• Pares
    "Hjah, mekkora köcsögség ez... Rohadt szemetek mind. A kutatók, a tervezőmérnökök, a gyári beszállítók és azok gyártói, a gyári munkások, a kamionsofőr, meg még a kereskedő is mind kapzsi geci, aki pénzt akar a munkájáért, hát milyen felháborító dolog ez? És van pofájuk TÖBB pénzt kérni a csúcstechnológiai tudásukért, egy vécésnéninél? ROHADT KAPZSI SZEMETEK MIND!"

Tényleg? Szerintem meg elgurult a gyógyszered.

"Mi az, hogy ne menjünk bele? Akkor minek hoztad fel? Kinyilatkoztatsz valami totálisan valóságtól elrugaszkodott faszságot, és csak egyetérteni szabad? Ehehe."

Khm. Mielőtt még nagyon elragadtatnád magad, én eredetileg teljesen másról beszéltem, és ezt a tiszta energiás dolgot csak mellékesen megjegyeztem, miután valaki tévesen a számba adta (miközben az előző posztomban meg sem említettem).

"Na ezt nevezik képmutatásnak, ami nem egy túl hízelgő jelző...
    Szal áll előtted két lehetőség, amivel gerinces maradhatsz:
    1. Teszel az ügyért, visszaveszel az energiafelhasználásból, ezentúl szórakozásra nem használsz energiát, csak munkára. Ebben az esetben korrekt vagy, csak nem látunk itt többször, legnagyobb sajnálatunkra.
    2. Befogod."

Honnan veszed, hogy nem teszek érte? Ott próbálom védeni a természetet, ahol tudom. De azért még nekem is megvannak az állati ösztöneim. Bár kétségtelen tény, hogy nem akkorák, mint neked, de azért vannak. A szórakózást olyan formában nem spórolom ki az életemből, hogy napi átlag 4 órát megy a számítógép. Ezenkívül tévét sem nézek, csak ritkán, és a háztartást is próbálom olyan spórolós üzemmódban tartani (víz, villany, fűtés), amennyire csak lehet. De miért is magyarázkodom egy ilyen idegbajosnak, mint te?

"Én is nagyon sajnálom, hogy így pusztítjuk a környezetünket, de befogom a pofám, mert én is nyugati fejlettségi szinten élek, és pazarlom az energiát."

Szomorúan hallom.

"Egyébként nagyon műszaki dolgokról van itt szó zöld technológiák kapcsán. De vegyük pl a gyógyszergyártást! ISZONYAT mennyiségű szennyező anyagot termel, és nem ám szimpla széndioxidot, hanem mérgező anyagokat, savakat, lúgokat, komplex isten tudja milyen hatású vegyületeket.
    A gyógyszergyártást is fogjuk vissza? Vagy azt ne?"

Nemtudom, de ez érdekes téma. Szerinted? Szerintem sok problémát megoldana (ha a természet szemszögéből nézzük). A kisebb környezetszennyezés mellett a népesség száma is alaposan csökkenhetne, ha kevesebb ember kapna gyógyszert. Persze, nekünk embereknek ez a legfinomabb értelemben se lenne kedvező...