19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Anyázás mentes kritikát ha lehet
-
Az első lezárás után azt hittem ennyi volt, de a második után már egészen biztos voltam benne. Viszont estig még gondolom úgyis felrakod a szerverre a 925-ös buildet, meg a 2.0-s Clio-t, majd akkor küldöm a skint. :D -
Igen, a fórumba nem azért irkálok mert unatkozom :) -
Joke1RS #9782 Ezt a Simco fórumból ollóztam:
Itt gyorsabban hozzájutsz az infókhoz. Én nem is nézem az emaileket.
emerico
Hozzászólás témája: Re: Clio Cup 2015 rF2 - egyedi skinek, nevezés
HozzászólásElküldve: Ma, 01:08
Adminisztrátor
Figyelem!
Mivel a gyári Clio-val futunk, a ma este megjelent frissítést beépítjük. Ezért holnap új csomag lesz, így akinek skin leadása van, az holnap délelőtt tegye meg.
Utoljára szerkesztette: Joke1RS, 2015.01.04. 14:05:03 -
Éééééééés.... tadamm! lekéstem a harmadik skinleadást is. :D 12.47-kor megjött a levél, hogy 11-ig lehet küldeni. :D
Oké, mostmár biztos, hogy gyári skinnel megyek. :D -
Most is 47 évesen sem néz ki rosszul, vagy csak nekem kéne felvenni a szemüveget 
Apropó kívánság lista: 1500 autó és 300 pálya
Ezt említettem Gjonnak erre a válasz: jó, holnapra kész
Próbáltam az új buildet kezd alakulni, majd az URD s Vette-el csinálok AC vs rF2 vidit.
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2015.01.04. 11:37:49 -
Ha még Pamela Anderson mellettem ébredne, akkor tökéletes lenne minden :) -
rFactor 3, DX 12, Win 9, kormányváltás, visszakaptuk az elcsatolt területeket, az USA-nak bevándorló kínai elnöke van, és San Marino első űrhajósai a Marsra léptek. -
Na, aludtam 8 órát. Nem jelent meg semmi azóta? :P -
rfactor2 #9772 Csak nekem tűnt el az F1ben használt layout az új Silverstone pakkból? Két fajta rövidített van, de a hosszú nincs.
Egyébként meg annyira el voltunk már szokva az érkező tartalmaktól, hogy a normális fejlesztési ütemet örömünkben nem tudjuk hova tenni.
Pedig ez az elvárható szint, és eddig voltunk lesz*rva. :)
-
Én egy nap alatt kétszer késtem le a skin küldés határidejét, most meg lehet frissíteni mindent. :D
Viszont legalább dolgoznak.
Inkább a DX11 miatt hőbörögj, hátha.
Írtam egy listát amit elvileg Ingy elküldött nekik. Kíváncsi vagyok lesz-e valamelyikből valami, vagy elküldenek a francba a hülyeségeimmel? :) -
Eppen tegnap vagy akarmikor irtam, hogy mivel a progit folyamatsan fejlesztik, folyamatosan fejlodik es bovul, utana kell menni a tartalmakkal is. A Clio az egyik legregebbi volt. Lenyegeben az osszes tartalmat frissiteniuk kellene. Valszeg fogjak is. -
De komolyan :D
Akkor elkezdek hőbörögni, hogy a Civic milyen pocsék, hátha :D -
Ezek haragszanak rád. Frissül Silverstone, a Clio, aztán az egész játék. Szerintem jó lesz figyelni a szervert is, hátha este lecserélik az oprendszert. :D -
frissült a Clio. mi van itt?? -
VirtualR Comment of the Week:
-
Seatról: alapvetően tetszik ahogy viselkedik, be tudom úgy állítani ahogy jónak gondolom. Viszont próbáltam Monzában egy futamot, és a 9 kis haverom legkésőbb az Ascariig tetőre rakta a rázókon a kocsit. Jó, mondjuk Bús Edina okés (
), de a többiek miért borulnak? :)
A modell baromi szép, ezzel nyilván nem mondok újat, jól is néz ki a játékban. A túl rövid első 2-3 fokozat miatt a rajtprogram nem jelent igazi előnyt, de ahogy néztem WG is egyesben alapjáratról nagy gázzal indult Monzában, és ki is kerülgette a többieket. Nem nagyon értem amúgy ezt a váltót, ami egyébként tényleg ilyen. Nem tudom a Seat miért pont így gondolta ezt. Ez egy alap DSG, esetleg az lehet, hogy a 6-ikra lőtték be végsebességet, vagyis a versenyen használatos végáttételt, és az utcai DSG ott már kímélő fokozatot használ, így az első 2 lett túl rövid. Versenyen 3-6-ig használják.
