• Balumann
    #287
    "Ilyen alapon elévülhet-e a lopás? Visszafelé kaput kell nyitni, és meg kell vizsgálni, hogy ez a kifosztás valóban törvényes volt-e? Nem volt az! A többi volt szocialista ország új alkotmányt hozott létre, mellyel megakadályozta, hogy az oligarchia helyzetbe kerüljön. Magyarország szovjet megszállás alatt volt, amikor a szétrablás elkezdődött! Az 1949-es alkotmány és az 1989-90-es foltozgatása tehát törvénytelen, mert annak megalkotására megszállt országban került sor!

    Milyen lehetőségei vannak az új hatalomnak, ami reményeink szerint 2010-ben munkába állhat? A beszélgetés résztvevői szerint a cukorgyártás már nem állítható helyre, elszállították a berendezéseket, az unió bőségesen kifizette az új tulajdonosnak az árát. A kaposvári cukorgyár maradt csak meg, emiatt Magyarország cukorbehozatalra szorul, és kénytelen a diktált árért megvásárolni a cukrot (is).

    Növényolaj-gyártás terén lehetne sok kisebb üzemet építeni közel a termelés helyszínéhez, így olcsón lehetne üzemeltetni, mert a szállítási költség minimális lenne. Sajnos jelenleg Magyarország kilóg a sorból, mert az uniós forrásait nem a kicsiknek adja az állam, hanem a multiknak! Ezen azonnal változtatni kell. Pénz kell a helyi üzemekre, aminek nagy akadálya lehet, hogy nincs magyar tulajdonú bank! Minden országnak van saját tulajdonú bankja, csak nekünk nincs!

    Ez a helyzet megfojtja a magyar gazdaságot. A 2010-es választásokat követően nagyon gyors intézkedéseket kell tenni, mert ha a mai felfogás szerint működnénk tovább, minden pénzünk kimenne az országból. A román államfő és a többi volt kommunista állam vezetői szembe mernek szállni a Világbankkal, mi állandóan lapítunk, és elfogadjuk, hogy a Világbank és társai packázzanak velünk! Mert már úgy megszoktuk! Az új kormány nem lehet megalázkodó! Mindent el kell követni azért, hogy legyen végre felfelé vezető út Magyarország előtt! A lengyel föld nem eladó! Kimondták a lengyelek az uniós előcsatlakozás során, Martonyi János meg 2001-ben aláírta, hogy a magyar föld szabad áru! Mivel 2011-től a magyar termőföld szabad áru lesz, fékeket kell beépíteni, mert akié a föld, azé az ország!

    Magyarországon az állampolgárokat tudatlanságban tartják.
    A magyar privatizáció manipulált volt, amit több magyar állampolgár szeretett volna bíróság előtt bebizonyítani, de el kellett szenvednie azt a tényt, hogy a saját hazájában a „magyar” bíróság nem az ő javára ítél. Minden vagyonunkat manipulációval, a befolyásos árulók lefizetésével szerezték meg, ami nem lehet törvényes!

    A nemzeti vagyon szétrablása miatt a világgazdasági válság Magyarországot sokkal érzékenyebben érinti, mint a többi országot. A megszorításokkal óriási nyomorba került a magyar lakosság többsége, ami már eléri a robbanásveszélyes fokozatot. Erre utaló előjelek már bőven tapasztalhatók főleg ott, ahol a segélyhez szoktatott kisebbség lassan többségbe kerül! Ezt azonban a hatalom nem hajlandó észrevenni, a saját felelősségét igyekszik a többségi társadalomra ráhúzni, amit az most már nem fog tudni elviselni, hiszen már nincs hova hátrálnia! "
    ismertető a barikad.hu -n