• Darth Sith
    #13
    ""európai fogyasztók millióit érinti kedvezően ez a határozat, mivel szabadon dönthetik majd el, melyik internetböngészőt kívánják használni"
    Mintha eddig nem így lett volna és eddig le lett volna tiltva és nem lehetett volna felrakni... Eddig is két klikkelés volt felrakni a foxot/operát stb. most is annyi, csak most telepítből, eddig meg winyóról ment fel. Akinek eddig is az internet=kék e betü, az most is ezt fogja használni, aki meg eddig is használt alternatívát, az most is fog. Ez megint csak a lehúzásról szól, és hogy az eunak kicsi a pöcse és valakivel keménykedni kell, hogy kompenzálják a komplexusokat...

    Nem vagyok M$ párti, a félreértés elkerülése végett, csak amit az EU az elmúlt pár évben művelt, az a szánalom kategória. Mi az, hogy köteleznek arra valakit, hogy a saját termékébe integrálja a konkurencia termékét.. abszurd. Mintha a Nike-t arra köteleznék, hogy áruljon a boltja egyik sarkában is egy kus puma-t is, mert szegénynek nincs elég részesedése a piacon, így nincs kellő versenyhelyzet... Akinek a puma tetszett eddig is, az a jövőben is azt fogja venni, és megy 2 utcával tovább (mert kevesebb puma kereskedés van) és megveszi, aki meg lusta vagy nem érdekli, bemegy az első sarki nike boltba.