Windows elleni támadásokra számít a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ez nem kicsit mókás, hogy az MS elõkészíti a terepet a kémkedéshez, majd egy 3rd party program (mi is volt? RealPlayer?) aktivája azt... <#bohoc>#bohoc> Mel Gibson sírva könyörögne Vantulokért az Összeesküvés-elmélet II forgatókönyvéért, ha azt Vantulok írhatná... <#idiota>#idiota> Az már nem esik le neki, hogy arról a MS egyáltalán nem tehet, hogy ki milyen bugos progit ír alá. Aki pedig ezeket telepíti az vagy nem eléggé tájékozott és sürgõs felvilágosításra szorul vagy ki kéne mennie a pályaudvarra, hogy a hathuszassal hátha megjön a jobbik esze...
Vista alól akartál XPt telepiteni és sipákoltál mikor nem ment. nem csoda. az meg, hogy ask.com bar meg tököm tudja miket teszel, megint csak a saját butaságodat bizonyitja.
Nem tudom, hogy a screenshot melóhelyeden készült-e, de ha otthon.. dell-es gép.. istenem. nekem is az van bent melóban, de az életben nem vennék dell gépet mert egy rakás fos az árához képest.
És ha még norton cuccot használsz meg is érdemled. inkább hagyd abba a kommentelést, mindenkinek jobb lesz
ossze hasonlitani. Egyikban a funkcionalitas dominal a masiknal a piaci
reszesedes, es a penz. Az egyik egy 18 platformot tamogato nyilt
rendszer amit barki felhasznalhat, atalakithat igenyeinek megfeleloen,
mig a masik egy Multiceg altal fejlesztett , piaci igenyeket kielegito
termek. Linux a fejlesztesi stilusanak koszonhetoen mar evek ota
megallithatatlanul tor elore. Sikeressege ketsegbevonhatatlan, hiszen
ma begyazott rendszerektol, telefonokonan, desktop rendszereken-at
szuper szamitogepeikig mindenhol jelen van. A top500 szuper szamitogep
listan 1998 ban
jelent meg, egy evvel kesobb mar 18 linuxot futtato rendszer volt
lathato a listan. 10 evvel kesobb mar 443 rendszer futtatja kedvenc
pingvines kernelunket😊 Persze egy otthoni felhasznalot nem
vigasztalja a linux szakmami sikere, mikozben eppen nem erti hogy miert
csak csikokat lat a
kepernyon mikor elinditja az X et az ati X200-al szerelt Notebookjan.
Aztan el sirja banatat hogy mekkora szar ez a linux mert neki nem
mukodik, aztan jonnek a nevetsegesebbnel nevetsegesebb ervek a
rendszerek mellett. De most ha en egy PowerPC-n akarok XP-t futtatni
akkor az xp szar mert nem akar elindulni rajta??? A linux hasznalata
egy lehetoseg, nem kerul semmibe felteve ha tamogatott hardwarekkel
rendelkezel. Ha nem elsz a lehetoseggel senkit nem fog zavarni,
nem erdekli majd Jozsit, meg Pistit akik szabadidejukben a kernel
feljesztesen faradoznak, sem pedig Belat akit az oracle fizet hogy
ugyan mar oljdak meg hogy azt mondhassuk az ugyfeleknek
hogy a Oracle garantalatan mukodik a szalitott linux disztribucionkkal.
Hogy hasonlitahtnank osze a kettot hiszen az egyik arra van hogy penzt,
eroforrasokat sporoljon a projectunk, mig a masik arra hogy fizessunk
erte es ki elegitse a felhasznaloi igenyeinket!
Maya-t nem ismerem, 3DS Max meg sztem a 9es is szepen elfutrinkazik alatta.
Most padlot fogsz fogni, de nekem a koleszban xp volt fenn (2001-2002), es amellett hogy halon keresztul cd-t irtam vele, alatta dedicated Quake3 szerver is volt, amin en is jatszottam(iras alatt). 30-35 fps-el tolta akkoriban, es meg a 7es max is elketyereszett rajta gond nelkul vray-el(termeszetesen megvoltak a hatarai, egy bonyolultabb kep renderelese, fel napig is eltartott, es szetswappelte a winyot, de mondjuk egy interior-t el lehetettt kesziteni rajta).
Es most ulj le, nezd meg a konfigot es tatsd a szadat.
Abit ZM6 lap
400as Intel Celeron
192 SDram (100Mhz)
Savage4 32MB
Most is XP-t hasznalok(sp3), de fennvan a win7 is (igaz ujra kene mar inditani telepites utan, meg nem tortent meg 😄)
Linuxot a filozofiaja miatt szeretem, es tisztelem azoknak az embereknek a munkajat, akik a szabadidejuket arra aldozzak, hogy neked/nektek ingyenesen olyan szoftvercsomagokat/programokat keszitsenek, amik jelentos alternativai lehetnek egy fizetos valtoatnak. Nem fogok megvenni egy officet 100k-ert, meg melle az oprendszert 50ert.
