155
Legjobb filmek gyártói
  • Reg5
    Lorenzo Lamas minden szart bevállal? Ennyire nincs mit csinálnia? Tőle többet vártam.
  • n3whous3
    legnagyobb :D
  • tommygear
    hányok én ettől
  • morcosqtya
    Ma, 21:10-kor a Film+ -on, újra látható ez a kultúrális borzalom:
    Aki bírja, nézze....

• morcosqtya
    ez az "utazás a föld alá" v ilyesmi??
    Ez nem az "A MAG"-nak a koppintása?

Fél szemmel néztem, hatalmas baromság, nem tudtam élvezni.
    2 percig nézem, izgulok, mi lesz, erre valami eszméletlen hiteltelen/valószerűtlen emberi reakció vagy esemény kizökkent a film "élvezetéből"... és ez ment végig.

Nyilván feszült, szerelmes ex-eket küldenek a bolygó megmentésére egy csúcstechnológiás gépbe, amit csak egy(!) ember tud a fedélzeten vezetni... (és 3 perccel indulás után már komoly konfliktus van mindenki között)

A másodpilóta NEM TUDJA mi a hajó kemény kőzetekben előrehaladását segítő ALAPVETŐ TIMI (TIPP) technológia (nem is hallotta még a nevét, mert rákérdez), amit bekapcsolnak 3 perc után... (nyilván hiányzott a gyors heveny eligazításnál...)

Erről azt próbáltam elképzelni, hogy a NASA űrsiklón az egyik beöltözött, bekötött űrhajós induláskor megkérdezi a másikat, hogy hmm hőpajzs? az mi? Telemetria? Giroszkóp?? Mik azok?)

Ezek meg kiszállnak 20 km mélyen egy "cseppkőbarlangban"... lol.. aminek a talaja olyan egyenes mint egy bowlingpálya...
    A teljes lemeztektonika mozgását majdan átrendező atomtöltet helye nem mindegy ha 3 méterrel jobbra vagy balra van... stb..
    Az atomtöltet nyilván szétszedhető 6 másodperc alatt, és az elemei teljesen kompatibilisak méretben és specifikációiban a járművet meghajtó fűtőelemekkel..

NINCS KOMMUNIKÁCIÓ semmilyen csatornán a központ és a jármű között de az informatikusok átveszik az irányítást a gép felett...

És persze minden NASA-hoz hasonló komoly világméretű kutatóintézetnél a két vezető informatikus/programozó vicces különc kinyúlt pólós 20 éves kockafiú, akik fittyet hánynak a szabályokra, nyilván akkora tehetségek, olyan fontosak a cégnek, hogy senki nem rúgná ki őket az első baromságukra...
    (Főként ilyenek munkálkodnak minden világméretű katasztrófa esetén a professzionális stábban)
  • Zoli007
    Descent: csak most, csak a reteklubbon.
  • morcosqtya
    :DS.SDAF:asFF:as.ad

naneeeeeeeeeeeee!!!!!!!

lesz majd 2012 2 is???? :DDd
  • MrSpock
    Vaóó ez tuti nézős lesz:-)Brooke Burns álomszerepe.Sárga bikiniben azért jobban mutatott Hawaiin:-)Nagy sztorija lesz az tuti!:-)
  • MrSpock
    "Megnéztem"a Megapiranha-t!Uhh de dúrva volt..ekkora Zs-filmet!Maga a színészi játék,de úgy eredetiben kb mintha egy nemis tudom mit néztem volna:-)Azt külön bírtam hogy pl egyes jelenteket ismétlődőek voltak,pár mp-snitteket mikor támadnak és mondjuk faszikám fogta le a másikat,és ez úgy 3x,mit akartak ezzel érzékeltetni nemtudom,Figyeltem hm..valami gyanús,direkt megnéztem mégegyszer és tényleg:-)Alapbóla gyorsított jelentek hangeffektel mintha ettől izgalmasabbá válna.De még azok a halak:-DDúrva volt. Magacápa vs Óriáspolip-ban Debbie Gibson,ebben meg Tiffany volt:-)F,fiatalkorom kedvenc énekescsajai:-)(Nem vagyok azért még öreg nagyon)Szóval én jóindulattal adok rá kb 2/10:-D Elcsodálkoztam magamon hogy bírtam a film 70%megnézni:-)
  • Daza500
    jézusom...jé...jé...jézusom
  • n3whous3
    loooooooooooooool
  • Tyler1
    vááááá leestem a székről majdnem
    hát mi jön itt nyáron....

