World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ezek szerint a 2 is.
érthetõ, véletlenül csak 1 TK lehet, kivéve ha artis vagy 😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
A kettõs TK viszont nem véletlen, az már szándékos 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ez kb olyan mintha vitatkoznál a túrórudi automatával, hogy miért nem ad 100 forintért rudit.
I never asked for this.
Indoklás csapattárs kilövése.
Kilövök két buzi köcsög afk-s majmot,és engem zárol. Utána még lehoztam a meccset és megnyertük.
Mi a k.rv. annyáért nem bünteti ez a g.c. játék az afk-zókat??!!
afk=teamkill
Én pont azért nem veszek,mert bár nem rég regisztráltam,de egyre több a hiba gammában..1szó,mint 100 kell 1 konkurens..Mert azért nonszensz,h 1 óra játék után elfogy a türelem...A sok okos miatt.Tier 5 adott volt farmolgatni...Ha a szerencsétlen su85tõl elveszik az 1etlen fegyverét,akkor aztán szép.De rühellem ezt a mentalitást.Persze van rá megoldás,nem kell játszani,nem is veszek prémet,sõt 1-2 hónap és uninstall..Nehogy már 1 játék,ami elvileg szórakoztatna 1-2 óra alatt felmérgel.
Lehet nem értenek velem egyet,de ua-zt látom a Warplanesben..Tier 2-3 repülõvel semmi értelme repkedni a tier5(talán me-109?)között?pedig ez csak béta,de a rendszer telepítés óta már fel sem tettem..Sajnálattal olvasom a WOW fórumon,h ?an kérnék a meghívót én meg le se xarom a gammát...mondjuk ez nem gamma..Nálam...Miért nem jönnek ott már mindjárt a Gripenek?Biztos azért,mert napi szinten velük dolgozom..Tudják,h ismerem õket.
Eljutottam oda 6-7 hónap alatt,h már csak a haverok miatt ha van"Just for fun"miatt játszok a tankkal is...
Szal várom,h legyen konkurens,vagy nem és lexarom,a game mellett van életem is.😉
Nekem is van, a Zis-6 meg tök felesleges rá, ha változik az MM és megkapja a Su-100 második 85-ösét.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Google fordítós van csak egyelõre 😄 De azért értelmezhetõ a nagy része szerintem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Gyûrûk ura mit keres itt? 😄
M46 Patton:
• Reduction of strength;
• Reducing Reservation caterpillars;
• adjustment of the first cross-country running (M46T80E1) on soft soils;
• scatter correction when shooting on the move;
• Increase the speed of rotation top (M46M67) tower;
• reduced range of review top of the tower (M46M67) to 410 m;
• reduced rate and comfort (the speed of information, tools, spread on the go, the speed of rotation of the tower, the effect of rotation on the spread of the tower, etc.), a top gun (105 mm Gun T5E1M2) on both towers.
T-54:
• an increase in the strength of the base tower (T-54 sample in 1946);
• Increase the speed of rotation first way (T-54);
• improve the accuracy of shooting on the move with the first way (T-54);
• adjusting the rotation speeds of the two towers;
• Adjustment of rate of gun D-10T;
• Reduced rate of fire guns LB-1 to the base tower (T-54 sample in 1946);
• Increased comfort (speed information tools, the spread on the go, the speed of rotation of the tower, the effect of turning the turret on the rabros etc.) netopovyh guns in top turret.
E-50:
• Reduction of strength in the top configuration;
• reducing the rotation speed of a top chassis;
• an increase in the spread on the move;
• Increase the time the information a top gun and a decrease in its rate of fire.
At the same time a separate note that all the nerf / ups quite small - within a few percent.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Echte ungarische mentailtás 😊
Amúgy sztem a WG a su85-öt azért nyírja ki, mert jól lehetett farmolni vele, az meg nem nyerõ mert nem fogy jól a prémium 😊 KV1 dettó 😊
ideje volt.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Idézet az orosz oldalról, gondolom Google fordítóval "fordították". A lányeg azért átjön.
"- Rebalanced some medium tanks and PT-ACS USSR:
- T-28: Removed a tool of F-30, held a general readjustment of the tank.
- T-34-85: Removed 100mm D10T gun, 85mm cannon improved D5T-85BM, added to the engine B-54K.
- T-43: Removed 100mm D10T gun, 85mm cannon improved D5T-85BM, added to the engine B-54K.
- HF-13: held a general readjustment of the tank.
- SU-85: Removed 107mm gun ZIS-6C, added gun 85mm D-5S-85BM, held a general readjustment of the machine. "
KV-5
KV-4
AZért ilyen még nem volt. Két top gun egymás után két meccsen? Beszarás.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. július 11. 16:51:27
Jármû: КV-4
Szerzett tapasztalat: 1 340
Szerzett kredit: 42 351
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun
Egymás után két Top Gun. Mi a fene van? Kegyes hozzám a random isten? Ráadásul KV-4-el????
Basszus.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Emancipate yourself from mental slavement!
Hi😊
Csata: Widepark 2012. július 11. 16:33:40
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 1 121
Szerzett kredit: 52 200
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész
El se hiszem. Meg lett a Top Gun KV-5-el.
De mennyit szenvedtem vele...egyetlen vk36 ami 4%-volt maradt a pályán kergettem minden felé....bassza meg! Vagy 4 vagy öt lövést megúszott. Látom felvilanni, mellé. Aztán megint mellé...belelövök...nem sebez...aztán lepattan...ilyáááááááá
A vicc az a mi csapatunkból ketten maradtunk egy 1%-os T-43, meg én a KV-5ben és 5 percig kergettük ezt a 4%-os szerencsés barmot...nem hiszem el.

Emancipate yourself from mental slavement!
Csata: Cliff 2012. július 11. 16:15:09
Jármû: КV-4
Szerzett tapasztalat: 1 153
Szerzett kredit: 40 281
Ha több ilyen kört mennék, nem bántanám a a KV-4-et...(prém nélkül)4 kill, nem rossz szerintem
Egyébként, most az is eszembe jutott, hogy fõleg akkor szokott iszonyat leesni, ha skype-on dumálunk közben.
"1. A preference.xml fájlban a talaj felületének módosítása
A fájlt a következõ mappában keresd:
Windwos XP: C:\Documents and Settings\*A felhasználóneved*\Application Data\wargaming.net\WorldOfTanks
Windows 7: C:\Users\*A felhasználóneved* (alapértelmezetten admin)\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks
Windows Vista esetén megegyezik az elõzõvel, viszont az AppData mappa rejtve van.
A preference.xml fájlt módosíthatod például egy egyszerû jegyzettömb (notepad) segítségével.
(jobbklikk > társítás)
Ha nagyon nem sikerül rálelni a fájlra, használhatod a Windows keresõjét. Nem valószínû, hogy sok más preference.xml fájl lesz a gépeden.
A jegyzettömb keresõje segítségével találd meg a következõ bejegyzést:
<activeOption> 0 </activeOption>
A 0-t kell átírni 2-re. Nem lesz semmi vizuális különbség, de nálam legalább is érezhetõen dobott plusz 5-6fpst.
"Az opció befolyásolja a talaj fizikai kidolgozottságát, így tapasztalhatsz olyat, hogy látszólag kissé belesüllyed a terepbe a tank. Vizuális különbséget nem fogsz érzékelni a textúrában."
Eredeti angol post