Legjobb filmek gyártói
  • morcosqtya
    ez az "utazás a föld alá" v ilyesmi??
    Ez nem az "A MAG"-nak a koppintása?

Fél szemmel néztem, hatalmas baromság, nem tudtam élvezni.
    2 percig nézem, izgulok, mi lesz, erre valami eszméletlen hiteltelen/valószerűtlen emberi reakció vagy esemény kizökkent a film "élvezetéből"... és ez ment végig.

Nyilván feszült, szerelmes ex-eket küldenek a bolygó megmentésére egy csúcstechnológiás gépbe, amit csak egy(!) ember tud a fedélzeten vezetni... (és 3 perccel indulás után már komoly konfliktus van mindenki között)

A másodpilóta NEM TUDJA mi a hajó kemény kőzetekben előrehaladását segítő ALAPVETŐ TIMI (TIPP) technológia (nem is hallotta még a nevét, mert rákérdez), amit bekapcsolnak 3 perc után... (nyilván hiányzott a gyors heveny eligazításnál...)

Erről azt próbáltam elképzelni, hogy a NASA űrsiklón az egyik beöltözött, bekötött űrhajós induláskor megkérdezi a másikat, hogy hmm hőpajzs? az mi? Telemetria? Giroszkóp?? Mik azok?)

Ezek meg kiszállnak 20 km mélyen egy "cseppkőbarlangban"... lol.. aminek a talaja olyan egyenes mint egy bowlingpálya...
    A teljes lemeztektonika mozgását majdan átrendező atomtöltet helye nem mindegy ha 3 méterrel jobbra vagy balra van... stb..
    Az atomtöltet nyilván szétszedhető 6 másodperc alatt, és az elemei teljesen kompatibilisak méretben és specifikációiban a járművet meghajtó fűtőelemekkel..

NINCS KOMMUNIKÁCIÓ semmilyen csatornán a központ és a jármű között de az informatikusok átveszik az irányítást a gép felett...

És persze minden NASA-hoz hasonló komoly világméretű kutatóintézetnél a két vezető informatikus/programozó vicces különc kinyúlt pólós 20 éves kockafiú, akik fittyet hánynak a szabályokra, nyilván akkora tehetségek, olyan fontosak a cégnek, hogy senki nem rúgná ki őket az első baromságukra...
    (Főként ilyenek munkálkodnak minden világméretű katasztrófa esetén a professzionális stábban)