| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Seatról: alapvetően tetszik ahogy viselkedik, be tudom úgy állítani ahogy jónak gondolom. Viszont próbáltam Monzában egy futamot, és a 9 kis haverom legkésőbb az Ascariig tetőre rakta a rázókon a kocsit. Jó, mondjuk Bús Edina okés (
), de a többiek miért borulnak? :)
A modell baromi szép, ezzel nyilván nem mondok újat, jól is néz ki a játékban. A túl rövid első 2-3 fokozat miatt a rajtprogram nem jelent igazi előnyt, de ahogy néztem WG is egyesben alapjáratról nagy gázzal indult Monzában, és ki is kerülgette a többieket. Nem nagyon értem amúgy ezt a váltót, ami egyébként tényleg ilyen. Nem tudom a Seat miért pont így gondolta ezt. Ez egy alap DSG, esetleg az lehet, hogy a 6-ikra lőtték be végsebességet, vagyis a versenyen használatos végáttételt, és az utcai DSG ott már kímélő fokozatot használ, így az első 2 lett túl rövid. Versenyen 3-6-ig használják.
Na jó, elég a regényből. Online biztos jó, mert ha én megyek vele nem igazán tudom borogatni, nyilván az ai-nál kicsit másképp számol ezt-azt.
Már fészen írtam, de itt is köszi Tommy78!