Na jó, elég a regényből. Online biztos jó, mert ha én megyek vele nem igazán tudom borogatni, nyilván az ai-nál kicsit másképp számol ezt-azt.
Már fészen írtam, de itt is köszi Tommy78!
-
-
nekem a 910-en még szebb, de lehet csak beképzelem -
21:30-kor jött meg a freemail-re hogy 20:00-kor teszt lesz :DD -
Jah, én meg azt hittem a seat jön lassan :))) -
Csak a letöltési sebességen kellene javítani.10óra íg lejön a lite verzió 
Apropó mintha a 906 óta javult volna a fénykezelés, vagy én vagyok vak
-
Pont akartam hőbörögni a bugok miatt, ami az új build-el jött, erre a 910-essel kijavították. Áh már semmi se a régi :) -
http://osztott.com/uYTt/SeatLeonEuroCup2014_rF2_v10.zip -
pill, felrakom :) -
Most én pozitív vagyok. Clio-ra már 40 fölött vagyunk, ma váratlanul bejelentett teszten 16-an voltunk, kijött a Seat, mi jövünk az RCM-el. NA! Csak elindul :) -
Nalam 22 orat ir ki, vagyis belefer meg nehany film:DDD -
9 mp. :D Wall Street farkasa után teszt. :) -

-
Srácok, nem csak lesz...már van! 
SEAT León EuroCup 2014 by Tommy78 -
Akkor holnap rF2 nap lesz:P
-
-
910 build jön ma -
nem neked...csak úgy bele, hogy ne attól legyen valami népszerű mert ingyen van.
Attól legyen az mert jó. ..nekem pl. adhatták volna az új Grid-t ingyen is..akkor is annyit használnám mint így hogy 24 fontot fizettem érte. 7órát (mert úgy elhittem hogy milyen jó karriercucc lesz benne).
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.01.03. 12:32:14 -
Nekem hiába mondod, én mindent megveszek nagyjából :))
Még CM-hez is toltam pénzt amíg úgy láttam, hogy komolyodnak kicsit :)) -
továbbra sem értem, milyen következtetést kéne ebből elvonni :)
-
szégyellje magát aki nem vette meg..sztem.
Valamikor olvastam egy cikket a GPL..ről, ..de végül is nem is kell itt példálódzni, egy szimet, programot szvsz két módon lehet támogatni, üzletileg..azaz megveszem a terméket, és visszajelzésekkel bármilyen területen.
..ha mégsem lesz jó, mint pl. nekem a GTR, akkor is megveszem, mert lophatok vegas-t, photoshop-t (mim van még
)..más játékokat más területen, de szimes szimet ne lopjon szvsz.
Le lehet húzni, ki lehet próbálni,..talán pont az RBR volt meg hamarabb törten mint ahogy lehetőségünk lett megvenni a cimbimmel, de ahogy megjött a galaxisba, már mentünk is megvenni mindketten.
Lehetett használni az rF1-t törten, nekem is volt vagy 3 féle verzió, tök egyszerű volt. De azért megvolt a license-m egy eredeti játékkal.
Lehet kapni, kár ellopni. :( Saját magunkkal, és a szimes körökkel cseszünk ki szvsz. -
Gyakorlatban rf1 ingyenes volt :)) -
A későbbi kommentekből kiderült, hogy nem. Aztán próbáltuk elmagyarázni, hogy az rF1 sem volt ingyenes. :) -
gondolom az online sarcra gondolt, az meg tényleg egy f@szság! :)