• mousee
    Valakinek túl sok szabadideje van... Tudod, akinek nincsenek barátai :)

Amúgy ez a több névvel való kritikán aluli stílus több okból is szar.

Én linux felhasználó vagyok, és tényleg van mindenre alternatív programom, megoldásom, ami sokszor kényelmesebb nekem mint windows alatt vacakolni. Szóval én ezt tartom teljes értékű rendszernek.

De. Mivel nem csukott szemmel járok, és nem write-only módban működöm, mint hottold "barátunk", ezért belátom azt, hogy a windows 7 igen is jó rendszerre sikerült. Viszont amellett is kiállok, hogy a vista tényleg egy összegányolt hulladék. Vagy csak én voltam szerencsétlen. A win7-et viszont úgy csinálták meg, hogy a vista (alapjában véve jó) ötleteit normálisan valósították meg. Rengeteg kényelmi szolgáltatás, és ehhez társuló remek sebesség (persze megfelelő HW alatt). Egy 10 éves gépen értelemszerűen szarul fog menni, nem arra tervezték. Viszont modern gépen lazán leveri sebességben, és stabilitásban is az XP-t.

Természetesen nincs sehova se leírva, hogy kötelező használni, rengeteg alternatív megoldás van. Lásd linux. Rengeteg embernek 100%os alternatíva. Egyszer már le is írtam, hogy én mire használom, márpedig én nem vagyok egy átlaguser :)
    Vagy lehet maradni az XP-nél is, de valahogy nekem az nem tetszik, hogy a rendszer fokozatosan lassul, és kb másfél, 2 év után használhatatlanul lassúvá válik.

DE: A lényeg itt azon van hogy: Mindenki azt használ amit akar. A lehetőség adott.