• Pares
    #94
    Nem jól hangzó baromság, amit írtam. Lehet, hogy jól hangzik, de nem annak szántam. Ellenben a te hozzászólásoddal, ahol olyanokat állítasz, amiket nem is írtam.
    Először is nem én hoztam föl a vulkánkitöréses példát.
    Másodszor meg egy szóval nem írtam, hogy az ember az egyetlen okozója a felmelegedésnek meg a környezetszennyezésnek. Ideje lenne megtanulni szöveget értelmezni. Tudom, hogy ez az egész CO2 szint meg felmelegedés periódikus, és az ember jelenléte nélkül is bekövetkezne, én csak azt mondom, hogy lehet, hogy nem kéne még egy lapáttal rárakni, akkor nem menne végbe ilyen gyorsan és drasztikusan.
    Az meg egy rohadt nagy kifogás, hogy az állati ösztönök miatt rombolunk, és nincs mit tenni. Elég szomorú, hogy a 21. században ilyen kifogásokat kell keresni az abszolút felelőtlen, de legfőképp felesleges környezetszennyezésre. Viszont akkor ezek szerint egyáltalán nem vagyunk intelligensek, hiszen az állati ösztöneink ilyen nagyságú megnyilvánulásra jutnak.
    A tisztább technológiák már rendelkezésre állnak. Csak azt nem értem, hogy miért kell fölöslegesen szennyezni meg rombolni a környezetet, amikor nem muszáj? Ja tudom már a választ. Az ember egy kurva nagy állat, és az állati ösztöneiben van, hogy romboljon. Egyszer majd megunja ezt Földanya is, és úgy rázza le a hátáról az emberiséget, mint a bolhákat...