• dronkZero
    #108
    "Na és miért nem állnak rendelkezésre a tiszta technológiák az embereknek? Ahogy írtad, a pénz, nameg egyesek pénztárcája miatt. Nahát, milyen érdekes."

    Hjah, mekkora köcsögség ez... Rohadt szemetek mind. A kutatók, a tervezőmérnökök, a gyári beszállítók és azok gyártói, a gyári munkások, a kamionsofőr, meg még a kereskedő is mind kapzsi geci, aki pénzt akar a munkájáért, hát milyen felháborító dolog ez? És van pofájuk TÖBB pénzt kérni a csúcstechnológiai tudásukért, egy vécésnéninél? ROHADT KAPZSI SZEMETEK MIND!

    "Ja értem már."

    Éljen.

    "Szerintem szerinted az a naív álmodozás, hogy a mai energetikai szükségletek kielégíthetőek tiszta (vagy legalább tisztább) módszerekkel is?! Ebbe inkább ne menjünk bele, az megint egy másik, bonyolult téma."

    Mi az, hogy ne menjünk bele? Akkor minek hoztad fel? Kinyilatkoztatsz valami totálisan valóságtól elrugaszkodott faszságot, és csak egyetérteni szabad? Ehehe.

    "Külömben meg az, ha én most a "zöldességem" bizonyításaként meztelenre vetkőznék, és kimennék élni az erdőbe, nem számítanana semmit a környezetvédelem/szennyezés terén. "

    Na ezt nevezik képmutatásnak, ami nem egy túl hízelgő jelző...
    Szal áll előtted két lehetőség, amivel gerinces maradhatsz:
    1. Teszel az ügyért, visszaveszel az energiafelhasználásból, ezentúl szórakozásra nem használsz energiát, csak munkára. Ebben az esetben korrekt vagy, csak nem látunk itt többször, legnagyobb sajnálatunkra.
    2. Befogod.

    Én is nagyon sajnálom, hogy így pusztítjuk a környezetünket, de befogom a pofám, mert én is nyugati fejlettségi szinten élek, és pazarlom az energiát.

    Egyébként nagyon műszaki dolgokról van itt szó zöld technológiák kapcsán. De vegyük pl a gyógyszergyártást! ISZONYAT mennyiségű szennyező anyagot termel, és nem ám szimpla széndioxidot, hanem mérgező anyagokat, savakat, lúgokat, komplex isten tudja milyen hatású vegyületeket.
    A gyógyszergyártást is fogjuk vissza? Vagy azt ne?