AND OR#20
Az XP még jó , de ezek az új szar winfosok már nem jók. Ez meg is látszik abból, hogy máig a netezők 75%-a használja, szemben pl. a Vista 15%-ával.
Win7 pedig nem tud annyival többet, hogy akár amiatt is megérje lecserélni az XP-t. Én sokat teszteltem a Windows 7-et de tulajdonképpen semmiben sem jobb, semmi extra gyorsulást, vagy funkciót nem tud a Vistához képest.
A Linux pedig már nem másoddudás oprendszer, nálam már pl. az XP a másoddudás oprendszer és csak akkor indítom el, ha valami kollégámnak kell segíteni kompatibilitási vagy más okokból, vagy csak mert egyszerűen nem ismeri a Linux kezelőfelületét.
Engem különösen idegesít, hogy a népek szándékos félrevezetése mellett, egy alapjaiban sunyi oprendszert akarnak rájuk erőszakolni, holott még annak az 1%-nak sem biztos hogy majd valós igénye lesz rá (pl. a legújabb multitáccsos nótbúkok tulajdonosai) aminek nem elég hogy nincsen semmi előnye , valós fícsöre, de még nem egy helyen szándékosan szar , lebutított is és szándékosan köcsögöl a felhasználójával: lásd DRM és az egyéb szopatások.
Szendvedjen vele az akinek hat anyja van !
Ilyen félrevezetések, csúsztatások, pl. a "jobb memóriakezelés" amikor eleve 20szor annyi a minimum RAM igénye mint az XP-nek.
Ilyen csúsztatás a multiszálas többprocessszoros kezelés, amikor az XP is 16 magot (procit) tud kezelni... Egy szó mint száz, minden lehetséges kamu dumával, hátolról mellbe dumával (meghogy állítólag majd milyen hűde biztonságos lessz) tűzzel-vassal megpróbálják megetetni a néppel, hogy majd nekik milyen hűde fontos lesz ezt a szart majd egyből telepíteni..