banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho
    Nem nyihogni kell, mint a kis kurvák, hanem megtanulni játszani, ha nem megy el lehet húzni a picsába wow-ozni, ott nem kell gondolkodni a csata közben. Kicsit unalmas már, hogy az összes lowskill magyar mindenféle elméletet gyárt, hogy miért szop állandóan. Elárulok egy nagy titkot: azért szoptok ennyit, mert ennyire vagytok képesek. Én nem tartom magam különösen jó játékosnak, annak ellenére sem, hogy minden tekintetben unicum vagyok, sőt WN rate alapján excellent unicum, most is buktam 5 kört, ebből 2-ben én basztam el, 3-ban 0-5 volt másfél perc után és lowest tier tank voltam, ez van, ezen nem lehet változtatni, de nem rinyálom tele a netet mindenféle faszsággal, hogy így meg úgy manipulálnak mindent. Szánalmas amit itt páran művelnek. Tipikus magyar hozzáállás, mindig a rendszerben kell keresni a hibát.