• strogg
    Csak éppen lomha, és ha telerakod szoftverrel instabil lesz, nem kicsit.
    Volt motorola 925-öm, (uiq), és vettem egy E71-et. (s60) Mindkettőtöl egy hónapon belül túladtam!
    Apámnak van winmo-s készüléke, és eszméletlen mit szív vele. Havonta rakom újra neki. Megbántam a napot is, hogy a motorola ming (A1200) telómat akartam lecserélni, és visszatértem rá, amíg összejön a pénzem egy BB bold -ra.

Az A1200-on megszoktam, hogy akkor kell újraindítani ha akksit cserélsz, vagy új flash-t raksz rá. (egy éve nem volt kikapcsolva már), teleraktam cuccal, szét hekkeltem, és nem fagyizik, nem lassul, nem indul újra.

Elég alap elvárás a stabilitás, de eszméletlen, hogy milyen kevés telefon képes ezt teljesíteni.
    A kollégám G1-ét is nyomkodtam, nah az már valami (andorid), de még van hová fejlődni. (lomha) Viszont a BB -t nyomkodhattam párszor (másik kolléga), és azt hiszem az egyetlen jelenleg a piacon ami tudja amit elvársz tőle.
    Az a meglátásom (pár tucat készülék után), hogy a mobil piac 80%-a parasztvakítás, és hiába a GPS, meg a mosogatógép, ha olyan alap dolgokat nem tud teljesíteni, mint a stabilitás.

Az kicsit erős, hogy egy független iphone 3gs és két hetente érdemes újraindítani. (egy prominens sajtós barátom vette közel 2 kilóért függetlenül)
    Méregdrága készülékek, és ennyit nem tudnak :///