Epikurosz#314
Namármost, a magyar wikivel konkrétan nem rontottam el semmit, 3 évig bírtam, utána bedobtam a törülközőt.
Nem ismered az ottani előzményeket, de a lényege az, hogy én egy irtózatosan toleráns ember vagyok - amint azt itt is láthattad! - és engem nem zavart, ha mondjuk a Tanácsköztársaságról szóló cikkben ott vannak a vérkomcsi vélemények, én csak azt vártam el, hogy a jobboldali, sőt radikálisan jobboldali vélemények (forrásokkal együtt) legyenek megjelenítve. Ez az álláspont több hónapos harc után pl. a Tisza Istvánról szóló cikkben érvényre jutott, de másoknál nem.
Bevallom, sokszor úgy írtam be valamit, hogy tudtam, hogy szorgos kezek el fogják tüntetni, de mivel a történetben benne maradt, nekem már az is elégtételt jelentett, mert le volt dokumentálva.
egy idő után azonban megjelent az az őrület, hogy a módosítások a laptörténetbe sem kerültek bele, hanem nem ellenőrzött változat lett belőle, amit ha nem hagyott jóvá a kis mitugrász, akkor eltűnt a semmibe, nem maradt semmilyen nyoma.
Ez ellen persze, hogy tiltakoztam, mire jött a levél régebbi ellenféltől - amúgy természetesen érétkeltem a gesztusát! - hogy jelentkezzem én is járőrnek, meg mit tudom én milyen kutyafaszának, és szavaznak rólam, és akkor a módosításaim azonnal megjelennek.
Hű, a büdös mindenit! Mert a tudomány az olyan kurva demokratikus, hogy szavazzunk róla. Hát nem, jól néznénk mi ki!