Battlefield: Bad Company 2

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
Ezek a játékok már nem a singe részre vannak specializálva, ezt tudomásul kellene venni (pl. BF2)
A kampányrész csak egy kis bónusz.
És ha már MW2 párhuzam BBC2 akkor kérem állítsuk szembe a bolti árakat is... 15e vs. 10e ...ja, <#fejvakaras>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Szerintem a végeredményben nem lehet kijelenteni, hogy nagyok voltak az elvárások a BC-vel szemben és nem hozta.... nálam például simán felül teljesitett... nem is értem mi alapján mondod ezt

a multi ezerszer jobb mint az MW2-ben... a szingli meg itt is ott is uncsi.

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

ez a 4 csillag kicsit nem fedi a valóságot...simán 5 csillag
a cikkíró szerintem COD:MW2 szemellenzõvel értékelt...
élethûbb, rombolhatóbb környezet, jobb multi mint a MW2ben, legalább is PCn

Szerintem single is bõven jó volt(kezdve ott, hogy legalább kétszerannyi játékidõ van benne, mint az MW2-ben...az a 4órájával a szememben a mai napig maga a megtestesült szánalom)

BC2 single ellen felhozva mindenhol azt látom, hogy gagyinak veszik a történetet. Én sokkal inkább úgy éreztem, hogy épp a klisés amerikai sztorik kifigurázása, már maguk a szereplõk is eleve ezt az érzést árasztják.

Legjobb mondjuk az volt, mikor valami cikkíró azon fakadt ki, hogy mennyire gagyi már a BC2, hogy támadnak az oroszok...bezzeg az MW2...õõ mer ott aztán kurvára nem az oroszok támadtak, mi? 😄

De, elõtte van jóval 😊
Single tényleg egy semmi, de multiban ráver pár kört.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nonicks
hát...ez sehol sincs az MW2-hõz képest..

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

← ElőzőOldal 2 / 2