hitman08#8
Régóta nagy COD rajongó vagyok, a MW-t is százszor agyonnyúztam, de ez a Bad Company 2 most mindennél jobban bejön. Egyedül a hatalmas gépigénnyel van némi bajom, a vasam csak a középmagas beállításokkal bírja élvezhetően, de ez a game még úgy is gyönyörű, a fizikájáról nem is beszélve. Hogy szinte mindent rommá lehet lőni, falakon lyukat robbantani és úgy behatolni, hatalmas ötlet. A látszólagos szabadság érzete sokat ad a játékélményhez, ami a Dutyikban eszméletlenül hiányzott. A küldetések elég érdekesek, jól kitaláltak, nem értem a fanyalgókat, ugyan mi a fenét várnak tőle, minden percben műholdakat lőjünk le ?!? A hangok brutálisan jók, minden puskának megvan a jellegzetes kereplése, realisztikusak, főleg ha feltekered a hangerőt lesz igazán átélhető a harc zaja. A figurák poénjai, a karakterek rendben vannak, én jókat mosolyogtam pár jelenetnél. Multit még nem próbáltam, annak is eljön majd az ideje. Szóval be kell látnom, van élet a Modern Warfare 2 után, sőt mellett is, nekem sokkal inkább bejön a BC. Valahogy nagyobb kihívásokkal bír, amellett nem olyan egyhangú, mint a nagy rivális. Mely bár szintén kifogástalan grafikával bír, de egy interaktív akciófilmre hajaz leginkább. Az is tetszik, de ez sokkal de sokkal jobban. Nehezebb, hangulatosabb, és persze nem ötperces küldetések tarkítják. Csillagos ötös! :)