• Pares
    Nagyon félreértelmezed, amit írtam. Én nem tagadom az evolúciót, semmi bajom vele, szerintem is létezik. Amit én írtam, az csak az emberiségre vonatkozik (a hiányzó láncszem a majmok és az emberek közt).

Nincs itt szó semilyen sci-fi-ről. Mielőtt ilyen elhamarkodott előítéletekbe bocsátkozol, néz utánna a témának (amit sose tettél meg). Nem kitalációkon meg halandzsákon alapul az elmélet. Had ne kelljen litániát írnom, és nézzétek el, hogy most az egyszer nem fejtem ki bővebben a témát (amit már vagy 1000x megtettem a fórumon). Nagyon röviden arról van szó, hogy az úgynevezett archeológusok és történészek a több ezer akár tízezer éves írásos emlékekre abszolút minden továbbgondolás nélkül rávágják hogy mese, valótlan, lehetetlen. Rengeteg írásban emlegetnek olyan dolgokat, mint az égi városok, égi háborúk az Istenek közt (főleg az Indiai szanszkrit iratokban). Szinte minden ősibb kultúrában (maják, Észak-amerikai indiánok, afrikai/ausztrál bennszülöttek) emlegetnek égi tanítómestereket, akik leszálltak a csillagok közül, és tanították a népet (pl.: Bep Kororoti). Persze, lehet hogy az ősöknek meg a kőkorszakiaknak szerte a Földön egyszerűen csak nagy volt az étvágyuk Sci-fire, és tévedek, de lehet, hogy nem. Lehet, hogy csak nem volt szavuk arra, amit láttak, és így keletkeztek az Istenes történetek, köztük a teremtés története is. És végül:
    Isten(ek) az embert saját képmására teremtette.

Persze ez a teória is felvett újabb megválaszolatlan kérdéseket, de melyik nem?