Azt hasznalom, amelyik szamomra fain, es kesz. Senkire nem eroltetek ra semmit, akit ami erdekel uygis foglalkozik vele.
Na kb ennyi, Coolpet voltam.
Battletag: coolpet#2467
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
Ennyi erõvel a stalker:cs is jöhetne ide... mert abban is kb annyi a dx10.1 hogy használja az alfa tesztelt aa-t, és a többi mind dx9-ben is elérhetõ. Az elsõ rendes dx10.1-es játék inkább a stormrise, meg a battleforge, ami már egészben dx10/10.1 alapra épül.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Gondoltam ott lesz az elsõ 3 hozzászóló között, hogy milyen szar a Vista/7, de azt nem, hogy flameléssel kezdi az elsõ hozzászólást. Egyszerûen miért nem tudja megérteni, hogy nem "Fikázzuk a Windowst, mert a Linux 1000x jobb" cikk jelent meg, amire reagálni kell?
Egyszerûen nem tudja elviselni, hogy nincs igaza. Mellesleg ha válaszol is, csak arra válaszol, amire van kitalált hülyesége, ha bírálat érkezik, mintha meg sem hallotta volna.
Ja, amúgy Win7et használok, és büszke vagyok rá. Vantulok, nehogy keresztre feszíts!!
A
De ez nem az oprendszer hibája, hanem egyszerûen túl kevés a ram a normális mûködéshez. Megjegyzem: XP-hez is karcsú ennyi memória...
Nos OpenGL támogatása összeségében MacOS X jelenleg a legjobb, második helyen pedig Windows alatt. Ugyan is az OpenGL támogatottséga erõsen a gyártó függvénye. Mondjuk amíg MacOS X alatt ATI/Intel kényszerítve van a rendesebb támogatásra, addig Windows alatt NVidia tisztességes munkát végez, az ATI-nak mostanában sokat javúl az OpenGL támogatása, csak az a fránya Geometry Shadernem akar összejönni, az Intel pedig nevetségesen támogatja. Linux alatt pedig csak az NVidia végez "tisztességesnek" nevezhetõ munkát.
"de arra, hogy mennyire "kedves" a MS azzal, hogy az õ rendszerükön fut a DX11 nevû jószág, legjobb ellenpélda az, hogy másik, szintén saját rendszerükre, pl. XP-re, nem írják meg (holott az még egy támogatott oprendszer elvileg) - gondolom ezzel is serkentve az új rendszerre történõ váltást."
XP kernelben nincs rotation buffer támogatás, se GPU multi-threading/multi-tasking támogatás, se watch dog lehetõség, se videó memória virtualizálás sok minden hiányzik ami kell a DX10.x/11-hez. És ne jöjjön itt senki a remekül mûködõ DX10 for XP projekttel, mert pontosan tudom milyen jól mûködik. A CrySis pedig a bejelentések ellenére nem DX10-es játék csak egy port DX9-rõl DX10-re. Rendes DX10.x-es játék az Assassin's Cread, Lost Planet pl.
*dicsõíteni*
(késõ van, sok volt az alkohol <#idiota>#idiota>)
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
Nem tudom miért érdeke, hogy minden Windows-hoz hírhez benyögi a nyomorék Linuxát, miközben távolról semmi köze nincs a cikkhez, még példaként sem hozható fel a Linux (lásd, böngészõ mizéria cikk).
Módfelett irritál az is, hogy mást próbál komplett hülyének nézni, és azt hiszi, hogy ha nagyobb betûtípust használ, akkor senki se fogja hülyének nézni.
Ami a legszánalmasabb (azon kívül, hogy minden Windows-szal kapcsolatos hírt Linux fényezésére használ, melybõl vita keletkezik), hogy szinte be nem bizonyított, vagy fél igazságokon alapuló dolgokat vesz alapul, hogy fikázza a Windowst, miközben próbálja a Linuxot fikázni.
Mert ugye, ha valaki leírja, hogy neki bejött a Win7, meg a Vistával se volt gond (nekem pl. nem volt, tetszett is, de lecseréltem Win7-re), akkor rögtön jön a trójai Vistával meg tököm tudja milyen balf*szságokkal.
Egyetértek abban, hogy ezzel nem csak saját magát, de a Linux felhasználókat is jelentõsen lejáratja, mert ugye mindig vannak elvakultak.
Egyébként én is kívánom neki, hogy ennél nagyobb öröme sose legyen az életben!
Utólag megjegyezve, pedig nem tudom, hogy itt, az sg.hu-n milyenek a moderálási alapelvek, de máshol az ilyen felhasználókat hozzászólásaikkal együtt kivágják a fenébe.
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
A trójai-mánia gondolom az olyan dolgokból fakad, mint hogy alapból megosztott c:, d:, windows mappa, úgy, hogy még a rendszergazdának sem jelzi ezt, letiltani nem lehet "szolgáltatási" vagy milyen okokból kifolyólag, stb. szóval gondolom nem alaptalan.
