19779
  • Ingy2

Anyázás mentes kritikát ha lehet
  • zolee145
    Az első lezárás után azt hittem ennyi volt, de a második után már egészen biztos voltam benne. Viszont estig még gondolom úgyis felrakod a szerverre a 925-ös buildet, meg a 2.0-s Clio-t, majd akkor küldöm a skint. :D
  • simcompany
    Igen, a fórumba nem azért irkálok mert unatkozom :)
  • Joke1RS
    Ezt a Simco fórumból ollóztam:
    Itt gyorsabban hozzájutsz az infókhoz. Én nem is nézem az emaileket.

emerico
    Hozzászólás témája: Re: Clio Cup 2015 rF2 - egyedi skinek, nevezés
    HozzászólásElküldve: Ma, 01:08
    Adminisztrátor

Figyelem!

Mivel a gyári Clio-val futunk, a ma este megjelent frissítést beépítjük. Ezért holnap új csomag lesz, így akinek skin leadása van, az holnap délelőtt tegye meg.

Utoljára szerkesztette: Joke1RS, 2015.01.04. 14:05:03
  • zolee145
    Éééééééés.... tadamm! lekéstem a harmadik skinleadást is. :D 12.47-kor megjött a levél, hogy 11-ig lehet küldeni. :D
    Oké, mostmár biztos, hogy gyári skinnel megyek. :D
  • Ingy2
    Most is 47 évesen sem néz ki rosszul, vagy csak nekem kéne felvenni a szemüveget

Apropó kívánság lista: 1500 autó és 300 pálya
    Ezt említettem Gjonnak erre a válasz: jó, holnapra kész

Próbáltam az új buildet kezd alakulni, majd az URD s Vette-el csinálok AC vs rF2 vidit.
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2015.01.04. 11:37:49
  • simcompany
    Ha még Pamela Anderson mellettem ébredne, akkor tökéletes lenne minden :)
  • zolee145
    rFactor 3, DX 12, Win 9, kormányváltás, visszakaptuk az elcsatolt területeket, az USA-nak bevándorló kínai elnöke van, és San Marino első űrhajósai a Marsra léptek.
  • simcompany
    Na, aludtam 8 órát. Nem jelent meg semmi azóta? :P
  • rfactor2
    Csak nekem tűnt el az F1ben használt layout az új Silverstone pakkból? Két fajta rövidített van, de a hosszú nincs.

Egyébként meg annyira el voltunk már szokva az érkező tartalmaktól, hogy a normális fejlesztési ütemet örömünkben nem tudjuk hova tenni.
    Pedig ez az elvárható szint, és eddig voltunk lesz*rva. :)
  • zolee145
    Én egy nap alatt kétszer késtem le a skin küldés határidejét, most meg lehet frissíteni mindent. :D
    Viszont legalább dolgoznak.
    Inkább a DX11 miatt hőbörögj, hátha.
    Írtam egy listát amit elvileg Ingy elküldött nekik. Kíváncsi vagyok lesz-e valamelyikből valami, vagy elküldenek a francba a hülyeségeimmel? :)
  • Alexease
    Eppen tegnap vagy akarmikor irtam, hogy mivel a progit folyamatsan fejlesztik, folyamatosan fejlodik es bovul, utana kell menni a tartalmakkal is. A Clio az egyik legregebbi volt. Lenyegeben az osszes tartalmat frissiteniuk kellene. Valszeg fogjak is.
  • simcompany
    De komolyan :D

Akkor elkezdek hőbörögni, hogy a Civic milyen pocsék, hátha :D
  • zolee145
    Ezek haragszanak rád. Frissül Silverstone, a Clio, aztán az egész játék. Szerintem jó lesz figyelni a szervert is, hátha este lecserélik az oprendszert. :D
  • simcompany
    frissült a Clio. mi van itt??
  • Adam Jonas
    VirtualR Comment of the Week:

• zolee145
    Seatról: alapvetően tetszik ahogy viselkedik, be tudom úgy állítani ahogy jónak gondolom. Viszont próbáltam Monzában egy futamot, és a 9 kis haverom legkésőbb az Ascariig tetőre rakta a rázókon a kocsit. Jó, mondjuk Bús Edina okés ( ), de a többiek miért borulnak? :)

