| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Na ez az M5 nagyon tetszik. A legjobb, hogy az rF1-hez képest itt tényleg van értelme reszelgetni a launch controlt, mert tényleg be lehet úgy lőni, hogy jó legyen. 0-100-ra mértem gyorsulást (telefonnal, szóval nem pontos) és egy 4.17-et meg egy 4.27-et mértem. A gyári adat 4.3.
rF1-ben soha nem sikerült a gyári adat, csak ha kuplunggal indultam, mert a rajt elektronika nagyon lefogta a motort, meg se nyekkent a gumi, mindegy mit állítottam. Itt most rendesen kipörög a kerék, de annyira amennyire kell (na ezt kell tesztelgetni, és ahogy a gyári anyag is írja ez rendes tapadású aszfalton a legjobb), és amikor kettesbe rakja még nyikkan egyet a gumi, meg egy nagyon kicsit harmadikban is. :D
Aztán lehet szórakozni a kormány szervóval is, ami szintén opció az M5-ben. Nehéz ezt elmagyarázni, de nem ugyanaz mintha menüben lentebb venném az ffb-t. Mintha a futóműtől jövő dolgok lennének kevésbé részletesek. Szóval olyan, mint élőben egy túlszervózott kormány. Mondjuk driftnél pont jó, könnyebb kapkodni ide-oda, cserébe kevesebb visszajelzést ad.