rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Bar szamomra mindegy, mert lifetime elofizetest vettem, aminek nem sok ertelme van, mert eddig egy milliszekundomot sem toltottem online;D
Persze még nem hagyták abba, de ha ez az 1.0....
Arra számítottam, kicsit gyorsabb szebb lesz, jó néhány tartalommal, stb ....
Mindegy, kenyeret már nem kér, multira nem költök, majd csak lesz belõle valami 😊
Mondjuk mindegy,mert öt forintot nem költök rá többet..... 😄
Ez lenyegeben annyit jelent, hogy 2013. januar 1. a fordulopont. Vagyis addig volt beta fazis, ezert gondolom jar a fel ev ingyen es az 1 ev fizetett. Aki utana fizetett, az nem betas, vagis mar csak 1 ev hivatalos.
Magyarul, 2013. januar 1-en megjelent😉
de ha 2012 december után akkor egy évvel vétel után.. most akkor hogy is van ez ? :'DD
és február másodikán vettem mert akkor lett meg a gépem amin már normálisan megy, ezért akkor vettem meg, most 2 nap miatt szopatnak ? -.-
"Nulla tenaci invia est via"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A tavaly februart termeszetesen elirtam, az meg ezev februar, de a lenyegen nem valtoztat. Ha jol emlekszem, szeptember kornyeken kezdtek veglegesnek reklamozni.
egyhamar biztos nem hosszabbítok, eddig 2óránál többet nem multyztam a közel egy év alatt
Ha jol emlekszem, eredetileg ugy volt, hogy a megejelenesig "ingyenes", aztan 1 evig ervenyes az elofizetes.
Your rFactor2 online subscription will expire on 2014-02-02."
nabazdmeg -.-

Felraktam a demo-t,elindítom és kivág az asztalra.A demo fut,semmi hibaüzenet nincs,de ha visszalépek fekete képernyõ és újra kivág.
Elõre is köszönöm ha valaki tud segíteni.A gépem bõven jó hozzá,azzal baj nem lehet.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
- Fuji Speedway 2012 1.04
- Paul Ricard HTTT 0.10
- Pukehoke 2013 1.70
- Symmons Plains 0.95
Bar ezekbol a flexibilis kasztnibol mi (valszeg) nem erzunk semmit, ez nekik a komolyabb ipari szimekhez kell majd😉 De a lenyeg, mar ezt is tudjak.
Amugy egre jobb vezetesi elmenyre is. Ha az rF1-et foleg a tartalom miatt szerettuk (meg ha volt jobb is vezetesi elmenyre), ez most nagyon elorelepett, toppos cucc lett!
Frissitettek a BES-t is, lehet hogy konvert es hianyos (animaciok), de marha jo lett!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ronnie nyerte az idõmérõt 1.14.9-cel, második lettem 1.15.6-tal. Elrajtoltunk, lerajtoltam, de a kettes kanyarra visszajött elém. Igen ám, de nem sikerült ellépnie. Majd pár kör után kicsit rákapcsolt, elment úgy 1 mp körülre, majd bele is hibázott, és megelõztem. Ekkor már csak ketten voltunk a pályán. Úgy 5 mp-re mentem elõtte, kicsit feljött, majd megint lemaradt, aztán õ is kilépett.
Ez önmagában nem lett volna érdekes, ha kvalin nem ír a csetbe: