roliika#141
Szia!
Nekem megvan Egely össze könyve, a legújabb is.
Mikor fiatalabb voltam..úgy 16, akkor kezdtem gyűjteni, ez több mint 10 éve volt már.
Annyit az egészről, hogy bánom, hogy megvettem ezeket a könyveket, annyi baromság van bennük, hogy korhatáros karikát kéne rátenni, és ezt teljesen komolyan mondom.
Kegyetlen matek levezetések vannak benne..annyira, hogy szinte nem is lehet követni, így jönnek aztán a plusz energiák.
A legújabb könyve meg szánalmas. Inkább sírni lehet rajta. Leírja, hogy milyen kudarcok érték az életében, a találmányok sora amit előző könyveiben lehetett olvasni milyen sorsra jutottak...és hogy miért...ennyi...meg ne vegyétek, szánalom!
Aztán van egy bioenergia mérő műszere...kapott érte több díjat, de a működését úgy veszem észre még mindíg nem érti...van egy videóm amiben bizonygatja, hogy renzonanciás akármi kell hozzá...nos..nem kell, elég egy tű, egy alufólia darab és egy dugó...ezt anno beküldtem a Szines UFO magazinnak, címlapon le is hozták és örültek neki...aztán Egely úr megjelent egy falapra szerelt tűvel és rajta egy alu kerékkel és most árulja a cuccot mint bio energia detektort.
Ennyit róla.
T2k! Eladó az összes könyve, és van 1 videó kazim is! Nem érdekel? :DD Megvan az úúj vízautók és antigravitáció könyve aminek köze nincs a címhez..kell? :DD