World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az olyan h minden faszásan jön ki 😄 0 kapott damage 😄 top gun, minden lövés talál, rólad minden pattan stb stb...
Milyen az az instant win? Kezdéskor atomtöltetet lõsz az ellen bázisára? 😊

xDDDDDDD +1
tegnap GW P-vel 60%-ról 57%-ra estem vissza LOL
IS-4 meg instant win és top gun xD
Master91
Erlenberget nem akarják kivenni a játékból? Undorodom ettõl a térképtõl...
Én lehet egy másik accon elkezdem a német ágat, a fõ accot nem rondítom el német tankokkal.

Szerintem sokan lõttek már ki 15 tankot. 😊

Az idióta is több. Csata elején jobban félek a csapattársaktól mint az ellentõl, mert nem tudom hogy melyik fog seggbelõni csak úgy XD.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ki lótte ki a legtöbb tankot 1 csatában és mennyit?
Érdekes amúgy, az itteniek (többek közt a te) elménybeszámolóidra alapozva és is megpróbáltam a T2/T3 prémtankos "funolást", de nem igazán jött be. Ott is kilõnek ugyanúgy, valahogy nem jönnek a sok killes körök. Kbszarabbul tolom mint T7-T8ban 😄

Én is ezért tartottam meg az MS-1esem. Imádok T1-2ben irtani.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Nyilván a WoT rovására megy a dolog 😄. De én már csak financiális okokból is lemondtam arról hogy mind a 6 T10et megszerezzem egyszerre. Inkább megelégedek 3al elsõre.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Alien69
Ha pihentetni akarom magamat, megyek pár kanyart Tier 2-3s tankokkal, és máris teljesen más lesz az élvezeti faktorom. A statnak is jót tesz a több nyert csata, a sokkal több kilõtt enemy. <#zavart1>

Neked legalább van idõd játszani, én kénytelen voltam kiszervezni a T10-esekre az XP-gyûjtést.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Alien69
Igen, ez is benne van, meg az elsõ "élmény" az adott csõvel. Nekem pl érdekes volt elsõre a 122-s. Az MM beadta akkor a találataimat, és élvezet volt, amikor sorba lõttem ki az enemyt. Persze akkor mindegy mivel vagy, lõhetsz atommal is, ha az MM úgy akarja, nem sebzel semmit se. <#nemtudom><#hehe>

Pedig tényleg jó Lammaer módszere. Én nekem is mindig van valami más is raktáron. Most pl a Fallout NV az amit így mellékesen tologatok amikor ráunok erre, vagy felkúrom az agyam.

Én is betáraztam még egyik karácsonyi akcióban steam-en, vettem vagy 10 játékot, de nem tudom rávenni magam, hogy fel is tegyem õket. Régebben 8 éven át szinte csak counter-strike volt a gépemen, aztán utána jött az archlord, majd ez. Köztük 1-2 játék volt csak, mint pl neverwinter nights 1-2 összes létezõ kiegészítõvel, stalker, ut3, grid, de már vagy 2 éve nem vettem játékot, lehet megint fel kéne szabadulnom steam-re és bevásárolni.

Trabant93
Elsõnek én is a 107-sel nyomtam,de az valahogy nem hozta meg a várt eredményt,gondoltam kipróbálom ezzel,hát,nagyobb elrettentõ ereje van az biztos,beviszek egy 400 feletti sebzést,már tolatnak a brantba 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Szerintem csak pszichés, a 107-es lényegében ugyanazt tudja mint a 122, csak olcsóbb és kicsit jobb a ROF.

Egyedül csikicsukinál van elõnye a nagyobb lövedéksebzésnek, amúgy a 107est a nagyobb ROF miatt jobban szeretem, fõleg ha kisebbekre kell vadászni.

Persze jobb ha az ember szoktatja magát a 122-eshez, hiszen IS/IS3 meg feljebb már az az alap.

Nekem mindig van 2-3 másik játék a tarsolyban amit tolhatok, sõt idõnként szándékosan van WOT pihenõ.

Most pl a WOT mellett ott figyel az Endless Space, az Arma DayZ mod, A CIV5 az új kieggel meg a Sins of Solar Empire: rebellion, meg egy csomó apróság.

Valamelyik beszippant, akkor napokig nincs WOT.
Prémiumot is szándékosan nem fizetem be (erre a hónapra van), olyankor nincs akkora kísértés.

Alien69
Az elõzõ peccsnél kezdtem a KV3-l, és a 122-st is kipróbáltam. Teljesen más feeling, és taktika AZZAL menni, a töltési idõ miatt is. Élvezetesebb tud lenni a 122, de praktikusabb tud lenni a 107-s. Az lenne a jó, ha pálya betöltés közbe lehetne csövet is választani. <#ravasz1> Szerintem, ki kell próbálni mind kettõt, és azt választani, melyel az ember eredményesebbnek érzi magát. <#hehe>

Ez egy érdekes kérdés különben, mivel:

107es: 300 damage 270 creditért
122es: 390 damage 1025 creditért

Penetráció lényegében azonos.

