Ehhez mar nekem is hozza kell szolnom.
Maya-t nem ismerem, 3DS Max meg sztem a 9es is szepen elfutrinkazik alatta.
Most padlot fogsz fogni, de nekem a koleszban xp volt fenn (2001-2002), es amellett hogy halon keresztul cd-t irtam vele, alatta dedicated Quake3 szerver is volt, amin en is jatszottam(iras alatt). 30-35 fps-el tolta akkoriban, es meg a 7es max is elketyereszett rajta gond nelkul vray-el(termeszetesen megvoltak a hatarai, egy bonyolultabb kep renderelese, fel napig is eltartott, es szetswappelte a winyot, de mondjuk egy interior-t el lehetettt kesziteni rajta).
Es most ulj le, nezd meg a konfigot es tatsd a szadat.
Most is XP-t hasznalok(sp3), de fennvan a win7 is (igaz ujra kene mar inditani telepites utan, meg nem tortent meg :D)
Linuxot a filozofiaja miatt szeretem, es tisztelem azoknak az embereknek a munkajat, akik a szabadidejuket arra aldozzak, hogy neked/nektek ingyenesen olyan szoftvercsomagokat/programokat keszitsenek, amik jelentos alternativai lehetnek egy fizetos valtoatnak. Nem fogok megvenni egy officet 100k-ert, meg melle az oprendszert 50ert.
Azt hasznalom, amelyik szamomra fain, es kesz. Senkire nem eroltetek ra semmit, akit ami erdekel uygis foglalkozik vele.