World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
EZ pontosan mi? az hogy nehéz terepen jobban megy? ha igen akkor érdemes feltenni a KV-ra ha csak 10%-ot dob rá?

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

engem a tetrach ammorackelt 😊
Hali!
Néztem ezt a 7.2-es videót, de számomra nem volt egyértelmû hogy most akkor melyik lesz a prémium gép(tier8). A t28 prototype-ot kapják még azok akiknek lesz T34 a garázsban?
Még 150k xp hiányzik, remélem adnak még 1-2hetet 😄
Eagle16
Ja, a páncélzat meg ahhoz képest nagyon is jó, az utóbbi napokban Lorraine-nel mentem, és ott még a legalsó Leopard-tól is félnem kell, mert az is átlövi 😊 De komolyan. Még úgy is hogy kicsit beforgattam, átlõtte a Leopard 😄 Szóval ahhoz képest a Párduc II páncélzata meg nagyon jól véd amcsi 76mm-estõl, rövid 88-astól, hosszú 75-östõl...persze sok rajta a gyenge pont, de legalább nem az egész tank egy gyenge pont.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szia.Nekem bejött a sok szidalmak ellenére.Álcaháló,periszkóp kötelezõ.
55%-os ratingal léptem tovább a JPanterre.
Nem kell rohanni és támadni,hanem jó helyen lévõ bokorban kb.második vonalban támogatni a nagyokat.

eleg pofasan nez ki <#vigyor2>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Yan
eladás alatt áll 😊
a stugIII jobb volt

&#165; xfire: kistekila

JagdPz IV-röl valaki tudna nekem jót is mondani?

Eagle16
Kiegészítõk: vertikális stabilizátor, töltésgyorsító és ventilátor.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Yan
Segíts nekem kicsit!
Nem tölti be a tankokat, letöltöttem az egészet, úgy sem 😞
fórumában olvasgattam a ruszki írásokat, volt vmi a karakter kódolásról 3 fájlnál. Azt megcsináltam, de még mindig semmi.
Neked hogy mûködik?

&#165; xfire: kistekila

patchaou
Tegnap kb ilyen felállású csatában az Én csapatomban voltunk öten KV-val, de mintha egyedül lettem volna. Hárman voltak egymás mellett de hamar kidõltek a sorból, megöltem hét ellenfelet de kikaptunk.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

darki81
szerintem zsír oldalon vagy 😉

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Trabant93
balance fail:

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

könyörgöm ez a tempó, hihetetlen:

Snortsch, on 03 February 2012 - 06:36 PM, said:
Hi Overlord,

Since the weekend is aproaching, any news on the
public testservers?

Thx

It's a bit early to speak about it. 7.2 is not on supertest yet.
patchaou
Van neki.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nandorb
Ennek,van mar autoloadere?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Két héttel ezelõtt még te is ezt hangoztattad. 😊
darki81
felerõsödött a szél 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Solten
Most tenyleg ennyire paraznak ettol a kis vacaktol meg a noob driveretol? 😄

Epp fogocskaztam egy T-50-el a szikla korul mikor is ramrontott egy JagdPanter. Vesztere... 😊

Saor Alba

😄
patchaou
Kicsit OFF, de azért idevág: olyan szar buliból keveredtem haza, amiben pár percig úgy éreztem hogy még egy Tier 8-as arty partyban is jobban ellennék az is-4-emel 😄

Pedig sokszor a taktika a lényeg a CWn, amennyire látom (nem járok gyakran, de a függõk azt mondják). Alapvetõen én nem érzek óriási különbségeket a tankok közt hogy külön külön kéne hozzájuk kézikönyv.

Köszi

szakaszról és századról is jöhetne..., ha meg taktika kell, pl ott vannak az amerikai futball taktikák... inkább az egyes tankok használata, hogy hogy kell õket rendes körülmények között használni, abba számítana, hogy láthatnánk ilyen replayakat is, nem csak randomot....
Bugi Misi
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. február 4. 1:44:33
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 2 784 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 32 741
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Megszálló

7 Kill😛 T7 csata volt

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Ez milyen kieg? Mi a neve? hogy lehet felrakni?

Sziasztok

Azt tudja valaki hogyha meglövök egy tankot ami a lövés után nem tud mozdulni és én sem mozdítom a célkeresztet akkor a második lövés hova a picsába szokott menni?
Merthogy nem találja el az kb 85% .

A másik hogy viccesnek tartom azt a tényt is hogy full kifejlesztett su-152 vel amiben minden tankos 100% + bonus-os szembõl nem sebzi a tigris(p) -t kb 50m-rõl.