Sajnos nem lehet pontosan tudni hogy mennyi damage mennyi creditet ér a KV3-on, de sanszos hogy a mindösze alig 30%os sebzésnövekedés kompenzálná olyan jól a majdnem 4x lõszerárnövekedést.

Sztem csak megtanultál a KV-val jól játszani 😊

Trabant93
Tehát szerintem érdemes ott maradni,szvsz a legjobb t7 heavy,de kinek mi jön be 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Trabant93
Köszi a kiigazítást😊. Mondták már itt,hogy ha kv3-al pénzt akarok termelni,a 107-est rakjam rá.Hát úgy tûnik a 122-sel valahogy jobban hozza a lovettát 😊

Batmobillal mi a gond? Infót küldj priviben (replayt vagy textet).

Ja láttam hogy van bug. Ezért nem tudtam felvinni pl egy nagyon jó Batmobilos eredményt (ami a legjobb is lett volna XD).

Ott a gond, hogy azokat a köröket 99,99%, hogy prémiummal mented, ránézve a statodra, átlag xp-dre, átlag sebzésedre egyértelmû, hogy prémiumos vagy, de az eredményed prémium nélkül szerepel fent. Szóval ítélkezek!

"csak figyelni kell,hogy mindig tudjak elegendõ sebzést bevinni 😊" Ez nem csak a KV3ra igaz, hanem minden tankra. A 10es tankok is plusszosak így prém nélkül. Szerintem õ inkább arra gondolt hogy egy rosszabb csata után hogy jön ki anyagilag

Prém v nemprém? Az volt a kérdés 😊

Az mwreplayyal az a baj, vannak benne kellemes bugok.

Az elsõ ilyen pl a tankok neve, a csávó random rövidíti, változtatja a tankok neveit. Illetve maga az oldal HTML szempontból kicsit slendrián (nem használ pl id-ket a különbözõ elemekhez, igy gyakorlatilag searchelnunk kell a html kódra).
Mindenesetre próbálok egyeztetni a sráccal, hogy van e kedve együttmûködni 😊

Amúgy a replay fájlból mindent ki tudunk már szedni mi is, csak magát a fájlt nem tároljuk le, de az is megoldható lenne - az egész már notepadban is olvasható 7.4 óta asszem.

De hosszabb távon az mwreplay oldalt favorizálnám, mivel sokan szeretzik, meg lehetne ráépülve olyan featureket is csinálni, hogy csak oda töltöd fel az adataidat és a trackerben csak signuppolsz hogy naponta nézzük vane vmi új.

Viszont az eredeti cél a copy paste hozzászólások csökkentése volt, sztem egész jól megy 😊

azért mert valakinek volt egy jó köre véletlenül azért nem kéne lehúzni hogy gyanús. ugyanis E 50 él a két 2200xp eredmény véletlenül az enyém. De ha nem hiszed elküldöm a replay fájlt bizonyítéknak.Ennek hiányába te ne ítélkezz senki felett.
Trabant93
Hát én a kv3-ról tudok nyilatkozni,mivel úgy döntöttem,a kv4 felé semmiképp nem fogok menni,majd az IS vonalnak kezdek neki.Nekem a kv3 szinte miden körben röhögve plusszos,az is 122-sével,csak figyelni kell,hogy mindig tudjak elegendõ sebzést bevinni 😊
Van screenshotom 45 ezres körrõl is,prém nélkül,szval megéri ott maradni nála 😊

Csak ez az MWreplays féle fog maradni? Mert az jó ötlet lenne, a részletes kiolvasható infók miatt.

"hát lehet ésszerûbb lenne, ha most gyorsan átírnátok a progit hogy replay fájlokat dolgozzon fel és ne szöveget..."

Tudod, az a vicces, hogy mennyire osztod az észt, közben az alapfeature-ket nem veszed észre, amit rajtad kívül már mindenki felismert. Ezért nem veszlek nagyon komolyan a témában, mert ha ez nem tûnik fel akkor komplexeb kérdésekben vajon mennyire tudnál hasznot hozni? 😊

Amúgy szívesen vennék konkrét javító szándékú adatokat és diskurzust - de nem olyan high level dumát hogy hasonlítsd össze az XPt a damageval, hanem konkrétan a képletet vesd fel ami mûködhetne is hogy megtárgyaljuk.

Lásd, múltkor kitárgyaltuk hogy fake szûrésre milyen elméleti maximum real XP és credit lenne célszerû.

Bocsánat, de ez az opció ott van ha megnézed, kétféle módon is. a text alapú meg fog szünni, de még a replayyel sem tudsz prémiumról infót szedni.

