• Balumann
    #271
    A rendező meg se szólal a filmben, szakemberek beszélnek (közgazdász, jogász, két egyetemi tanár, amikor a repülőtérről beszélnek akkor a repülőtéri alkalmazottak elnöke vagy ki, stb.), akik részt vettek ezekben (a mi oldalunkon).

    Ez a Die Welle érdekesnek tűnik, próbálom tölteni (kevés seeder), habár a jelenlegi helyzetben én egyáltalán nem látom ennek nyomát. A torrent hozzászólásoknál már volt egy párbeszéd "nmag"-on, hogy elgondolkodtató a Magyar Gárda létezése, másik meg írta, hogy én gárdatag vagyok, egyáltalán nem ilyen céllal jött létre. A tevékenységeik alapján én sem ezt látom, mégha időnként felveszik a fegyelmezett katonai mozgást is. Vona Gábor sem éppen a legjobb szónok, ráadásul ők inkább csak ilyen egyesítő szerepet vállalnak, az a többszáz közgazdász, meg szakértő állítja össze a programot, nameg a forum ami által végre mások is bele tudnak szólni.

    Összetett világszemléletedet nem teljesen értem, én azt látom, hogy megpróbálod túlkomplikálni az egészet, nem vagy hajlandó információt olvasni a nemzetet képviselő oldalakról (avagy a hazaárulók szempontjából szélsőségesektől). 1 éve még valószínűleg teljesen egyet értettem volna veled, de már nem.

    Egyébként nekem is hasonló történeteim vannak, anyukám ha jóltudom 1 éves volt mikor Erdélyből átszöktek. Öntőteknikusként végzett, dolgozott Csepel-művekben, cipzárgyárban, Fémfeldolgozó RT-ben (ott már apukám is), mindegyiket eladták majd bezáratták.