A modell baromi szép, ezzel nyilván nem mondok újat, jól is néz ki a játékban. A túl rövid első 2-3 fokozat miatt a rajtprogram nem jelent igazi előnyt, de ahogy néztem WG is egyesben alapjáratról nagy gázzal indult Monzában, és ki is kerülgette a többieket. Nem nagyon értem amúgy ezt a váltót, ami egyébként tényleg ilyen. Nem tudom a Seat miért pont így gondolta ezt. Ez egy alap DSG, esetleg az lehet, hogy a 6-ikra lőtték be végsebességet, vagyis a versenyen használatos végáttételt, és az utcai DSG ott már kímélő fokozatot használ, így az első 2 lett túl rövid. Versenyen 3-6-ig használják.
    Na jó, elég a regényből. Online biztos jó, mert ha én megyek vele nem igazán tudom borogatni, nyilván az ai-nál kicsit másképp számol ezt-azt.
    Már fészen írtam, de itt is köszi Tommy78!
  • zolee145

• simcompany
    nekem a 910-en még szebb, de lehet csak beképzelem
  • danikosz
    21:30-kor jött meg a freemail-re hogy 20:00-kor teszt lesz :DD
  • lac coo
    Jah, én meg azt hittem a seat jön lassan :)))
  • Ingy2
    Csak a letöltési sebességen kellene javítani.10óra íg lejön a lite verzió
    Apropó mintha a 906 óta javult volna a fénykezelés, vagy én vagyok vak
  • simcompany
    Pont akartam hőbörögni a bugok miatt, ami az új build-el jött, erre a 910-essel kijavították. Áh már semmi se a régi :)
  • lac coo
    http://osztott.com/uYTt/SeatLeonEuroCup2014_rF2_v10.zip
  • lac coo
    pill, felrakom :)
  • simcompany
    Most én pozitív vagyok. Clio-ra már 40 fölött vagyunk, ma váratlanul bejelentett teszten 16-an voltunk, kijött a Seat, mi jövünk az RCM-el. NA! Csak elindul :)
  • Alexease
    Nalam 22 orat ir ki, vagyis belefer meg nehany film:DDD
  • zolee145
    9 mp. :D Wall Street farkasa után teszt. :)
  • Alexease
  • Adam Jonas
    Srácok, nem csak lesz...már van!

SEAT León EuroCup 2014 by Tommy78
  • Alexease
    Akkor holnap rF2 nap lesz:P
  • Szabi #9750
  • simcompany
    910 build jön ma
  • b-type
    nem neked...csak úgy bele, hogy ne attól legyen valami népszerű mert ingyen van.
    Attól legyen az mert jó. ..nekem pl. adhatták volna az új Grid-t ingyen is..akkor is annyit használnám mint így hogy 24 fontot fizettem érte. 7órát (mert úgy elhittem hogy milyen jó karriercucc lesz benne).
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.01.03. 12:32:14
  • lac coo
    Nekem hiába mondod, én mindent megveszek nagyjából :))
    Még CM-hez is toltam pénzt amíg úgy láttam, hogy komolyodnak kicsit :))
  • simcompany
    továbbra sem értem, milyen következtetést kéne ebből elvonni :)

• b-type
    szégyellje magát aki nem vette meg..sztem.
    Valamikor olvastam egy cikket a GPL..ről, ..de végül is nem is kell itt példálódzni, egy szimet, programot szvsz két módon lehet támogatni, üzletileg..azaz megveszem a terméket, és visszajelzésekkel bármilyen területen.
    ..ha mégsem lesz jó, mint pl. nekem a GTR, akkor is megveszem, mert lophatok vegas-t, photoshop-t (mim van még)..más játékokat más területen, de szimes szimet ne lopjon szvsz.
    Le lehet húzni, ki lehet próbálni,..talán pont az RBR volt meg hamarabb törten mint ahogy lehetőségünk lett megvenni a cimbimmel, de ahogy megjött a galaxisba, már mentünk is megvenni mindketten.
    Lehetett használni az rF1-t törten, nekem is volt vagy 3 féle verzió, tök egyszerű volt. De azért megvolt a license-m egy eredeti játékkal.
    Lehet kapni, kár ellopni. :( Saját magunkkal, és a szimes körökkel cseszünk ki szvsz.
  • lac coo
    Gyakorlatban rf1 ingyenes volt :))
  • zolee145
    A későbbi kommentekből kiderült, hogy nem. Aztán próbáltuk elmagyarázni, hogy az rF1 sem volt ingyenes. :)
  • lac coo
    gondolom az online sarcra gondolt, az meg tényleg egy f@szság! :)