sokakkal, és még sokakkal is ki fog. De hadd csinálja, mert mi rendes, feddhetetlen hősök nem besúgóskodunk a rohadt rendszernek.
Mert ha még azt használt,volna a szerencsétlen,de nem az volt.Csak valami lézer mod+ordenáréra kiszínezett tankok voltak.XDXD
Milyen hasonlat ez már. Kettő szerinted ugyanaz?

Gondolom ha pofán ver és kifoszt valaki az utcán, azt se jelented fel, mert árulkodás lenne.
Most nézem és tényleg ki lehet választani😊
Jó kis mód ez😊 Jobb mint a lehangoló alap garázs
Garázs ikon-> Mód kiválasztása -> Utolsó csata
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.11. 15:33:30

joe662
Nem,most látom,hogy felkerült valami hangár manager,ott lehet kiválasztani mi legyen<#beka3>
De jó ez<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Tuod váltani a tankokat gond nélkül?
Hangman garázs mód veszhetett össze az egyik móddoddal. Jó kis változatos bug ez 😄

Nekem a kedvencem az volt amikor, a Show any tank mód összeveszett a célzó móddal és garázsban volt odafagyott célkereszt.
Idegesítő volt, mivel a következő csatában az előző tank töltésideje és több adatati összemodódak a msáik tank adataival.

Aki meg feljelentette (érzés nélküli "honfitárs", hideg futkos a hátamon az ilyenektől., és még egy külön wotinfós topikban dicsekedett a besúgással)
azt a hülyét aki valami szar warpackot használt streamben? Utánna kapott egy hét game bant szerencsétlen hülyéje.
WoT sunyi pszichopatái ezek.

xotyi
Tetszik vagy sem, néhány netparaszt ellen a legjobb védekezés a nyilvánosság,addig mindegyik 8 danos kung-fu mester, ez a besúgoskodás meg az új vesszőparipád a Toldi után, vagy mi?😄

Trance&Friends nothing more..

joe662
Valamelyik mod bekavar,mindig az utolso pályával eggyütt tesz a garászba<#eplus2>
De tetszik<#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Érzés volt jó? Érezni örömöt akkor amikor súgni be szerencsétlen megtévedt imperialistát!
Ezért te kapni medált ! Utánna tovább küldeni téged szibériai besúgó tankfolyamra!

Igaz te lenni második! Mert lenni első Jeff Dunham, aki kitenni sérült gyerek képét fórumra.

LSSAHPAUL
Érdekes egy fickó, volt vele többszőr dolgom, ha banfeloldást kértem nem tudott (vagy akart) segíteni, ha viszont valakit büntetni kellett azt elintézte. Amúgy utoljára kb 1 éve leveleztünk, egy zwack-os beszólt egy klántársamnak és kértem hogy az ipse kérjen elnézést, erre ezt válaszolta: "Az is jó, ha nem kér, de kirakom a klánból?"
Hát így kerek a világ 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

A Hexen hulyegyereket en posztoltam ki, hogy ki is o a valo eletben. Meg a napiszarra is kikerult az egyik szelfije 😄
Kacsat is tudom, hogy ki nev szerint mert meg regen egyutt gyakoroltunk ESL-re, de ot nem rakom ki mert szerintem egy karakter a gyerek. Van egy stilusa az igaz, de az ESL csapattal nagyon rendes volt. Raadasul nem is jatszik szarul. Tipikusan az az ember akit vagy szeretsz vagy utalsz. A haverokkal jo fej akit meg nem ismer azt leszarja mit gondol rola.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Grosstraktor van valakinek? Sokat dobja t5-ösök közé?

Mi a faszért kell a t-34-2-nek alap ágyúnak betenni a type 58 2 darab ágyúját(tudom hogy mióta bekerült az ág ez ilyen) mégis mit kezdjek egy 8-as tankal 128!!!-as pennel?
Én beértem annyival hogy a felmenőit elküldtem melegebb éghajlatra,meg ignoráltam,és továbbiakban tojtam rá.
Volt hogy csak cset bannt kaptam volt hogy rendes bannt.de attól még magasról tojtam a fejére,ha neki ez okoz örömet hát tegye.<#miaz>

joe662
És nem vette a fáradtságot senki,hogy kideritse ki lehet a név mögött<#beka3>.Aztán perzönlich eltársalogni vele<#banplz>
Lásd hexen kollégát<#ravasz1>róla is kiderült elég hamar,hogy ki is Ö<#eplus2>

Ritka alja egy patkány lehet. Mi a játék neve?
Na ez legalább jó hír,már mint hogy nem moderátor,remélem aktívan bele áll a villám ha kiteszi a lábát a házból.<#idiota>

Nem véletlen,mert egy rohadt szemét köcsög volt,szerintem az anyukája sokat csuklott.<#rolleyes>
Szándékosan vadászott magyarokra,és mondva csinált okokkal osztogatta a bannt.<#ravasz1>
Régen volt SG-s hun cset,volt hogy félórákat szidták rajta.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.11. 13:44:24

Kacsa1 már évek óta nem moderátor tudtommal. Még aktív és éppen a HUNS-ba próbál életet lehelni.
Utoljára szerkesztette: csagataj, 2016.02.11. 13:23:36
Pedig nem is olyan rossz játékos.
Tényleg, Kacsa. <#nevetes1> Néhány éve nagy közellenség volt minden magyar fórumon, de nem tudom, hogy még aktív-e. Nekem sosem volt dolgom vele.
Engem is bannoltatot dev zaklatása címszóval,mert felvettem videóra egy bugot,és akkor még nem volt platoon cset,én meg csapat cseten mondtam platoon társnak hogy bugot találtam és felveszem videóra.Pedig nem zaklattam senkit,még őt sem,csak platoon társammal csetetünk csapat cseten.<#whatever>

joe662
Az ilyen buzerànsnak ez legyen a legnagyobb öröme az èletben:-)

Tudom,és az egyik nyomorék magyar még moderátor is a vagy mi a fasz a WG-nél,kacsa1 nevű nyominak az az életcélja hogy a magyarokat szopassa.

