World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.11. 16:06:07
angelus1991ster.blogspot.hu
Jó kis mód ez😊 Jobb mint a lehangoló alap garázs
Garázs ikon-> Mód kiválasztása -> Utolsó csata
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.11. 15:33:30
De jó ez<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Hangman garázs mód veszhetett össze az egyik móddoddal. Jó kis változatos bug ez 😄
Nekem a kedvencem az volt amikor, a Show any tank mód összeveszett a célzó móddal és garázsban volt odafagyott célkereszt.
Idegesítő volt, mivel a következő csatában az előző tank töltésideje és több adatati összemodódak a msáik tank adataival.
azt a hülyét aki valami szar warpackot használt streamben? Utánna kapott egy hét game bant szerencsétlen hülyéje.
WoT sunyi pszichopatái ezek.
Trance&Friends nothing more..
De tetszik<#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ezért te kapni medált ! Utánna tovább küldeni téged szibériai besúgó tankfolyamra!
Hát így kerek a világ 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Kacsat is tudom, hogy ki nev szerint mert meg regen egyutt gyakoroltunk ESL-re, de ot nem rakom ki mert szerintem egy karakter a gyerek. Van egy stilusa az igaz, de az ESL csapattal nagyon rendes volt. Raadasul nem is jatszik szarul. Tipikusan az az ember akit vagy szeretsz vagy utalsz. A haverokkal jo fej akit meg nem ismer azt leszarja mit gondol rola.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Volt hogy csak cset bannt kaptam volt hogy rendes bannt.de attól még magasról tojtam a fejére,ha neki ez okoz örömet hát tegye.<#miaz>#miaz>
Lásd hexen kollégát<#ravasz1>#ravasz1>róla is kiderült elég hamar,hogy ki is Ö<#eplus2>#eplus2>
Szándékosan vadászott magyarokra,és mondva csinált okokkal osztogatta a bannt.<#ravasz1>#ravasz1>
Régen volt SG-s hun cset,volt hogy félórákat szidták rajta.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.11. 13:44:24
Utoljára szerkesztette: csagataj, 2016.02.11. 13:23:36
Írtam a WG-nek hogy minden magyart bannoljanak mert az egyik accot vett.<#idiota>#idiota>
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Viszont az acc nevedet ezutàn màr ne nagyon tedd kõzzè:-) mert ugye a"dõgõljôn meg a màsik tehene" orszàga vagyunk sajnos😮
Tisztelet a kivètelnek.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.02.11. 08:39:38
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Legjobbak a jósműsorok YD. Amennyi faszságot azok összehordanak.
Péénnzzmágijjjaaa!
Farmolok egy kis kreditet a napi szorzók után az FV küldire készülve. 2 egymást követő csata:

Farmolni lehet a JT-vel, de nyerni nem - és nem is túl élvezetes. Mondjuk 6e forintos árához képest verhetetlen.
Ettől a TVP-VTU-tól sírógörcsöt kapok, gyakorlatilag panther88 szint, undorító...sőt szarabb, mert sokkal modulérzékenyebb.
M41 olyan mint az a mókus a Túl a sövényen című rajzfilmben.Asszem mókus volt.
T49 az M41 után olyan mintha teknősbékára váltottál volna.