• snl
    #107
    monitorozzák kedvükre. sok sikert nekik. amig nem rendelek durranós pizzát a gordonka házához addig nem igazán hat meg a sok megfigyeléses, monitorozós elmélet, akár igaz akár nem. nem rendelek bombát, nem üzemeltetek pedofil ftp, nem sikkasztok, nem hekkelem a NASA rendszert. de gondolom Vantulok igen. akkor van is mitől félnie. de ahogy sathinel is irta, ha ilyen buta valaki, hogy mégis neten rendel bombát, az még azelött felrobbantja magát, hogy kilépne az utcára. átlag embernek nincs miért rettegnie a windowstól. de akkor gondolom minden cég, valami spéci, rendszergazdáik által buherált windowst/linuxot használ. ugyan már. ha ennyi backdoor lenne a windowsban mint itt egyesek állitják már rég fel lenne gyújtva az egész microsoft központ.

    nem azt mondom, hogy biztosan nincs, de azért tulzásokba nem kéne esni. az meg, hogy a winamp, meg a quicktime élesiti a backdoort, egy külön vicc. sityiSXTnél a pont.
    a nagy amerikában lehet máshogy mennek a dolgok megfigyelés szempontjából, de ott egy kicsit nagyobb pénzekről van szó, mint itt a balkán kellős közepén.