Karácsony előtt én is kaptam egy accot csak azt ingyen a www.jatekok.hu oldalon találtam. Volt azon is prém tank a t34-3, sok ág 8-ig ki van húzva de kettő az angol és a kínai 9-ig. Minden tankon van felszerelés meg javítók. Egy hónap prémium volt rajta. 7000 csatás és 1200wn8-as. Credit az csak 16000 volt rajta. Elég balhés srác lehetett mert 270 letiltott emberke volt neki. A fiamé lett most ő használja.
joe662
Szomorù de sajnos vannak olyan nyomorèkok,akiknek ez õrõmet okoz:-)

Későn szóltál,én már feljelentettem acc vásárlás miatt.<#banplz>
Írtam a WG-nek hogy minden magyart bannoljanak mert az egyik accot vett.<#idiota>

Aha . 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

joe662
A forumnevedet?:-)

Az előbb megtiszteltem egy artyt azzal,hogy golddal telepumpáltam.Erre elkezdte a sírást. 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Voltak olyan gondolataim,hogy megváltoztatom a nevet.

joe662
Jol tudod,kb most màr tied az acc:-) Bàrmit vàltoztatsz a mobilra megy a kód.
Viszont az acc nevedet ezutàn màr ne nagyon tedd kõzzè:-) mert ugye a"dõgõljôn meg a màsik tehene" orszàga vagyunk sajnos😮
Tisztelet a kivètelnek.

Nem volt még mobil hozzáadva.Én aktiváltam tegnap este,éjjel,és 13 nap múlva engedi az email cserét.Amennyire tudom,most már minden accountot érintő változás mobilra jön,vagy valami ott kapott kóddal kell engedélyezni.De ebben nem vagyok teljesen képben.Valaki aki ezt vágja megoszthatná az infót,hogy mennyi az annyi ebben a témában.Az email jelszavát bármikor megváltoztathatom.

Maala
És az emailhez tartozó titkos jelszót/mobilszámot mikor változtathatod meg? 😊
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.02.11. 08:39:38

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tegnap meglett az új accom.35 euro volt.Van rajta kettő tier 8-as medium prém tank(T-54 mod,Superpersing).Mindkettő festve,matricázva,szövegezve,és aranyért.400 csatás,és még 1000 old is volt rajta.A hozzá tartozó emailcímet is megkaptam,13 nap múlva változtatom meg.Ebay-en volt az üzlet.Most még happy van.😊

És ami bonus, nem esik szét a célkör lövések között, ki lehet használni a rövid töltésidőt - nem olyan vacak, mint a francia tárasok.

A nyolcassal bezárólag tömény unalom az ág, jellegtelen tankokkal (6-ostalán kivétel). A kilences, hibátlan. Szerintem csak a Leo PTA gyorsabb nála azon a szinten. Talán a tornya kicsit lassan fordul, meg a gun dep kevéske, de azért nem egy kínai. És végre van kellő átütés.

Ennek megfelelője a legalja stream-elés a Pc videójátékok terén.

Legjobbak a jósműsorok YD. Amennyi faszságot azok összehordanak.
Péénnzzmágijjjaaa!
Csak lenne Magyarországon egy normálisan működő médiahatóság ami ezeket betiltaná a szaros teleshop mellett.

mozgékonyságra milyen a 9-es? Jobb, mint ez a 8-as? Mert amúgy papíron nem rossz a motor 700 lóerő, de valahogy mégis nagyon lassan mozog, gondolom katasztrofális talajellenállása van. Remélem a 9es meg a 10es jobban pörög...
Az átlag BK néző valószínűleg már kiégette az agyát ezzel és a hasonló sorozatokkal, úgyhogy messze az átlag WoT játékos szintje alatt van, innentől meg a kérdés nem releváns, mert mindegy, mit mondanak a szereplők, csak mozogjon a szájuk meg hangokat adjanak ki és a néző elégedett.
Ki kell bírni a kilencesig, addig fárasztó az az ág. A kilencesre én tartogattam free XP-t, és (2-3 kört próbáltam az alap ágyúval) azonnal megkapta a táras löveget. Így most 2300+ az átlagsebzésem jelenleg vele 176 csata után, és ami a lényegesebb jó vele menni (az unikumoknak 3300 körül van). Szerintem az FV küldihez is jó lesz.

Farmolok egy kis kreditet a napi szorzók után az FV küldire készülve. 2 egymást követő csata:

Farmolni lehet a JT-vel, de nyerni nem - és nem is túl élvezetes. Mondjuk 6e forintos árához képest verhetetlen.

A Type5, az melyik a 9es vagy 10es? Az pedig elég jónak tűnik papíron...

Ettől a TVP-VTU-tól sírógörcsöt kapok, gyakorlatilag panther88 szint, undorító...sőt szarabb, mert sokkal modulérzékenyebb.
Ezért edwoodi az egész sorozat XD

Nem mintha nagy elvárásaim lennének a Barátok Közt-tel kapcsolatban, de ezeknek a dialógusoknak az írói még egy két perces guglizásra sem veszik a fáradságot?
Csak a wg-sek ne lássák!

Én a Type 5-nél álltam meg, de gyűlölöm.
M41 után T49 először szar lesz,meg kell szokni.
M41 olyan mint az a mókus a Túl a sövényen című rajzfilmben.Asszem mókus volt.
T49 az M41 után olyan mintha teknősbékára váltottál volna.