World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Néztem ezt a 7.2-es videót, de számomra nem volt egyértelmû hogy most akkor melyik lesz a prémium gép(tier8). A t28 prototype-ot kapják még azok akiknek lesz T34 a garázsban?
Még 150k xp hiányzik, remélem adnak még 1-2hetet 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
55%-os ratingal léptem tovább a JPanterre.
Nem kell rohanni és támadni,hanem jó helyen lévõ bokorban kb.második vonalban támogatni a nagyokat.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nem tölti be a tankokat, letöltöttem az egészet, úgy sem 😞
fórumában olvasgattam a ruszki írásokat, volt vmi a karakter kódolásról 3 fájlnál. Azt megcsináltam, de még mindig semmi.
Neked hogy mûködik?
¥ xfire: kistekila
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Snortsch, on 03 February 2012 - 06:36 PM, said:
Hi Overlord,
Since the weekend is aproaching, any news on the
public testservers?
Thx
It's a bit early to speak about it. 7.2 is not on supertest yet.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Epp fogocskaztam egy T-50-el a szikla korul mikor is ramrontott egy JagdPanter. Vesztere... 😊
Saor Alba
Csata: Sand River 2012. február 4. 1:44:33
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 2 784 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 32 741
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Megszálló
7 Kill😛 T7 csata volt
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Azt tudja valaki hogyha meglövök egy tankot ami a lövés után nem tud mozdulni és én sem mozdítom a célkeresztet akkor a második lövés hova a picsába szokott menni?
Merthogy nem találja el az kb 85% .
A másik hogy viccesnek tartom azt a tényt is hogy full kifejlesztett su-152 vel amiben minden tankos 100% + bonus-os szembõl nem sebzi a tigris(p) -t kb 50m-rõl.
Vicc
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Cserébe elég fatalistává teszi az embert, ha látja hogy nála sok a piros, az ellennél meg ott vannak a zöldek. És sajnos sokszor be is jön 😞
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
De jó látni hogy egyre többen ismerik fel nagyságomat. Fõleg már én is,mióta felraktam ezt a ratingkijelzõ modot, és szíp zõld vagyok, mig a játékosok 90%a piros. Azóta fejembe szállt a dicsõség.
Trollkodni is jó, amikor írom be egybõl hogy az E75 gyökér mertcsak 600-as a ratingja. 😊
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Semmi nem kell hozzá, hogy használják pusztán segg amíg kihúzza valaki, nincs letiltva a játékosok felénél, nem kell érte egy fillért fizetni.
Ki kell fejleszteni és aztán alázni vele. Ennyi.
hova tovább, megnézem mindenki másét is aki 2share-re tölti fel
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Erted, egy PZ38NA kilovesert fizetek 7-8K creditet... radasul ennek a toredeket kapja meg az, aki a szenvedo fel, azt is csak akkor ha megsemmisul.
Egy talalat egy nagyobb tankba meg 10K... ez egy szimpla credit sink.
azért a mezõny nagyjait kikaptam (2 B1, Lee, Marderek, stb)
replay
De maga a harckocsi valahogy nem igazán jön be. Inkább közepes harckocsiként kell alkalmazni. A probláma az, hogy ha ilyen stílusú harckocsit akartam volna akkor a medium ágat választom. Jobban örültem volna az AMX-50 65t-nek.
Azt hittem egy félisten alászállott hogy gyõzelemre segítse a csapatomat,
utána nézem a statját,mert kíváncsi voltam..😄
Õ az!
Úgy látszik oda van a Bt-2-ért mert mást se játszik!!!😄
Elõre is köszi.