Á, oké kv szünet! XD
És ebéd is. 😊

Leraktad a tojásokat és rájuk ültél.Aztán mikor kimentél az erdõbõl,sok kics PanzerJager-1 meg totyogott utánad libasorban.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Alien69
Én is reménykedve vártam a T20-t, de nekem sajna nem jött be annyira eleinte. Az a gond vele számomra, hogy túl gyorsan reagálok/indulok, és elsõként érek a "csatamezõre", ergo, egybõl kaphatok legalább 2x annyi lövést, ami elég az egész szakasznak is. <#eplus2> Ezért, érdemes vele lapos kúszásba kapcsolni, kicsit forgolódni, vagy várni az enemy scouthjait. Még ha vársz is 1-2 percet, akkor is utol éred/érheted a fronton harcoló csoportot. <#hehe> Mikorra elitté vált nálam a T20, addigra be is érett nagyjából a taktikám vele. Sokszor alkalmazom, hogy támogatom azt az oldalt, amerre megyek, de ha omlik az oldal, lazán át helyezem magamat a másikra. nem várom meg, amíg engem is bedarálnak. <#ravasz1>

Hú, ezek a kezdeti naívságok. A játék elején a kis Stug III-al úgy döntögettem a fákat, hogy ilyen takarósáncot készítettem. Majd beültem mit kotlóstyúk a fészekbe.
Késõbb itt fórumon olvastam, hogy a kidöntött fákat már nem számolja a rendszer! Lol
Pedig milyen lelkesen fészkeltem! 😄

flashpointer
Én mindig valami kis elérhetõ célokat tûzik ki aznapra, ami elég közel van és sikerélményt is ad, pl ha 58% a legénység x-edik skillje akkor felhúzni 60-ra, öt vagy tízezres xp-vel osztható összesxp-t beletenni, fél-egész millió kreditre kerekített pénzt elérni, kövi tankhoz kellõ fele xp-t elérni, ilyesmiket 😊 Ha meg nagyon unatkozom, artival td-mód.

Emancipate yourself from mental slavement!

Jajj, de bírom az ilyen: "Az én pöcsöm azért kicsi és puha, hogy neked ne fájjon..." tartalmú beírásokat. XXXD

A replay fájlban benne van minden adat (nem kell hozzá végignézni, egy okos program ki tudja szedni a fontos infókat belõle), kivéve a prémium az igaz, de azt könnyedén el lehet dönteni, hiszen ha valaki okoz 2k sebzést és kap érte 2,5 xp-t akkor az nyilván premium accal volt.

Meg ugyan kitõl lehetne elvárni, hogy a szabadidejében ilyen kis semmiségek miatt nyomozzon ismeretlen trollok fantom eredményei után. Amennyi energiát beleöltök majd ebbe hosszútávon..., hát lehet ésszerûbb lenne, ha most gyorsan átírnátok a progit hogy replay fájlokat dolgozzon fel és ne szöveget...
Ráadásul a vote gomb is egy hadbahívó gomb a trollsereg számára, hogy ha unatkoznak akkor kattintgassanak ész nélkül mindenre, ami miatt persze a szerencsétlen önjelölt moderátoroknek kellene lefutniuk felesleges köröket a wot stat oldalain...
De mindegy ez csak egy egyszerû észrevétel.

Eff-et sosem fogok direkt javítani, mert leszarom, nem fogom fossá capelni magam azért, hogy magas legyen az effem, mondjuk ma 2 csatát is cap-el kellett megnyerni, de ritka az ilyen. Én inkább sebzek. Ráadásul sok top játékossal ellentétben én nem játszottam bétában, 0 ismerettel telepítettem fel ezt és úgy toltam le sok ezer csatát az elején, hogy egy rakás dologgal tisztában sem voltam, kb 5000 csata körül tudtam meg, hogy van arty nézet - még nem artyztam addig, nem kérdeztem senkitõl semmit, mindent magamtól találtam ki, így nehéz magas effet csinálni, ráadásul kb 75%-ban egyedül játszok, hang nélkül, ami megint elég hátrány - nem is beszélve a konstans 999 pinges idõszakomról (mail szerver miatt). Ha eff-re akarnék menni belépnék egy klánba és tolnám szakaszban, de nekem tökéletesen jó egyedül is ekkora eff-el.

Na, majd beszúrok egy képet. Ekkora hullámvölgyet szerintem nem tapasztalt még senki. Na az a befáradás! 😄

Én kipróbáltam, nem rossz, de az XVM-el együtt nem megy, szóval felejtõs.

Köszi a választ a T20 kapcsán!
A KV-4-et azért kérdeztem, mert korábban többnyire csak szidták a "kicsikét" még kifullozva is. Ezért kacérkodom egy gonosz arty (S-51)beszerzésével helyette.

Ne tankokra menj, hanem csípd meg Szakesz eff.-ét,Te vagy hozzá talán a legközelebb!

Egyébként nem csoda az utóbbi egy évben naponta átlag 44 csatát nyomtál, ami testvérek között is 4-5 óra/nap.
MatchDiabolo
Egyszerû utána járni az ilyen fake adatoknak nem kell hozzá a replayt se végig nézni mert gyorsabb.

Folyamatosan nõ minden mutatóm, szóval a teljesítménnyel nincs gond, pont most gondoltam, hogy megnézem milyen kört kapok patton-al és jött is a top gun.

sztem is el kéne felejteni ezt a copy-paste dolgot, én csak az mwreplays-rõl fogadnám el a linket ..

Szünetet kell tartani. Van mikor egy hónapig nem veszem elõ a játékot. Cél nélkül nincs értelme. Olykor az ember sem úgy teljesít.
A fásultság érzeténél nincs rosszabb.