• Daza500
    Na azt nem értem, miért írták oda.
  • Daza500
    Ja...
  • Tyler1
    én csak azt írtam ami a poszteren is rajta van :D
  • Daza500
    Azt csak poénból írta oda, nemis az a címe. :D
  • morcosqtya
    mi ez a kuszaság?????
    ez most mikor játszódik? A jelenben vagy a múltban??
    Hol ebben a perzsia? Hol a prince?

egyáltalán MI A SZAR EZ??

Rákok? Polipok? Helikopterek, tengeralattjárók? Sárkányok? Gazemberség, hupákolás???
  • n3whous3
    Film+ megveszi őket kilóra és neves szinkronszínészekkel csodásan leszinkronizálják
  • Tyler1
    egy "is" kimaradt
  • Tyler1
    hát ezek tuti ilyen garázsfilmesek :D de még így jó pénzt kapnak ezekért a fosokért :D
  • n3whous3
    de komolyan ránézel a színészekre, első látásra azok a ZS kategóriás fejek :D::DD:D:

speciális effektekről meg ne is beszéljünk, ez 5-10 éve is gáz volt már :D
  • Tyler1
    na itt az original prince of persia trailer xDDD az hagyján h szinbádra se nagyon hasonlít de ennyi erővel a mega shark is lehetett volna perzsia hercege pazmeg

• n3whous3
    3.: unrated version XDDDD hát bazmeg nem hiszem, hogy egy okádékból majd 2 félét is kiadnak :D
  • Tyler1
    azt nem is figyeltem gec :ASDASDAS:DASD?F
  • n3whous3
    elsőnél: the original prince of persia aS:SD:ASD::ASD
  • Tyler1
    csak pár a legújabbakból:

THE 7 ADVENTURES OF SINBAD

MEGA PIRANHA

6 GUNS

• Daza500
    Én az első sikerüket, a Da Vinci Treasure-t keresem, de sehol sincs !
  • davidka003
    Én pár hete megvettem a Tesco-ban a Halál völgye: Véres Bill bosszúja című remekművet 100 Ft-ért. Normál DVD tokkal ennyit megért. A zenék jók benne amúgy meg nagy nulla a film. 2/10

Pár éve meg a 666: A gyermek című filmet néztem. Szenvedés volt végignézni. Ez volt az első Asylum film amit láttam.
  • morcosqtya
    az.
    mostanában valami új filmje lesz/van??
    Tudtok-e valamit??
  • n3whous3
    :DDDDDD

csodás ez a filmstúdió :D
  • SigS

"6. A spanyolul beszélő terhes indián lány megmenti a világot "

Remélem kilövi a rendezőt meg az egész stábot
  • morcosqtya
    komolyabbra fordítva: egyébként nézhetőbb film mint a többi Asylum-os okádék (Terminators, stb) mivel egyrészt azokat már egyszerűen NEM LEHET alulmúlni, másrészt erre több pénzt áldoztak mint azokra, továbbá itt nem másolták le egy az egyben a 2012 c. filmet...
  • morcosqtya
    ezt láttam!!
    Összefoglalom néhány pontban, hogy ne kelljen senkinek bajlódnia a végignézéssel:

(2012 Doomsday walktrough)

1. tudósok rájönnek hogy gebasz lesz
    2. gebasz van (földrengés, hamueső, vulkán, szökőár)
    3. egy apa távol van a lányától, közben egy elmeháborodott gyilkos túszokat szed, üldözés stb
    3. lásd 2. pont
    4. Az erdőben találnak egy terhes indián csajt (LOL) aki nagyon szenved és a film felét végignyávogja... spanyolul (hogy rohadna meg)
    5. lásd 2. pont
    6. A spanyolul beszélő terhes indián lány megmenti a világot

hát úgy kb ennyi.
  • Prof William
    TUDTAM!
    m
    Tudtam hogy ez nem lehet más mint valami Asylium trágya. Milyen meglepő itt is szökőár van. Biztos véletlen. :)
  • morcosqtya
    :DD:SD:Ad.Asda?DAdADAD:a
  • n3whous3
    jönnek a nagy nevek, Dale Midkiff, Cliff de Young, Ami Dolenz

• Tyler1
    Asylum 2012:Doomsday

• Prof William
    A minap a Media Marktban láttam egy DVD-t valami jó nagy betűkkel 2012 aztán alatta légypiszoknyi betűkkel mint alcím Ha eljön a világvége...

a képen egy szökőár mosott el egy várost... Csak nem ez is a Asylyum egyik koppintása? Mert elsőre azonnal erre tippeltem.
  • Tyler1
    hát ahogy olvastam torrent oldalakon elég sok "okos" tévesztette össze az igazi T4-el, tehát a cím elérte a célját :D
  • SigS
    Nem az a cél ...