World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap GW P-vel 60%-ról 57%-ra estem vissza LOL
IS-4 meg instant win és top gun xD
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Egyedül csikicsukinál van elõnye a nagyobb lövedéksebzésnek, amúgy a 107est a nagyobb ROF miatt jobban szeretem, fõleg ha kisebbekre kell vadászni.
Persze jobb ha az ember szoktatja magát a 122-eshez, hiszen IS/IS3 meg feljebb már az az alap.
Most pl a WOT mellett ott figyel az Endless Space, az Arma DayZ mod, A CIV5 az új kieggel meg a Sins of Solar Empire: rebellion, meg egy csomó apróság.
Valamelyik beszippant, akkor napokig nincs WOT.
Prémiumot is szándékosan nem fizetem be (erre a hónapra van), olyankor nincs akkora kísértés.
107es: 300 damage 270 creditért
122es: 390 damage 1025 creditért
Penetráció lényegében azonos.
Sajnos nem lehet pontosan tudni hogy mennyi damage mennyi creditet ér a KV3-on, de sanszos hogy a mindösze alig 30%os sebzésnövekedés kompenzálná olyan jól a majdnem 4x lõszerárnövekedést.
Sztem csak megtanultál a KV-val jól játszani 😊
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Az elsõ ilyen pl a tankok neve, a csávó random rövidíti, változtatja a tankok neveit. Illetve maga az oldal HTML szempontból kicsit slendrián (nem használ pl id-ket a különbözõ elemekhez, igy gyakorlatilag searchelnunk kell a html kódra).
Mindenesetre próbálok egyeztetni a sráccal, hogy van e kedve együttmûködni 😊
Amúgy a replay fájlból mindent ki tudunk már szedni mi is, csak magát a fájlt nem tároljuk le, de az is megoldható lenne - az egész már notepadban is olvasható 7.4 óta asszem.
De hosszabb távon az mwreplay oldalt favorizálnám, mivel sokan szeretzik, meg lehetne ráépülve olyan featureket is csinálni, hogy csak oda töltöd fel az adataidat és a trackerben csak signuppolsz hogy naponta nézzük vane vmi új.
Viszont az eredeti cél a copy paste hozzászólások csökkentése volt, sztem egész jól megy 😊
Van screenshotom 45 ezres körrõl is,prém nélkül,szval megéri ott maradni nála 😊
Tudod, az a vicces, hogy mennyire osztod az észt, közben az alapfeature-ket nem veszed észre, amit rajtad kívül már mindenki felismert. Ezért nem veszlek nagyon komolyan a témában, mert ha ez nem tûnik fel akkor komplexeb kérdésekben vajon mennyire tudnál hasznot hozni? 😊
Amúgy szívesen vennék konkrét javító szándékú adatokat és diskurzust - de nem olyan high level dumát hogy hasonlítsd össze az XPt a damageval, hanem konkrétan a képletet vesd fel ami mûködhetne is hogy megtárgyaljuk.
Lásd, múltkor kitárgyaltuk hogy fake szûrésre milyen elméleti maximum real XP és credit lenne célszerû.
És ebéd is. 😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Késõbb itt fórumon olvastam, hogy a kidöntött fákat már nem számolja a rendszer! Lol
Pedig milyen lelkesen fészkeltem! 😄
Emancipate yourself from mental slavement!
Meg ugyan kitõl lehetne elvárni, hogy a szabadidejében ilyen kis semmiségek miatt nyomozzon ismeretlen trollok fantom eredményei után. Amennyi energiát beleöltök majd ebbe hosszútávon..., hát lehet ésszerûbb lenne, ha most gyorsan átírnátok a progit hogy replay fájlokat dolgozzon fel és ne szöveget...
Ráadásul a vote gomb is egy hadbahívó gomb a trollsereg számára, hogy ha unatkoznak akkor kattintgassanak ész nélkül mindenre, ami miatt persze a szerencsétlen önjelölt moderátoroknek kellene lefutniuk felesleges köröket a wot stat oldalain...
De mindegy ez csak egy egyszerû észrevétel.
A KV-4-et azért kérdeztem, mert korábban többnyire csak szidták a "kicsikét" még kifullozva is. Ezért kacérkodom egy gonosz arty (S-51)beszerzésével helyette.
Egyébként nem csoda az utóbbi egy évben naponta átlag 44 csatát nyomtál, ami testvérek között is 4-5 óra/nap.
A fásultság érzeténél nincs rosszabb.