Vicc
Nyílván CWrõl nem nagyon fogsz kapni, ugyanis a klánok nem szeretik megosztani a taktikájukat. Bizonyos okokból ugye... 😄

kb 110 replayt töltöttem le eddig innét és prohardverrõl... Nagyrészét meg is nézem... Leginkább annak örülnék, ha cw-s és hasonló überfasza csatákról lennének fenn replayek.....
Fec papa
Tessék itt egy tegnapi termés azthiszem. Nem nagy szám, meg nem szoktam ilyenek felvenni, de ez élõbe fasza volt amit összehoztunk, igaz kikaptunk, de az mellékes. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Egyébként komolyan, amikor noobozik vki, sokszor elég csak bepötyögni hogy overall win rate 40%, rating 600 (below average), egybõl jönnek hogy nem a stat számít, azt elhallgatnak.

Cserébe elég fatalistává teszi az embert, ha látja hogy nála sok a piros, az ellennél meg ott vannak a zöldek. És sajnos sokszor be is jön 😞

:-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Inkább játszok, nézelõdésbõl nincs XP 😊

De jó látni hogy egyre többen ismerik fel nagyságomat. Fõleg már én is,mióta felraktam ezt a ratingkijelzõ modot, és szíp zõld vagyok, mig a játékosok 90%a piros. Azóta fejembe szállt a dicsõség.

Trollkodni is jó, amikor írom be egybõl hogy az E75 gyökér mertcsak 600-as a ratingja. 😊

Szokták.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Tuvok
Hát szopni tudni kell ... de akkor te a sötét oldal egyik botja vagy, akik mindig nyernek .

Ezt marhára nem értem miért kel egy normál tank miatt vinnyogni.
Semmi nem kell hozzá, hogy használják pusztán segg amíg kihúzza valaki, nincs letiltva a játékosok felénél, nem kell érte egy fillért fizetni.
Ki kell fejleszteni és aztán alázni vele. Ennyi.

jaja ált 10 fölött van a letöltés, tudod nem lehet mindenki olyan pro mint te, hogy már nincs mit tanulni 😉

hova tovább, megnézem mindenki másét is aki 2share-re tölti fel

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Direkt nem raknak be ilyet... azt szeretnek hogy az emberek veszitsenek csak jo sok creditet ahol lehet.

Erted, egy PZ38NA kilovesert fizetek 7-8K creditet... radasul ennek a toredeket kapja meg az, aki a szenvedo fel, azt is csak akkor ha megsemmisul.

Egy talalat egy nagyobb tankba meg 10K... ez egy szimpla credit sink.

Szokta vki ezeket a replayokat nézegetni? Még sose töltöttem le egyet se 😉

ilyen amikor az ember veszít puffanccsal, mert 3 perc alatt elhullik a csapat fele, 2 HP-n túléltem + 3 plencsi :-)

azért a mezõny nagyjait kikaptam (2 B1, Lee, Marderek, stb)

replay

Solten

Saor Alba

Tudtam hogy nemszabad veled platoonba menni.. nálam semmi ilyesmi nincs, ölöm a T54-eket meg Typeokat a T6-os AMXel mint a csuda... persze csak ha nem rám figyelnek 😊

Miért kell mindennél nerfért imádkozni. Szerezd meg és élvezd.. már a Tier6os is zsir.

Dehogy a credit lett meg, az xp. Creditbõl még mindig rengeteg van.
Igazán berakhatnának a játékba egy olyan opciót, hogyha kilõ a társad, akkor "megbocsájthasd" neki, és ne adjon neki büntit.Az elõbb voltam olyan béna, hogy pont bementem a tûzvonalába és meghaltam, szóval az én hibám volt az egész.Igaz hogy a sok sügér akkor se bocsájtana meg ha az õ hibája, de ha már ~1% használná már megérné, mert biztos van még értelmes ember.

Kénytelen voltam a maradák 330 aranyamból venni egy napos preium accountot. Két óra alatt meg is lett a hiányzó credit a 120 mm SA 46-hoz. Az már önmagában pozitívum, hogy kb ugyanannyi idõ kell a tárazáshoz, mint a 100 mm SA 47-nél. Mivel kevesebb van egy tárban eleve nem is lehet ellõni annyit mint a 100 mm-esbõl, úgyhogy kicsit kisebbek lesznek a lõszerköltségek. Jó ez a 120 mm-es.

De maga a harckocsi valahogy nem igazán jön be. Inkább közepes harckocsiként kell alkalmazni. A probláma az, hogy ha ilyen stílusú harckocsit akartam volna akkor a medium ágat választom. Jobban örültem volna az AMX-50 65t-nek.
Végre egy boldog ember, aki elégedett a tankjával 😄

Nézzétek a második Bt-2 efficentyét és winrat-jét jó mi?

Azt hittem egy félisten alászállott hogy gyõzelemre segítse a csapatomat,
utána nézem a statját,mert kíváncsi voltam..😄
Õ az!
Úgy látszik oda van a Bt-2-ért mert mást se játszik!!!😄

Nagyon jó kis meccs, gratu. Kíváncsi voltam már egy P2-es meccsre, mit lehet kihozni belõle. Ahogy elnézem ez sem olyan pattogós, de legalább az ágyúja jó. Nemsokára megvehetem, még pár nap. Mit tettél rá? Értem itt ezalatt a töltésgyorsító, venti, stb...
Elõre is köszi.