• zolee145
    Ha valakinek van kedve tesztelni: 320TC

Ez a Petra féle 320-as, némi fizika átírással. Jópár saját ötlet, plusz amit a doksiból kilestem

Van három dolog amit csak upgradesben tudtam megoldani, nyilván azért majd kapok a pofámra. :)

- Sebességváltó. Ez a valóságban úgy néz ki, hogy van 4 fajta váltó High / Medium / Slow / Nürburgring, ezeknél a fokozat nem változtatható. Mindegyikhez ugyanaz a kétfajta végáttétel van. A játékban alapból a hosszabbik van beállítva.

- Difi: 2 van hozzá, alap és az opcionális. Ezeket (nem tudom pontosan hogyan) 180 fokkal elforgatva is be lehet építeni, ilyenkor a power és a coast értékek megfordulnak, vagyis összesen 4 fajta difi közül választhatunk.

- Roll center állítás. Itt 3 lehetőség van, de ezeket sem lehet menüből állítani, mert a hátsó futómű geometriája változik.

A stabilizátor még nem végleges, mivel az elég érdekes megoldás. Van pár átmérő, és ezeken belül állítási lehetőségek, vagyis ezt is upgradesben kellene igazából megcsinálni. Sajna ha mindent upgrades-be rakok akkor tényleg annyi idő beállítani a játékban is az autót mint a valóságban, és akinek lassan tölti be a pályát a gépe annak annyival lassabbak a "szerelői". :D

Van boost gombunk is, ez van elektronika helyett. Elvileg különböző motorprogramok közül lehet választani. Ezt annak idején Norbi magyarázta, hogy ahogy gumizódik a pálya úgy lehet fentebb kapcsolgatni. Meg persze ha leesik az eső akkor lefelé.

A maximum fordulatszám 8500, ennyit enged a szabályzat, de a váltást jelző "lámpa" nem véletlenül van 6500-ra állítva. Ott érdemes elváltani, fentebb már erőtlen az 1.6T.

Sajna a kocsi kicsit lent hordja az orrát, alapból a modell nem vízszintesen áll, hanem előre van dőlve, mint ahogy a BMW-k szoktak, csak ezt itt nem beállítással érjük el. Ha valaki ezt orvosolni tudja (végülis a modellt kellene hátra billenteni a vízszintes helyzetig) szóljon.

Szlovákiában 2.17-et mentem, ez a 2012-es idők alapján Wéber Gabi mögött az utolsó hely. :D Majd javul ez, van hova. Mondjuk ezeket az ugratókat nem értem, szerintem az egyik nem sikerült valami jól a játékban, ennyire azért nem ugrottak el.