• Wittao
    #44
    Apple gépeket használok lassan 5 éve, ismerem az előnyeiket és a hibákat is (igen van, nem is kevés).

    iPhone-om is van, jailbreak nélkül sok dologra használhatatlan, de azzal együtt már minden igényt kielégítő telefon lett belőle.
    Amikor bevezették, minden gyártó elkezdte a hasonló gesztusokat használó telefonjait kihajigálni a piacra (tudom, nem ők voltak az elsők), mert harapott rá a nép. Itt az SG-n is minden okoskodó temette, mert ez nincs benne, az nincs benne. A nép meg harapott rá... ööö, hány millió darab is ment el belőle? Elég kemény, hogy az Apple több mobil gépet ad el a világon, mint a Nokia, Samsung v. Sony...
    Azután kijött az AppStore az iTunes Music Store mellé. Mindegyikbe kaparnak a zenészek és a programfejlesztők (magyar sincs kevés), hogy benne lehessenek. Óriási húzás volt az Appletől. 140000 alkalmazás pár év alatt, sok ingyenes programmal. Nemhiába a zenekiadók elég sokat gondolkodnak, hogyan tudnák sárba tiporni a iTMS-t.

    Most meg itt az iBook Store... szerintetek ennek mi lesz a sorsa? Ki tudja, de az előző kettő alapján sejteni lehet a végeredményt.

    Majd ha (szerintük) eljön az ideje, kiadnak egy olyan iPad-et, amelyik tudja a multitaskingot, videokonferenciát stb.

    Szóval nem az Apple a mérföldkő sokmindenben, de hogy ő adja el a termékeit a legprofibb módon az tuti. Szerintem így lesz ez az iPad-del is.