56
-
BFBC2-t jelen pillanatban is kb négyszer többen tolják a neten mint az MW2-t aminél a napi játékosok száma jó ha eléri mostanra a 60-70ezer embert pc-n.
És valahogy nincs tele a használtjáték piac a megjelenés óta a BFBC2-vel,mint az MW2 megjelenése után MW2-vel...
De biztos jobb az MW2....:DDD
-
"A Conquest amolyan CTF játékstílusú, itt a térképen elhelyezett zászlókat elfoglalva tudjuk folyamatosan átvenni a hatalmat a pályán."
:O:O:O:O:O
anyam, ezt azert ciki igy leirni. Attol hogy zaszlo, meg nem CTF, sokkal inkabb domination. Vagy a tisztelt cikkiro cipelni is tudta azokat a zaszlokat? -
Reg5 #14 Hát nem tudom. Mindenki a gépigényen van kiakadva, de az én 3 éves gépemen az MW2-vel együtt tükörsimán ment maxon. A hiba az én készülékemben lenne? A single résszel sincs semmi baj. Legalább vannak átvezetők, amit ugye pl az összes CoD-ból lespórolnak, a sztori is legalább olyan jó... A grafikánál az egyetlen negatívum, hogy a havas és sivatagos pályán alig látni valamit az átfúvásoktól, de hát ezen fennakadni... -
Yv@n #13 "Nem tom, nekem nincs olyan jó gépem, mégsem laggolt."
Lagnak semmi köze a gépedhez. Ez netkapcsolat(/szerver terhelés) függő. -
Hogy a témához is, Bf BC2 10/9 -
Nem tom, nekem nincs olyan jó gépem, mégsem laggolt. Amúgy meg, még jó hogy nem vagyunk egyformák. Cod MW 2 szerintem nagyon jóra sikerült, teljes beleéléssel lehetett végigjátszani. Nálam 10/10 -
nenad #10 valaki nem tudja az SSAO csak a karaketerekre számolja a program? Hiába van bekaocsolva a tájra illeve más objektumokon nem látni ezt a fajta árnyékolást. -
A CoD MW2 minden idők egyik legszarabb Call of Dutyja, a multis "nem kell nektek dedikált szerver" föltette a pontot az i-re. Az MW2 Single player sztorija is kb b kategóriás amcsi akciófilmekét éri el, nekem a Cod4 története jobban tetszett.
Az egyetlen Cod ami hasonlít a nagy pályáival a Bf-ekre az az United Offensive (base assault módja) egyébként a cod inkább közelharcra van kitalálva. Ez pont nagyonszar az MW2ben, mert kb úgy laggol mint egy battlefield de a miniatür pályáival sokkalta zavaróbb mint egy 64-es mapon.
Remélem a Medal Of Honor sokkal jobb lesz mint az MW2 és akkor talán rájönnek, hogy 2010-ben talán nem butítani kéne a játékokat, hanem esetleg vezethető járműveket kéne belerakni meg nagyobb mapokat meg stb. (Hogy a hajolásról ne is beszéljek, ez az első cod amiben nem lehet hajolni... Még a 7 évesben is lehet.) -
hitman08 #8 Régóta nagy COD rajongó vagyok, a MW-t is százszor agyonnyúztam, de ez a Bad Company 2 most mindennél jobban bejön. Egyedül a hatalmas gépigénnyel van némi bajom, a vasam csak a középmagas beállításokkal bírja élvezhetően, de ez a game még úgy is gyönyörű, a fizikájáról nem is beszélve. Hogy szinte mindent rommá lehet lőni, falakon lyukat robbantani és úgy behatolni, hatalmas ötlet. A látszólagos szabadság érzete sokat ad a játékélményhez, ami a Dutyikban eszméletlenül hiányzott. A küldetések elég érdekesek, jól kitaláltak, nem értem a fanyalgókat, ugyan mi a fenét várnak tőle, minden percben műholdakat lőjünk le ?!? A hangok brutálisan jók, minden puskának megvan a jellegzetes kereplése, realisztikusak, főleg ha feltekered a hangerőt lesz igazán átélhető a harc zaja. A figurák poénjai, a karakterek rendben vannak, én jókat mosolyogtam pár jelenetnél. Multit még nem próbáltam, annak is eljön majd az ideje. Szóval be kell látnom, van élet a Modern Warfare 2 után, sőt mellett is, nekem sokkal inkább bejön a BC. Valahogy nagyobb kihívásokkal bír, amellett nem olyan egyhangú, mint a nagy rivális. Mely bár szintén kifogástalan grafikával bír, de egy interaktív akciófilmre hajaz leginkább. Az is tetszik, de ez sokkal de sokkal jobban. Nehezebb, hangulatosabb, és persze nem ötperces küldetések tarkítják. Csillagos ötös! :) -
Cat 02 #7 Neten 8k körül van :p -
Ezek a játékok már nem a singe részre vannak specializálva, ezt tudomásul kellene venni (pl. BF2)
A kampányrész csak egy kis bónusz.
És ha már MW2 párhuzam BBC2 akkor kérem állítsuk szembe a bolti árakat is... 15e vs. 10e ...ja,
-
Gascan #5 Szerintem a végeredményben nem lehet kijelenteni, hogy nagyok voltak az elvárások a BC-vel szemben és nem hozta.... nálam például simán felül teljesitett... nem is értem mi alapján mondod ezt
a multi ezerszer jobb mint az MW2-ben... a szingli meg itt is ott is uncsi. -
ProEvoFan #4 ez a 4 csillag kicsit nem fedi a valóságot...simán 5 csillag
a cikkíró szerintem COD:MW2 szemellenzővel értékelt...
élethűbb, rombolhatóbb környezet, jobb multi mint a MW2ben, legalább is PCn
-
Yv@n #3 Szerintem single is bőven jó volt(kezdve ott, hogy legalább kétszerannyi játékidő van benne, mint az MW2-ben...az a 4órájával a szememben a mai napig maga a megtestesült szánalom)
BC2 single ellen felhozva mindenhol azt látom, hogy gagyinak veszik a történetet. Én sokkal inkább úgy éreztem, hogy épp a klisés amerikai sztorik kifigurázása, már maguk a szereplők is eleve ezt az érzést árasztják.
Legjobb mondjuk az volt, mikor valami cikkíró azon fakadt ki, hogy mennyire gagyi már a BC2, hogy támadnak az oroszok...bezzeg az MW2...őő mer ott aztán kurvára nem az oroszok támadtak, mi? :D -
Cat 02 #2 De, előtte van jóval :)
Single tényleg egy semmi, de multiban ráver pár kört. -
hát...ez sehol sincs az MW2-hőz képest..