• Balumann
    #286
    Azt, hogy új gazdaságpolitikára van szükség, az egyértelmű. Az államadósság hatványszerűen növekszik, a magyar üzemek, ipar (minden területen), amik nyereségesek voltak, egyszerűen átjátszották minden törvényes (de nemzet ellenes) módon valakiknek, amiket általában HITELBŐL felújítottak, majd szinte fillérekért eladták, becsődöltették. Ez történt az ország 90% -ában, milliószámban lettek munkanélküliek, holott ma is sikeres ágazat LEHETNE, ha olyan kézbe kerülne, akinek érdeke, hogy működjön. Ehelyett most HITELBŐL hozunk be mindent, hitelből fizetik a munkanélküli segélyeket, a fejlesztéseket, az államadósság százmilliárdok felett, és a büdös életbe nem fogjuk tudni visszafizetni, mert nincs NYERESÉGES üzemünk, de a pénz, vagyon kikerül az országból.
    A Mercedes sem hiszem, hogy magyar kézben lenne, annál is a nyereség nagy részét kiviszik országon kívülre.
    Nem tudok én sem minden részletet elmondani, nem győzöm mondani, hogy nézd meg azt az átkozott filmet, és meg fogod érteni te is. Így ahogy most van, nagyon hamar össze fog omlani az ország.

    Kiút van, ez a radikális változás, amit a Jobbik is képvisel. Részben, szóban a Fidesz is... csakhát kérdés, hogy tényleg akarnak-e valamit csinálni.