• kakateve
    Az egyik hírnél (mert hol máshol, ugyebár) ecseteltem ezt a problémát, hogy ő a Windows utálatával, és a vak Linux imádatával nem csak saját maga ellen vívja ki többet ellenszenvét, hanem ez alapján ítélik meg az átlagos, értelmes (mert ő nem az) Linux felhasználót.
    Nem tudom miért érdeke, hogy minden Windows-hoz hírhez benyögi a nyomorék Linuxát, miközben távolról semmi köze nincs a cikkhez, még példaként sem hozható fel a Linux (lásd, böngésző mizéria cikk).
    Módfelett irritál az is, hogy mást próbál komplett hülyének nézni, és azt hiszi, hogy ha nagyobb betűtípust használ, akkor senki se fogja hülyének nézni.

Ami a legszánalmasabb (azon kívül, hogy minden Windows-szal kapcsolatos hírt Linux fényezésére használ, melyből vita keletkezik), hogy szinte be nem bizonyított, vagy fél igazságokon alapuló dolgokat vesz alapul, hogy fikázza a Windowst, miközben próbálja a Linuxot fikázni.
    Mert ugye, ha valaki leírja, hogy neki bejött a Win7, meg a Vistával se volt gond (nekem pl. nem volt, tetszett is, de lecseréltem Win7-re), akkor rögtön jön a trójai Vistával meg tököm tudja milyen balf*szságokkal.

Egyetértek abban, hogy ezzel nem csak saját magát, de a Linux felhasználókat is jelentősen lejáratja, mert ugye mindig vannak elvakultak.
    Egyébként én is kívánom neki, hogy ennél nagyobb öröme sose legyen az életben!

Utólag megjegyezve, pedig nem tudom, hogy itt, az sg.hu-n milyenek a moderálási alapelvek, de máshol az ilyen felhasználókat hozzászólásaikkal együtt kivágják a fenébe.