• djhambi
    Én úgy tudom, hogy az állami vállaltok 90%-át már privatizálták, és ami van, az kb. marad. Nekem úgy tűnik ezek alapján, hogy lefutott dolog.

A magyar pénz ki-lopása banki trükk rész pedig végig pontatlan. Felvet értelmetlennek tűnő kérdéseket. Miért törvényszerű német bankban tartani a magyar banki tartalékokat, ha az nem nyereséges? A magyar bankoknak is vannak spekulánsaik... Azzal, hogy a külföldi bankok Magyarországra hozzák a pénzüket, játszák le azt a kedvező folyamatot, amit a Mercedesnél leírtam. Persze nem tennék, ha ez nem érné meg nekik, ebben az esetben távol maradnának az országtól, és megállna a vérkerignésünk.

"mely itt élvezkedik a mgyar állam és adófieztők terhére"

Nem a terhére. Kölcsönösen hasznos együttműködés. A bankos körbeküldözgetés teljesen értelmetlen. Ha nem áll a magyar kereskedelmi bank érdekében az, hogy kivigye a pénzt, nem is fogja. Az IMF és EU hitelből, mint már említettem máshol, sokal nagyobb kamatú hiteleket fizettünk ki, így puszta nyereségnek könyvelhetők el. Lehet, hogy én nem értem a folyamatot, de ez az István halandzsázik, az pont olyan valószínű.