ON: Kíváncsi vagyok, csinál-e majd valami felmérést az MS arról, hogy a Win7 rajtolásánál milyen arányban választották melyik böngészõt (és ha az IE vezetné a listát, az eredményt az Európai izéhozé elé tolhatná).
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
semmikozod: Ha két dologhoz értesz, az több, mint az egy.
Ha húsz másik cimborádnak is megéri, az akkor sem változtat a helyzeten.
Szoftver
Oprendszerek:
OS/390 (ez egy nagygépen fut)
Linux
FreeBSD
AIX
WINDOWS
Open VMS
Adatbázisok:
ORACLE
SQL Server
PostegreSQL
MySQL
ADABAS
<#beka3>#beka3>
Kara kánként folytatom tanításom.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
"A mostani visszaváltás oka az inkompatibilitás, azaz, hogy a Linux képtelen bizonyos a város számára elengedhetetlen fontosságú szoftver futtatására, illetve, hogy a nyílt forrású operációs rendszer nem tudta felismerni és kezelni a gépek bizonyos hardverelemeit sem." -Cikk linkelve:
http://pcforum.hu/hirek/10940/Vista-ra+cserelik+vissza+a+Linuxokat+Becsben.html
Itt persze szépen elhallgatod, hogy egy olyan weben futó programot írtak nekik ami csak Internet Explorer alatt megy! Köszönöm leülök magamtól! ;-)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Vantulok és egyéb regeid: Légyszíves maradj itt az sg-n, eddig csak a te hülyeségeid miatt olvastam a kommenteket és ezért is regeltem ide. Jó látni, hogy milyen hülyék vannak e világon. 😄 Szerintem te is csak ezért csinálod. 😄
33 éves hiba:
http://pcforum.hu/hirek/10960/33+eves+hiba+a+Unix+es+BSD+rendszerekben.html
25 éves hiba:
http://pcforum.hu/hirek/10904/25+eves+hibat+talaltak+a+BSD-ben.html
És még linkelhetnék, jah igen hogy mennyire érdemes Linuxot használni:
"A mostani visszaváltás oka az inkompatibilitás, azaz, hogy a Linux képtelen bizonyos a város számára elengedhetetlen fontosságú szoftver futtatására, illetve, hogy a nyílt forrású operációs rendszer nem tudta felismerni és kezelni a gépek bizonyos hardverelemeit sem." -Cikk linkelve:
http://pcforum.hu/hirek/10940/Vista-ra+cserelik+vissza+a+Linuxokat+Becsben.html
"nem beszélve hogy a hekk programok túlnyomó része KIZÁRÓLAG linuxon fut."
kok
A Windows 7 egyszerûen HIGHLY RECOMMENDED!
Hadd kérjek meg mindenkit, hogy ne egy ilyen hülye alapján ítélje meg a Linux felhasználókat - vannak azért normálisak is.
én is ubuntut használok, mert nincs szükségem DirectX-re, és a munkám miatt sincs szükségem windwosra. Minden egyébre tökéletes (zene, film, kisebb játékok, stb.) - és persze a filozófia - aki megérti, hogy mirõl szólnak a szavad szoftverek, és a közösségi fejlesztés, az biztos másképp tekint a nyílt rendszerekre.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
http://blogs.msdn.com/sdl/archive/2009/07/28/atl-ms09-035-and-the-sdl.aspx
Remélem ezek után világos lesz neked is, hogy milyen apróságokon múlik a biztonság és, hogy a fejlesztõk nem szupermenek.
És ez OS-tõl független dolog. Fogd fel, minden nagyobb program tele van bugokkal és biztonsági résekkel (mindegy, hogy ki fejlesztette), van amit megtalálnak van amit soha, van amit érdemes javítani van amit nem (mert a javítás költsége NEM 0 és van eset amikor ezt az erõforrást jobb helyen is ki lehet használni), ezért vannak a bugok és biztonsági rések felfedezésük után kategorizálva és javításukra csak egy prioritás vezérelt rendszeren belül kerülhet sor.
http://www.ubuntulinux.org/usn
látod? "Get fucking real! Will you?" - George Carlin
átnézte a Vista forráskódját 😊 - a shared source program keretében hozzáfért - és ott volt, hogy:
if (current_user != microsoft_mercenary) SendSuperSecretLog2Microsoft();
<#bohoc>#bohoc>
nem szeretem a hekket..akkor inkább egy jó kis steak..
2.: szétk*rtad az oldalt ezzel.
3.: hol a fenében olvastad ezt a trójai dolgot? Én csak azt olvastam, hogy egy hónapig megfigyeltek egy windows vistás gépet, és egy fia üzenetet sem küldött sehova, ami nem a böngészés része volt, figyelték automatikus frissítésnél is, ott sem küldött, szal...
A
Mé há nem?
http://marketshare.hitslink.com/operating-system-market-share.aspx?qprid=10
<#vigyor>#vigyor>