• SityiSXT
    #106
    1. Megkerestem. Köszöni, jól van.
    2. Mi is? Hibajavításokat ad ki a Microsoft a rendszereihez. Ezt a rosszindulatú kölykök megvizsgálják és már írják is a kis virnyákjaikat, hogy az olyan fényeshomlokú bölcsek gépeit szétfertőzzék, akik bizony kikapcsolják az automatikus frissítést és kikapcsoltatják mással is.
    3. Nincs backdoor a Vistában. De még ha lenne is, Sathinel világosan rámutatott arra, hogy nincs az a szervezet a Földön, amely képes lenne egy ilyen irgalmatlan adattömeget kiértékelni.

    A 2. ponthoz egy apró megjegyzés: A nagyon paranoid ember inkább telepítsen egy WSUS servert és onnan frissítsen? Vagy vadássza le egyesével a patcheket? Bazz, tiltsuk le a Google Update-et, a Java Update-et, a Firefox automata frissítési funkcióját, sőt, a CCleaner, az AnyDVD, az ImgBurn se keressen itt frissítéseket! Mindenki kémkedik a Sun-tól kezdve az Adobe-on és a Google-ön keresztül a SlySoft-ig! Sőt, mondok jobbat: Mi van, ha a SuSE is kémkedik a Linuxának a frissítési rendszerén keresztül? Microsoft közeli cég! De ott a RedHat meg a Canonical is! Tépem is ki a vezeték nélküli hálókábelt a gépből...