Az EU nem bírságolja meg a Microsoftot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
One Vision. One Purpose.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
One Vision. One Purpose.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Én meg nem vagyok semmilyen párti, csak vedd észre, sok embernek emiatt jelenti az internetet a kis kék e betû.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Mintha eddig nem így lett volna és eddig le lett volna tiltva és nem lehetett volna felrakni... Eddig is két klikkelés volt felrakni a foxot/operát stb. most is annyi, csak most telepítbõl, eddig meg winyóról ment fel. Akinek eddig is az internet=kék e betü, az most is ezt fogja használni, aki meg eddig is használt alternatívát, az most is fog. Ez megint csak a lehúzásról szól, és hogy az eunak kicsi a pöcse és valakivel keménykedni kell, hogy kompenzálják a komplexusokat...
Nem vagyok M$ párti, a félreértés elkerülése végett, csak amit az EU az elmúlt pár évben mûvelt, az a szánalom kategória. Mi az, hogy köteleznek arra valakit, hogy a saját termékébe integrálja a konkurencia termékét.. abszurd. Mintha a Nike-t arra köteleznék, hogy áruljon a boltja egyik sarkában is egy kus puma-t is, mert szegénynek nincs elég részesedése a piacon, így nincs kellõ versenyhelyzet... Akinek a puma tetszett eddig is, az a jövõben is azt fogja venni, és megy 2 utcával tovább (mert kevesebb puma kereskedés van) és megveszi, aki meg lusta vagy nem érdekli, bemegy az elsõ sarki nike boltba.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Akkor most pereljük be az Apple-t mert csak általa gyártott hardeveren fut az OSX, ezzel gátolja a harveres piac fejlõdését, a fogyasztók nem dönthetnek szabadon. Pereljük be a nyomtatógyártókat, mert minden egyes típusba más formájú patron tehetõ, és nem tehetek HP nyomtatóba Epson patront. Basszus és a Suzukimba BMW motort akarok, de a gyártó csak a saját motorjával hajlandó árusítani. Micsoda versenykorlátozás már ez??? <#mf2>#mf2>
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Flang3r téged meg figyelünk a windows xp-den át.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
vitus: nem tudom neked mi számít elenyészõnek, de az egyesült királyságban az apple részesedése 5%, az utolso három hónapban 160ezer eladott géppel, és ugye 800font alatt nem kapsz tõlük notebook-ot vagy asztali gépet (kivéve a mini) ...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''